Přerušovaná soulož

Antikoncepční metoda

Kdo praktikuje, jaj Vám to vyhovuje?
Praktikujem to uz asi 3 roky, zatim bez nehody. Po plodnych dnech strikam do kundicky a taky pohoda.
S prerusovanou souloži nemam problem. Mych 14deti je toho dukazem 😄😄😄
Alespon někdo se postaral o naši budoucnost, aby jsme nevymřeli.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Přerušovaná soulož u dvou párů nemá chybu! Když si před výstřikem vyměníte parnerky, je to parádní, holky jsou pak v pétém nebi když jsou naplněné od druhého muže ne jen od toho svého! To máme nejraději!
To by se mně také líbilo, s někým si vyměnit manželku
Doporucuji. Dluoho jsme to praktikovali a dnes ma 11 let, hraje na violu, mila, dobre se uci... zatim sama radost.
Omyl v rodině je přijatelný, horší to je když se to stane s jinou
Nelíbilo se to? Nebo byla nehoda?
Není, ale musíš provést mezi další souloží dva ošetřující úkony. Jdeš se vymočit, tím vypláchneš zbytek spermatu z penisu a penis musíš umýt. Potom to je opět zase jako poprvé.
Máme to tak asi 8 let a pohoda. V určité dny se můžu udělat do manželky.
To jo ,ale chybí k tomu ta volnost se spontánně rozhodnout kam s ním.
Ano, to je v dalším tématu. Neplodné dny, je vidět, že jste zkušení partneři.
Provozovali jsme s partnerem několik let a vše v pořádku, žádná “nehoda”, takže vyhovovalo moc. Ale s náhodnou známostí bych do toho nešla.
Fungovat to může,ale je opruz ho pokaždé v tom nejlepším vytáhnout.Prostě občas chcete vyplnit horkou studánku.
Děkuji za názor ženy, chápu i její oprávněnou obavu s cizím chlapem. Já jsem to tak dělal také skoro celý život s manželkou, ale troufnu si i s cizí, pokud k tomu dá ona svolení.
Asi nevíš o čem pojem přerušovaná soulož je? To je o přerušení vzájemného spojená těsně před Tvým výstřikem a výstřik ženě někam na tělo. Délka soulože a dosažené uspokojení tady nehraje roli.