Ano, letos mi bylo 50 let a ještě se zdaleka necítím jako žena na odpis :))
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Hele mozkem se nepredvedes, když tě odpalkuji hned na první dobrou podle vizáže 😘 a neuděláš vůbec nic
Hele, co na mně je hezký? Vynech oči....na ty mám už averzi. A teda mozek. Který na první dobrou nevidíš.
Pořád tlustá neboj 😁.
Nebo třeba některá má zase nádherný nohy, pěkný prsa, luxusní xichtík, ale je úplně blbá, tak je lepší, když moc nemluví.
Na druhou stranu taková šereda se sexy mozkem matfyzačky... vezmeš ji na rande do parku, do jezírka hodíš kamínek, ten udělá tři žabky a z ní hned vypadne soustava integro-diferenciálních rovnic... No, není to nádhera!
Na druhou stranu taková šereda se sexy mozkem matfyzačky... vezmeš ji na rande do parku, do jezírka hodíš kamínek, ten udělá tři žabky a z ní hned vypadne soustava integro-diferenciálních rovnic... No, není to nádhera!
Můžeš třeba svůj vzhled zlepšit 🤔. Ale chápu, že to je moc práce a fňukat a stěžovat si je jednodušší. A to říkám jako člověk, který se sebou taky není 100 % spokojený a většinou lenost vyhrává nad touhou vypadat líp. Ale občas mám záchvěvy, kdy se snažím a jdu do sebe, a pak se to projeví nejen na těle, ale i na sebevědomí a sebedůvěře.
Vylepšit jak? Když máš neforemné tělo válce bez koz. Hnusný obličej. Hele...fakt jsem to zkoušela. Pracovala jsem pro jednu společnost, kde jsem musela dodržovat dress code. Šaty, sukně, podpatky, vyčesaná, nalíčena, upravená.a myslíš, že se za celou tu dobu něco změnilo? Odpovím ti sama. Nezměnilo se vůbec nic. Nezměnilo se vůbec nic ani po sundání víc jak 30kg. To je divný že?
Buď šťastná za to co máš a zbytek přijde sám.
Ježíš raději ať nic nechodi
Zdravim, podle toho jaky ma moje Bohyne v 50 uspech u muzu tady na Ama souhlasim, zena si to ted uziva jako nikdy.
Bohyně věří těm uslintaným kecům zdejších modrých honičů? Tady modrásci nakecají cokoliv, jen aby úspěšně zasunuli 🤔
Já se naštěstí vyhýbám všem. A je mi fajn. Už mi žádný nemůže ublížit.
Jenže odtud ma 3 milence ...realny 😊😊
Nám už hodně po 50 a nikdy jsem nepřemýšlel, že bych měl se sexem končit. To jako proč. Jako , že starší do hrobu. Jsem rád za ty roky a užívám si dál.
Zrovna nedávno jsem potkal jednu hezkou po jedničku a krásně jsme si to užili to jsou nádherný holky nezáleží vůbec na věku ani na typu postavy záleží na tom jakou máš chuť
Takže je ti jedno, jak ženská vypadá, hlavně že má otvory... super
Co jsem se tu naučil je, že v každém věku a s každou postavou najdu tady na amíkách vždy to co hledám. Jsem za ty roky vděčný všem těm slečnám i mladíkům, kterým se muži a ženy v mém věku a už ne tak ve formě líbí a mají chuť do společného sexu. Z mé optiky, když jsem byl mladý, asi i krásný a fit kolem dvaceti, bylo vše nad 30 let po smrti. Opravdu je super, že tuhle mou chybnou optiku nemá každý a každý z vás, s kým jsem se v reálu setkal, tak jsem vám vděčný a vidím, jaký jsem byl hlupák. Takže sice to není jako ve dvaceti, ale umím si to víc užívat.
To mas pravdu chlape
Ale neee,každej to má jinak,ale to je příroda.Můj švagr už nešuká 15 let(jsme stejně staří 66let).Já bych šukal aspoň 3x týdně,ale žena už mi dá jen jedenkrát.A můžu ti říct,že jsem se nikdy nešetřil a na sport nebyl čas ani chuť.
Mojí milence bude padesát už za chvíli a faakt se jí nehodlám vzdát pořád mě vzrušuje a sex s ní si užívám naplno a ona také takže tenhle je prd.
Když má žena mladšího milence, který jí moc vzrušuje, tak si ani v padesáti na svůj věk nepřijde... může být aspoň mladá duchem
Tak je to správně. Ještě že se snazi
Blížíme se k padesáti a užíváme si líp jak ve dvaceti.
A dobře děláte.Já se blížím šedesátce manżelka 56 a smažíme se.😉
Jooo já bych mohl pořád,jen najít nějakou co by o to stála 🤔
Každá žena nad padesát není obtloustlá oblůdka.A jestli se tak cítíš ty,je to jen tvůj problém.
Tady pomůže snad jedině psychoterapeut, anebo chlap, který tě okouzlí natolik, že se vyloupneš z té ulity předsudků. Fakt je to hrozná škoda, že jsi tímhle způsobem zablokovaná, protože se připravuješ o spoustu krásných věcí a zážitků. Řešíš víc to, jestli je něco trapné a jak to vypadá, přitom nejšťastnější jsou lidi, kteří na tohle z vysoka kašlou a prostě žijou a užívají si. Že jsou pro někoho směšný? Tak ať, hlavně že jsou oni spokojení. Zkus někdy udělat něco neobvyklého, vystoupit z komfortní zóny... žiješ jen jednou, a jak se říká, tak lidi většinou litují toho, co neudělali, než toho, co udělali. Pardon za elaborát a nevyžádané rady, ale hrozně mi připomínáš moji mamku, která se taky hrozně brzy hodila do starého železa a tak nějak se pořád prezentovala, že něco pro ni už není, že je moc stará, moc tlustá, moc unavená životem...
Krásně a výstižně jsibto napsala.
Komu není rady, tomu není pomoci 😃. Tak snad nebudeš jednou litovat. Moc bych ti přála nějaký vrcholový zážitek, opravdu upřímně 🙂.
Na to vás užije, tajně a soukromě. A doma chudák chlap...
A proč by to měla doma prohlašovat a chodit někam sama?Zážitky lze realizovat i s partnerem a rozhodně padesátka není důvodem přestat se sexem a už jen vzpomínat.I v tomto věku může žena chodit pravidelně na kosmetiku,ke kadeřníkovi,na pedikůru atd.Prostě se celkově udržovat a být stále atraktivní.A i sexuálně aktivní.Ale pokud tě baví už jen sedět v koutě a vzpomínat na mládí,je to tvá volba.Ovšem chudák tvůj partner.
Sorry ale z šeredy krasavici neuděláš a můžeš se udržovat jak chceš. Zbytečná investice, čas....a když se ti celý život někdo posmívá za to, jak vypadáš....to ti sebevědomí opravdu nezvedne
Holka,tebe je mi vážně líto.potřebuješ psychoterapeuta jako sůl 🙈
Já jsem s tím smířená a stejně nehledam
Já to rozhodování mám velmi usnadněno. Obětuji se pro dceru, které se budu věnovat dokud budu moct. Takže nemám prostor pro chlapa a hlavně čas. A díky super kombinaci chorob ani na sex nemám pomyšlení
Vždyť je to pravda 🤣.
Proč tolik sebekriticky ? Na jednu stranu píšeš zajímavě s názorem a pak si zhazujes vzhled ... Nemusíš tak dělat...😉
V jistém smyslu máš pravdu , ale taky by někdo mohl říct že dívat se jen čistě na vzhled je čistá povrchnost . Ale jasný vím jakto myslíš . Nic méně bys zřejmě měla mít o sobě lepší mínění , obraz , sebevědomí... Jsi to ty ! 🙂
Ale kladně, je třeba si život ještě užít a nepřemýšlet nad věkem .. věk je jen číslo a pár bolavých kloubů 😉🙂
Nevím mě je 35 ... Ale ať už budu jakýkoli budu to pořád já .. A já doufám že veselý chlapík 😉 vždy řeknu krasavec 😄😄 a ne nejsem narcis...😄
Jestli mě něco Amatéři naučili, tak to, že žádná ženská není tak stará nebo tlustá, aby pro někoho nebyla sexy
.
každá žena je krásná,jsou jen muži bez fantazie
Většina amatérů pochválí i hrocha v růžových plavkách, místní slinty a komplimenty nemůže soudná ženská brát vážně.
Proč ne, když bude mít tangáče...
Co na tom? My máme 68 a 66 let a jednou týdně si zašukáme.To,že už nevypadáme jako za mlada neřešíme,není důvod.

Padesát je houby věk
Sex po 50 a s 50kou je super,😎