Ahoj, ano mame...nikdy jsem neveril, ze me dokaze tak vzrusit, kdyz ma manzelka jineho...je to super.
Je to pěkný zážitek, ale opravdu jen pro někoho, ne pro každého. Je to psychický masochismus. Miluju to plánování, když ji někoho dohodím a píše si s ním a domlouvá se. Když si sednu do křesla a dívám se, jak se ona a on svléknou, líbají se a hladí. Jak ji dráždí jemně kundičku prsty a ona si klekne a začne ho kouřit, on ji pak dráždí kundičku jazykem, prsty až do ní konečně zajede svým tvrdým čůrákem. Tuhle fázi miluju nejvíc. Jak to z blízka pozoruju, ona mi u toho hladí toho mého čůráka a líbá se se mnou. Když už si oba spolu užili, tak ho vystřídám a do té roztažené a rozehřáté kundičky zajedu tím svým a vychutnávám si to a šukám ji, ale abych se neudělal. Pak dám prostor zase jeho hrátkám a jen se dívám. Miluju stříkání semene na její kundičku, nebo když to jde mám rád jak se udělá do ní a v ní se objeví jeho semeno a já můžu do toho ponořit svého napnutého čukáka a konečně se udělat taky.
Tak tohle je jen pro někoho, někdo na to nemá žaludek. Ale já se rád podělím, a to i jen tak, že mi ona řekne, že si jde zašukat, já jsem doma a čekám s napětím, až se ozve, že už skončili a jede rychle domů, aby se pochlubila a protáhl jsem ji ještě jednou v té vlhké kundičce i já.
Tak tohle je jen pro někoho, někdo na to nemá žaludek. Ale já se rád podělím, a to i jen tak, že mi ona řekne, že si jde zašukat, já jsem doma a čekám s napětím, až se ozve, že už skončili a jede rychle domů, aby se pochlubila a protáhl jsem ji ještě jednou v té vlhké kundičce i já.
A jak řešíte riziko pohlavních chorob? Nebo popisuješ jen své vlhké představy, ale realita je jiná?
Slyšet to nechcete, ale s kondomem bych akce za život spočítal na jedné ruce. Jinak to neřešíme. Nikdy nebyl žádný problém. A nejdeme s každým.
Tak to je každýho věc, já bych s takovým člověkem nešla. Ono pokud si něco případně roznesete mezi sebou, tak je to vaše riziko podnikání, ale pokud si třeba někdo takhle promiskuitní najde partnera, který o té promiskuitě neví, sám je opatrný, ale něco chytne, tak prostě dojel na svou důvěru. Kamarádka takhle chytla od svého milence chlamydie, díky tomu se dozvěděla, že kromě ní má ještě další dvě milenky. No a nevím, jak dlouho trnula strachy, než mohla jít na testy na HIV, který byly naštěstí negativní, ale od té doby si dává velký pozor, s kým spí.
Ano, určitě máte pravdu. Moje sestra byla věrná příteli, chlamýdie nedostala, zato když se zabil při nehodě na motorce, tak na pohřbu brečeli další tři jeho milenky a byly si oporou, což jsem nějak nechápal. A sestra taky ne. Kdyby neměl tu nehodu, vesele si to šukal mezi nima dál. Můj názor na život? Život je smrtelná nemoc šířící se pohlavním stykem. Ale buď si ho užijete nebo se budete pořád bát. Ale ta s kosou vás stejně dožene až bude chtít ona a ne až na to bude člověk připravený.
Tak jsou lidi, kteří si život užívají bez toho, aniž by se vystavovali nějakému riziku. Nemusí to být vždycky jen buď/anebo. Ale chápu, že když má někdo takový koníček/životní styl, tak si prostě musí vybrat. Stejně jako kdo má rád extrémní sporty. Já to nikomu neberu, jen to nesmí ohrožovat někoho nezúčastněného, to mě pak sere (třeba když má někdo rád rychlou jízdu a někoho sejme, anebo kdo si rád zašuká bokem bez ochrany a nakazí důvěřivého partnera).
A už vůbec si nedovedu představit orální sex s kondomem. A co líbání, to si taky nasadíte ochranu. A přitom takový herpes oralis nebo vaginalis dostanete hnedle.
Ahoj, ano, je to má celoživotní vášeň a ač na to ta moje tak není, jsem rád, že pro mě našla pochopení a občas mi vyhoví...
Mám a je to super. Dříve jsme měli pravidelné úlety (nebo trojky) oba, dnes už spíše jen já (muž). Žena říká, že nikoho dalšího už nepotřebuje. Přitom mě její nevěra neskutečně vzrušuje.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Muzem o tom pokecat, napis mi SZ kdyztak
Hned bych si s tvou zenou uzil. Laka me zadana a treba,ze by jsi se na to dival nebo poslouchal.

Hotwife A Cuckoldi
nevěra (pokec)