Tvl ! Tady nejde najit zadna realna zena/slecna na setkani… na to jeste v prirode…. :-)
Nevím jak ty, ale já už měl od začátku roku 7 schůzek
Přesně :) není fakt nereálné se sejít ani mít sex ... mít milence, najít vztah. Ale chce to fakt vice než jen napsat si o sex a seznam co chlap chce a věnovat tomu čas a trpělivost .. Zde někdo psal jak je zde mužů vice než žen, že to je ten důvod. Ale je třeba si uvědomit kolika my ženy, když se chceme sejit a seznámit a nechceme dezoláta a kromaňonce v jednom, jakým kvantem zpráv musíme prohrabat, abychom vyselektovaly toho v uvozovkách fajn muže. A zde na druhou stranu pořád výkřiky, jak se nedá, jak ženy nereagují :D a kde co :D ale většina mužů posílá všemu co je červené a i text a opakovaně což je nejsmutnější a nejvtipnější.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tvůj profil a inzerát vypovídají za vše a je jasno, proč žádná co má pět pohromadě Tě nechce :DDDDDD
Ahojky, najdu zde nějakou odvážnou princeznu která by se reálně chtěla sejít někde v parku na reálné vzájemné hrátky?
Ahojky, najdu zde nějakou odvážnou princeznu která by se reálně chtěla sejít někde v parku na reálné vzájemné hrátky?
A takových inzerátu je tam hafol a pánové pořád nechápou :D proč jim nepíšeme a proč ty jejich fantaz magorie nechceme a ne a ne pochopit ... :DDDD
Přesně! Touche! Ale Těm co zde prezentují nemožné :DDDD to nepochopí :D Tvl asi na to jdu špatně. ÚSMĚVNÉ na tom je to, že když někdo říká, že něco nejde tak se vždy najde někdo, kdo ukáže ALE ono to jde! :D
Je jedno důvod, proč se chtějí seznámit, ale jde o to jak se muž prezentuje, koho oslovuje. A ne že je to nemožné to že Tobě to nejde není, že to tak je :)
Ale dá :) ale asi děláš něco špatně :) Mě se líbí ty komenty nedá se zde ... vše jde, když se chce :) Otázka je co hledáš co chceš a jak dotyčné přistupuješ a také co ženy si zde vybíráš dle čeho :)
Hlavně, tyhle výkřiky podle mě ukazují jen a pouze, jaký je pisatel loser, že tu takhle veřejné brečí. Najít se tu dá a i kdyby ne, musí to člověk nést důstojně.
Hele to že pracuješ a jsi hodný je fajn :D máš malé bezvýznamné plus ALE zase otázka je jaky jsi člověk ... osobnost... charakter ..jaké máš názory... hodnoty a priority a kde co ...:) A co to je zase za blábol? Že ženy... chtějí agresory bože a nefakčenka? To žádná normální žena fakt nechce! Otázka je co za ženy oslovuješ, které Ti imponuji eši v tm nebude kámen úrazu.
A to je kámen úrazu :D Kde berete Vy muži zde, že ženy zde stoji o to co Vy v drtivé převaze chcete ... sex na jednu noc, kámošku na sex, metresu Vám dělat? Jako to že je zde žena není že je zde jen, aby šukala :DDD A hodně žen nestojí šukat a NIC. Tak jasně že pak si takový ani neškrtne. Jak psal uz PMK ... na ženu se musí trochu jinak.
A ty ženy co zde jsou za účelu sexu je málo a ty si sakra vybírají a nedají každému co si o to napíše či jen za tím účelem jí píše.
A ty ženy co zde jsou za účelu sexu je málo a ty si sakra vybírají a nedají každému co si o to napíše či jen za tím účelem jí píše.
Z pohledu ženy samozřejmě ano, vždyť na jednu připadne 6-7 chlapů, možná víc. Buď budou červené střídat chlapy jako ponožky nebo jich budou mít víc, aby uspokojily poptávku. Jinak zákonitě existuje obrovský převis a ten nebude nikdy uspokojen. Obojí nejde. Nemohou tady byt všichni muži uspokojeni. Na rozdíl od reálného života, kde opravdu počet mužů vychází podobně jako počet žen, v podstatě 1:1. Kdyby žilo na pustém ostrově 650 tisíc mužů a 130 tisíc žen, také by se na všechny chlapy nedostalo.
A tady ty hypo statistiky jsou tez zavádějící ne všichni muži zde jsou hetero víme :D ne všichni muži zde chtěji reálné setkáni víme :D Takže, když budu brát jakože ti normální tak to není tak beznadějné jak zde často muži píší ve vláknech. Jistě není to jednoduché a jistě najít tu ONU co dotyčný chce není snadné, ale né že se nedá a podobné bláboly :)
😉 takže chceš tvrdit, že na SZ s fotkou xichtu a otázkou zda se chceš seznamit odpovíš??
A s kym asi ty ženy tak chodí? S muži ne na seznámení .. :DDDDD
Samozřejmě chodí s muži ale protože je mužů o půl milionu více, je jasné, že neuspokojí vsechny.
Na tohle mám jednu radu z blogu.
Založte si modrou přezdívku. Jako žena přesně víte, jak správně Vás má muž oslovit, aby zaujal. Oslovte červené profily, které nemají blokované vzkazy, nepíší, že nikoho nehledají a napište, kolik SZ a času Vás stála vůbec nějaká odpověd.... Pak se můžeme bavit dál.... Kolik dalšího času trvalo domluvení setkání.
Na tohle mám jednu radu z blogu.
Založte si modrou přezdívku. Jako žena přesně víte, jak správně Vás má muž oslovit, aby zaujal. Oslovte červené profily, které nemají blokované vzkazy, nepíší, že nikoho nehledají a napište, kolik SZ a času Vás stála vůbec nějaká odpověd.... Pak se můžeme bavit dál.... Kolik dalšího času trvalo domluvení setkání.
Hele to je zase jako blábol ... pokud se chci reálně seznámit .. selektuji ne ... vím co chci co hledám a jedu .. takže dle toho projedu profil .. a né bum všem ... nebo je ma VIP všem online ... nepřečtu si profil ženy... a pak nechápu že mi neodpovídá nebo že mě odmítne. A to zde většina nedělá! A jedna věc já sama xxx napsala někomu na základě, že zaujal blog, na foru zde nebo profil na mě klikl nebo že zaujal někde v cimře a chceš závěr? Většina můžu se neobtěžovala napsat ani jdi do prdele neotravuj :DD přesněto co zde dělají některé ženy zde :D To samo je odpovědět na inzerát NADA. Tak promiň, ale jako jak si to představujete vy muži zde? Že pošleš dva vzkazy a hned zadaří se? :D To se neděje nikde ve virálu. A právě to je i to že ty ženy zde nejsou aby se reálně scházely, nemají potřebu nebo důvod... Ja miluji chodit do knihkupectví ten klid, ticho, vůně knih bo miluji literaturu, ale to neznačí se tam chodím a vždy koupím si něco nebo musím :DDDD
Blábolíme všichni, někdo méně, jiný více. Howgh!
Neber to osobně :) není to nic osobního vůči tobě :) Blábolení miluji :)

Reálné setkání
Najde se nějaká na reálné hrátky v přírodě?