Nevěra partnerky/partnera

Jak se netrapit a neuzirat?

Ahoj, jak jste se vyrovnali s neverou partnera/partnerky? Nejake tipy, jak to prejit, hodit za hlavu a netrápit se?
Je to těžko jak reagovat, já našel v počítači manželky jak si dopisuje s mladým klukem a plánují si setkání na vodáckých akcích a k tomu jak se fotí nazí u vody. Jsem už v letech a tak to nechávám být, rozvod by nebyl řešení, dělám že o ničem nevím.
No asi bych si s ní promluvil ale pokud ti tohle nevadí tak to tak nech . Já bych to určitě řešil ale ...
Jak bys to řešil. Že je koza stará trapná s nějakým mladochem? Ať se vzpamatuje. Konec courani po výletech. Nemá dost povinnosti doma? Aspoň tak to vidím já
Nevěra bolí. Ne ani tak to, že šuká někde jinde jako to, že prostě nalomila důvěru. A přes sliby v tom pokračovala. Člověk lítá a snaží se a hovno z toho. Muselo se to utnout...

Vybrala si zábavu - tak ať má zábavu...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nějak nechápu na co se ptáš,
Když kouknu do tvého profilu tak tam jsi vše vyřešil nebo se pletu a pokud ano bylo by dobré ten profil trochu předělat *4*
Taky si myslim..
Bejvalka prisahala na vse mozne, ze za 7 let nikdy, ale jeji socialni ucty mluvily jinak..
neptej se a nešťourej se v tom. Nebo si tu najdi milenku a společně to hodíte za hlavu *4*
Pokud jde jen o sex tak to neres a bud rád, ze máš spokojenou zenu. Muzes si taky treba dát pivo, dívat se na fotbal, poridit si akvarium nebo... nebo... *14*
Zjistit proč se to stalo. Nikdy to není vina jen jednoho partnera. Opravdu mluvit mluvit mluvit. Dokud to sám vnitřně nepochopíš, nevyrovnas se s tím.
Arekli jste si proč že podvedla?
Házet něco za hlavu je nesmysl. Pokud ti byla nevěrná, je potřeba mluvit o tom proč. A co s tím dál. Mluvit, mluvit, mluvit.
Popravdě si nemyslím, že Ti může někdo takhle poradit způsob jak to hodit za hlavu. Jeden tu píše o tom začít si s někým, po druhého to bude naopak totální nesmysl. Tady není univerzální vada. Každý to prostě nese úplně jinak. Někdo dokáže odpustit někdo prostě ne. S tímhle ti ale tady nikdo nepomůže když Tě neznáme. To musíš sám a pokud to nejde, tak prostě odborná pomoc, kde tvou situaci pochopí někdo trochu blíž. Tady na fóru je to ztráta času podle mě.
Já jsem to bral těžce a nakonec to skončilo rozchodem. Ale řeknu ti, že mi psychicky asi nejvíc pomohlo to, že jsem se spojil s holkou, kterou bytostně nesnášela a začal jsem s ní natajno šukat. Pomsta je na tohle nejlepší. Pokud jde teda o psychiku.