Nechce se nechat lízat

poraďte prosím

proste je nejaky duvod proc to uz nechce.Bud to uz neumis nebo si zvykla a proste ji to nevzrusuje sex je hodne o predstavach.mozna si mysli ze ji nevoni nebo je vytahana nebo necim se ji osklivis:je to hrozne chci vztah a desi me predstava ze po 5 6 letech to bude uz mrtvy sex na nule a budem si muset lhat a zahejbat.vztah se musi hodne motivovat a pokud to neni je lepsi si vyjasnit situaci.Trapit se neni dobre .proc a zaco?
Bod 1/ ked ju bavi to, ze ta fajci - tak ineho nema
Bod 2/ nezmenil si techniku lizania?
Bod 3/ intenzita a kvalita normalneho sexu je rovnaka? ak ano, tak nema zdravotny problem
Bod 4/ treba sa jej spytat na rovinu dovod - preco vtedy chcela a teraz uz nie. Ak nebude chciet odpovedat, treba sa jej spytat, ci to potom doteraz hrala divadlo, ze sa jej to paci. To by malo zabrat, aby odpovedala na otazku...
Bod 5/ Povedz jej na rovinu ako lizanie milujes a ked sa jej nepaci tento styl lizania, nech bude taka dobra a usmerni ta, aky styl lizania jej robi dobre. Ak neusmerni, tak sa jej spytaj, ci nema nejaku kamosku, ktora miluje, ked ju chlap lize:))
Vela zdaru papa
ahoj lidicky ja zase lizani mam strasne moc rada a mam presnej opak...pritel nema rad lizani kundicky a nedonutim ho k tomu :-( vylizanou kundicku jsem nemela tak dlouho ze snad uz ani nevim jak je to vzrusujici :-( klidne bych te brala ;-) mejte se hezky vevinkas z prahy kdo bude chtit tak mi pisnene ;-)
Ahoj,
pises ze by jsi klidne brala nekoho na lizani. Plati to jeste? pokud ano, napis mi prosim. Ja 29 let, 190cm 88kg.

Budu se tesit na odpoved.
citam to tu ale nejak to nededi.ak tu napise nejaka baba tak zrusi nick. Jakuub si myslim ze len keca a zalozil vlakno len koli tomu aby sa tu mohol vykecavat o tom o com iba sniva. Nieco sme z manzelkou uz prezili a vieme o com je oralny sex. Kecat o tom nema vyznam treba to realizovat a pochcopit toho druheho
no nevie o čo prichadza ,taka kočka a on nemá zaujem ???hmm foto na fb maš pekne .a tuna nedáš nejake bez ???keby si bola bližšie viem čo urobit
:-D :-*
Udělat ženu lízánim je slast,nejen pro ni,ale i pro chlapa-tak proč to ta moje,tak málo chce,?!!---co by za to jiná dala
mít takovýho chlapa tak mu ji nechám lízat kdy bude chtít,protože já to miluju.Ještě jsem nepotkala ale takovýho co by mě i lízáním udělal.
Ahoj,
pises ze jsi jeste nepotkala takoveho ktery by Te udelal jen lizanim.

Rad bych byl se o to pokusil, zatim jsem udelal kazdou.

Ozvy se.
Ahojky ja bi som ta lizal do odpadnutia a ver tomu ze bi si sa urobila
Nepíšeš kolik má partnerka let. Někdy se to stává, že žena má období, kdy ji některá praktika nesedí. Nelámej to přes koleno. Nejlepší je o tom si v klidu popovídat. Měli jsme např. období, kdy se partnerce nechtělo mně ho kouřit. Nenutil jsem ji, pouze byla domluva, že nám v tom vypomůže jedna kámoška. Zlom nastal při jednom návratu z nudapláže. Na parkovišti jsem měl najednou kalhoty dole a penis v její pusince. Nad babou, která nás sledovala z auta opodál je mávla rukou. Od té doby to nechávám na ní.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Co by to nešlo? S novou se to podaří, den je dlouhá doba. Se starou už to bývá slabši... aspoň u mě *8*

A pak taky jde o to čí orgasmy počítáš...
u me pritelkyne to bylo zpusobeno nejakym zanetem bo cim bala se ze mi " nebude chutnat " po cca pul roce opet vse ok
jak tak sleduji,tak některé rady jsou fakt na prd.Jo jo,člověk se slušně zeptá a hned si na něm někdo začne léčit mindráky....
cau, mal som podobny problem, teda s rozdielom ze predomnou ju nikto jazykom neurobil, milujem to a ona mi to dovoli sem tam ale nerobi jej to udajne tak dobre a neciti z toho potesenie ako so sexu. tiez som premyslal ze si najdem babu iba na lizanie ale nedostal som sa ku tomu a velmi mi to chyba. ako si to vyriesil?
a co treba nejake zdravotni problemy o kterych se ti stydi rict? a kvuli tomu nechce??
taky bych se přiklonil k názoru,že za tím může být nějaký zdravotní problém,o kterém nechce mluvit
Ta moje taky to většinou nemá ráda někdy jí vadí když jí chci dráždit poštěváka.Někdy zase dostane chut a to se pak můžu ulízat a uhonit poštěváka.