Letné kúpaliska, aquaparky

kúpaliska SK/HU/CZ

keďže nám začína sezónna letných kúpalísk, pochváľte a podelte sa kam chodíte relaxovať, máte nejaké zážitky, kde sa vieme amatéri aj stretnúť na cestách :)
ahojte, dnes 12.7 sa chystám do AquaCity Poprad, ide niekto tiež? 🤔niekto akt/dom na fun?
Ahojte , ide niekto na čiernu vodu zajtra ? okolo obeda tam budem . Napíš správu môžme pokecat .😁
thermalpark sirava? dnes? zajtra? ja pasiv subik bez zabran som na hoteli
Ahojte, bude niekto z amatérov v AquaCity Poprad od 21.7? :)
Chodi niekto na plaváreň do ZA?
No, býva tam dosť ľudí, hlavne, keď je teplo
Samozrejme bez blbých komentárov zabudol som dodať
Nuž... na blbú otázku blbý komentár... čo čakáš?
Neviem čo je na tej otázke blbe ale ak nechápeš možno stačí dva krát prečítať
dnes niekto thermalpark Šírava ? :) s kým sa možno stretnem?
Ja ksobne rad návštevukem AquaCity Poprad sem-tam sa aj nieco vo wellness zóne príjemné pritrafí
tiež tam chodim často :) možno sme aj na seba natrafili len sme o tom nevedeli 😃 ale toto leto zvažujem znova aj niekde za hranice :) maďarsko kúpaliska a aquaparky
Nevylučujem žeby sme sa nemohli vidieť a možno sme aj niečo spolu podnikli 🫣🤣 (bearbeitet)
možné to je 😄 v chlapčenský sprchach
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Zajko tebe by som odporučil Pinelov ústav v Pezinku podľa toho čo máš uvedené v inzerátoch že hľadáš muža so psom.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Nepomýlil, tvoj inzerát:
23.5.2023 10:32. Nejaka žena alebo párik čo by chceli mladého zajka? Napíš Alebo muži samostatní so psom ;)
Fakt zrelý na ten ústav, a takýto človek má aj volebné právo
Aký si šikovný keď si už zmazal tie inzeráty. Aspoň ti funguje sebareflexia
Kúpalisko Štúrovo , rád sa povenujem žene alebo páru, poradím s voľným časom, s ubytovaním. Môžeme sa stretnúť aj na nuda pláži na kúpalisku.