Ahoj, od 10.6. budeme v Cap d Agde. Rádi se s někým potkáme……
čau, jsme tady, svítíčko sluní, některý den to chce zástěnu proti větru, ale jinak na pláži to normálně funguje .
kolik je tam ted lidi?
tak akorát...cca 100,
Ahoj, nenašli jsme aktuálnější vlákno... má někdo více zkušeností s Cap d’Agde? Slyšeli jsem na to samou chválu, ale rádi se dozvíme více od někoho, kdo tam skutečně byl - včetně praktických věcí...
(zprávy máme kvůli honičům za kredity, tak se případně ozvěte sem pod příspěvek, napíšeme Vám pak zprávu, ať nemusíte řešit ty kredity) :)
(zprávy máme kvůli honičům za kredity, tak se případně ozvěte sem pod příspěvek, napíšeme Vám pak zprávu, ať nemusíte řešit ty kredity) :)
Letos se tam zase vracíme. Napište do zpráv, rádi se o ty zásadní informace podělíme.
Napiš byl jsem jsem tam
Moc děkujeme všem za poskytnutí různých tipů a doporučení. Je super, že se takhle dají sdílet informace. :)
Byli jsme loni a chystame se i letos😉
My tam budeme letos taky. Kdy tam budete vy?
Detaily ve zprávě...:)
Postřehy: 1) Jsi ve Francii. Cedule označující konec FKk znamenají, ze se lidi na plazi obléknout/svleknou. Žádné prolínání, jako je třeba v Německu nebo ve Španělsku.
2) Není to moc podobně FKK resortum třeba v Chorvatsku, je tam hodně lidi, kteří jsou tématicky oblečeni.
3) Večery v klubech nebo hospodách jsou ale super, každý si tam najde, co chce. I jít jen na drink a zatancit si v krátké sukni u tyče.
Ale opakovat nebudeme. Asi to pro nás na víc než dva dny není.
2) Není to moc podobně FKK resortum třeba v Chorvatsku, je tam hodně lidi, kteří jsou tématicky oblečeni.
3) Večery v klubech nebo hospodách jsou ale super, každý si tam najde, co chce. I jít jen na drink a zatancit si v krátké sukni u tyče.
Ale opakovat nebudeme. Asi to pro nás na víc než dva dny není.
za nás super, vloni jsme byli ve vesnici, letos jedem karavanem na celý květen, ale už ne do vsi, tam se stejně nic neděje, ale z druhý strany za polovinu ceny , sw pláž je veřejně přístupná. rádi se tam s někým potkáme
Ľudia majú rôzne názory a takto je to v poriadku. U mňa je to presne opačne, spomínaná pláž Baie des Cochons nie je pre mňa to pravé a naopak, nočný život vo Village Naturiste ma fascinoval. Ak sa Vám na pláži páčilo, je to super a prajem Vám aj tento rok množstvo zážitkov. Ten rozdiel v cene za ubytovanie mimo Village Naturiste je naozaj veľký, to je fakt.
Ahoj můžete nám poslat přesně místo kde budete parkovat? Minulé jsme nemohli nic kloudného najít na parkování. Dekujeme
ahoj, my zastavíme jak bude volno, prviho května se asi chytnem, je tam kempů víc, Kemp Le Lorrain, beach garden,....na pláž si dojdeme, je to stejně daleko jako z René Oltra, tam jsme byli vloni, dáme vědět až tam budem. nevíte o povinnosti mít od 1.1. 26 v Španelsku maják s gps? v případě špatnyho počasí bychom chtěli víc dolu.
Co jsem četl, tak to platí jen pro auta registrované ve Španělsku
O tom jsme nic neslyšeli ani nevíme že by něco takového bylo povinne
Ahoj, my tam letos budeme na přelomu července a srpna. Byli jsme tam před dvěma lety a moc se nám tam líbilo.
Ahojky, zastavte se v klubu a můžeme si o Cap d Agde popovídat.
JERRY (bearbeitet)
JERRY (bearbeitet)
Zdravím Vás, bol som vo Village Naturiste (pravdepodobne o to Vám ide) minulé leto v júni tesne pred francúzskymi prázdninami. Je to obrovské stredisko pre 20.000 hostí, takže sa sotva nájde niekto, kto by vedel odpovedať na všetky otázky. S mnohými praktickými otázkami ako je registrácia, verejná doprava, pláže, ubytovanie a pod. Vám rád pomôžem, ak mi napíšete.
Zdravím, jedeme karavanem od 19 do 26 srpna bude tam někdo na společné zážitky ?
Byl jsem tam třikrát, letos to bohužel nevyjde. Ale jinak super místo.
Je t tam asi super. Jenom mi není jasné, proč se tu tak často oběvojí mínusy. Že by tyhle stránky navštěvovali také puritáni a jeptišky?
Mínusy? To je asi kapitola sama pro sebe tady. Zcela to vypovídá o dnešní společnosti, její přístup k ostatním, ale nehleď na mínusy, udělej si sám názor a máš vyhráno. Těch několik trolů (já jim říkám trotlů), co dávájí mínus snad všude a co se vyjadřují ke všemu, jako by znali celý vesmír, nám přeci nemůže kazit život. Musíme si zvyknout, že internetové recenze, mínusy, plusy, palce dolů a nahoru neodráží názor všech, ale jednotlivců. A nikdo není dokonalý.
Jezdivame do naturist campů a Francie je fajn. Sice naturismus není swingers, ale co kdo dělá v soukromí je jeho věc 😉
V Agde je pohoda, my vyrážíme opět v červnu.
Láka nás hlvaně swingers akce na pláži teda sex veřejně . A tam se to tedy děje, proto je to hodně lákavé.
my bychom tam rádi, ale odrazuje nás ta dálka ceny a samým se nám tam jet nechce, ale s někým co už tam byl a má zkušenosti bychom i rádi jeli. Hledáme jen však reál ne snílky.
Ahoj, jede letos nekdo do Cap d'Agde, druhy tyden v cervenci (2024)?
Ani dálka ani ceny nejsou tak strašné
Ta dovolená tam určitě stojí za to
Rádi se tam vracíme

Cap d Agde 2023
Nahé léto