Hele, nevím jak na severu, ale v Praze jsou/byly minimálně dva kluby které starší holky navštěvovaly :-)) Vzhledem k tomu kolik ti je s tím nebude vůbec problém. Jeden se jmenuje Retro , respektive Malé Retro a druhý je club Lucerna. Dále pokud jsi nezadaný, tak doporučuji jednoznačně app Badoo, kdysi když jsem byl nezadaný, tak jsem ji používal a mohu říci, že jsem měl rozhodně více střetnutí v reálu, než tady .
Lázně, welness, tam kde se dělají dámské jízdy
Příští rok jedu na 100% do lázní. To by bylo abych si neulovil nějakou krásnou a nadrženou dámičku :-))
Jedině kde mi to přijde reálné je nějaká oldies diskotéka. Normálně tamcujes a většinou poznáš zájem že se k tobě přidá a pak čekas na plouzak jestli se chytne a uvidíš...
Starsi holky 30+ a 40ti lete skolacky. Najdi si neco normalniho a budes spokojeny.
Zkus kino, když se bude hrát nějaká debilní česká romantická komedie, na ty kraviny chodí výhradně ženské a samotné, chlapa na tohle dostanou jen pod pohrůžkou, či příslibem sexu po kině ... tak budeš mít na výběr...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To jdi radši na megažraloka...
Zkus profil PujcovnaManzelek, aby sis to zkusil...
Kaufland jsi zkoušel?
Jednoduše. Do jedné ruky kytku, do druhé péro a chodit klepat na sousedky....
(bearbeitet)
Tak ona to v dnesni dobe neni legrace asi nikde. Ja taky touzim po starsi ode me,ale stale se setkavam s neuspechem

Balení starších holek?
V mém případě 30+