Swingers klub v Ostravě?

Rádi bychom otevřeli swingers v Ostravě

Ahoj, rádi bychom zjistili tady od amatérů, jaký by byl zájem o swingers klub přímo v Ostravě? Zároveň jsme si všimli na různých návštěvách swingers, že mladí se na swingers moc neženou a to bychom rádi změnili. Co teda vy na to? Chtěli byste něco takového přímo v Ostravě?

Tady už se nežene nikdo k ničemu a k nikomu z jediného důvodu protože amatéři to je co druhý profil falešný co druhý profil si jenom vymýšlí a taha fotky tady už nikdo nikomu pomalu nevěří. Každý má jenom na puse. Každý raději sedí doma za počítačem a mastí si pero vydávající se za pár.
Akce s moderátory je vzor z ciziny. Kde je společenská místnost se zábavou a pokoje kam se pak jde když si někoho vyberete. Jsou to takové sw resorty. Vhodné pro lidi co tam i přespí do druhého dne. Ta organizovaná zábava je dobrá pro seznámení a pro ty kteří vlastně ani neví co chtějí. A taky je to dost nahovno pro ty co si chtějí užít a lidi které by si vzali na pokoj se ještě chtějí bavit. Je to divné, ale před 1 hod ráno tam nikdo nešuká, jen se chlastá a vykecává a tančí. Když si chce někdo užit hodně sexu tak nemá šanci. Co chcete dělat s unaveným a přiopilým párem ve 2 ráno. Asi nic. (bearbeitet)
Tohle jsou zkušenosti přímo z toho jak je veden ten nový klubu v Ově, nebo ze zahraničí?
Zkušenosti ze světa. Ve světě se fak samotný muž na párty musí snažit být společenský jinak si nevrzne. Nebo čekat až ženy začnou být hladové
Pokusů o to založit SW v Ově už bylo dost, ale úspěšné nebyli. Nemyslím si však, že by to bylo tím, že by Bravantice byly tak dokonalé a nepřekonatelné, ale spíš špatně udělaný podnikatelským záměrem.

V Bra jsem dlouho nebyla a v nejbližší době se asi ani nechystám, zcela mě odrazuje vzdálenost a já si na se drink na uvolnění dát chci. :)) Takže hned důvod číslo 1 proč ano.

Ale založit sw klub není jen o tom, aby byl, chce to i nutnou dávku zkušeností. :))

Nechápu ty palce dolů, jakože za co? 🤣

Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak pro mne to dálka je, když bych nejela autem. MHD tam od půlnoci do rána nejezdí vůbec a třeba Bolt tam je Okej, ale zavolat si ho od tama zas taková hitparáda není. :))

Drinkem bylo myšleno to, že když bych jela autem, tak si ho nedám. Ne, že nemají bar. Logicky.

Já svým komentáře Bravantice nikterak neshazuji, naopak jsou pro mne jeden z nej klubů v ČR a to všude říkám. :)) Ale nevidím žádný důvod proč by to, že jsou mělo vadit v tom zřídit jiný klub. :))

Ale když v Ově byly pokusy o sw kluby, tak to byla totální tragédie, třeba Laguna…
Teď se profiluje nějaký klub na Sadové, ale netuším, zda-li už funguje nebo jen shánějí zákazníky
Vím, mají tady i profil a točí videa… ale akce s moderátorky se mi příčí… já mám ráda úplně jiný model sw než dělají oni…
*114*díky za vysvětlení,my to taky nemysleli špatně
Je Club Tunel v Ostravě a mají svou Vebovou Stranku Tunel.com,kde mistama pořadají swinrs Party pro správne Chlápy
kdo se o to na Ostravsku pokusí tomu budu držet všechny palce,ale Bravantice-klub pro mne bude stejně číslo 1
tak trochu mimo jste vy,ale není se čemu divit,když máte nick starý 3 dny*3*založený 1.7.2023
že mladí nechodí na swingers akce je problém mentality a výchovy. Lidé do 30 za mě ještě nejsou dost vyzrálí na to, že monogamie nám byla násilně vnucená církví, a že si nesmyslným žárlením páry jen zadělávají na problémy do budoucna. Dobře pro ty, kterým to dojde, a pak si uživají, ať už u sebe v soukromí s jinými páry, nebo někde v klubech, ale většina jich k tomuhle dospěje až v pozdějším věku a nebo nikdy.
Vždyť i tady většina chlapů tají svou bisexualitu před svými ženami a všichni se podvádějí o 106
Konkurence by určitě neuškodila. Je to obrovský region a jen jeden klub. (bearbeitet)
ano určitě,ale ukažte mi krom Prahy jediné město kde je víc jak 2-3 sw kluby-odpovím NIKDE!!jelikož jeden vynikne a další to po krátkém čase vzdají.Hlavně tady zatím nikdo krom keců nic nevymyslel,neudělal dle mě ani neudělá.Pokud jde o Bravantice,ti maj svou klientelu jistou,hlavně z dobrých přátel,jelikož se k lidém umí chovat,a jsem hrdý,že k nim patřím i já.Těch 80 lidí,plus mínus co bývaj na jejich akcich,i kdyby tady bylo dalších 10 klubů,na tak velký velký región jako je Ostrava,určitě nikde chybět nebude.Konkurenci schvaluji,pár pokusů tady bylo,ale každý si myslel,v pondělí spustím sw a mám na věky narváno.Všichni dopadli stejně,po pár měsících finito.Určitě by tady další kluby mohly nebo měly být,každý by si vybral.Ale zatí skutek utek,a jen blá,blá,blá.
(bearbeitet)
Je úžasné, že jsi také členem komunity swingerů a hrdě ji obhajuješ. Jen víc a hustěji. Pamatuji doby, kdy onen protěžovaný klub měl jednu sprchu a ve vířivce se šukalo . Následně se v tomto roztoku osvěžovalo x - dalších párů ( třeba je to teď s hygienou mnohem lepší). Na druhou stranu, majitel má zajímavé nápady a bludiště ve tmě je nápad k nezaplacení. Znám desítky párů z Ostravy a okolí, kteří jezdí stovky kilometrů do Prahy, nebo do Polska a přitom mají klub za rohem. Je tedy jasné, že na všechno se kupec najde a je úplně fuk, který klub máš v oblibě. To ovšem nic nemění na tom, že konkurence si je třeba považovat, neb tím nutí stávající kluby k lepšímu.
hm ja se bojim, ale v CR nic lepsiho nez Bravantice neni, byl sem v Praze v Bunkru, v Pardubicich, v Brne ve dvou klubech a v Bravanticich, kazdy klub je trosku jiny, ale Bravky co se tyce sexu vedou a kdyz tam jezdi i Polaci, tak asi v Polsku taky nic moc neni kvalitniho.
Je zajímavé,že moje příspěvky,kde uvádím Bravantice jsou mazaný adminem nebo kým pro porušování pravidel a některé zde zůstávají.Je to opravdu k smíchu ,jak je ten klub neustále někomu na obtíž 🤦😀
myslíme,že něco ve stylu co bylo a jak to bylo je už dávno pryč-minulost.Musíme brát co je dnes a jaká je součastnost,a v té jsou Bravantice na absolutní špičce.My zase známe páry z Prahy i Polska,kterým ta dálka do Bravek nevadí-viz tahle sobotní akce,kde bylo půl Polska i Prahy,ale proč to řešit.Ano konkurenci taky schvalujeme a jako všichni vítáme,ale také napíšeme-Bravanticím konkurovat bude pro odvážlivce hodně velká fuška
Rozhodne ano! Do Bravek se porad nejak nemuzu dostat, mysleno casove😂
Bravanticím nikdy nikdo nemůže konkurovat ,takže si myslím,že by jste neměli moc velkou účast .
Nesmysl. Zase tak jedinečný podnik to není a konkurence je vždycky zdravá.
pro Smithovi_NA,nic ve zlém každý má své hodnocení,ale úpřímně,kdy jste naposledy byli v Bravanticích?
Váš názor,který Vám neberu.Já napsala svůj.🙂
Lovingcats má i nemá pravdu.Konkurence je zdravá všude a konkurovat se hypotetický dá vždy,ale tady je právě to ale.Jde o 2 slova Bravantice a mladí.Bravantice,byť pro některé těžko stravitelné,ale jde o jeden z nejlepších klubů,tady si neumíme představit co by někdo musel vybudovat aby Bravkám konkuroval,za zkoušku nic nedáte,max trochu peněz a času.Pak další slovo-mladí.Dnes mladým jde především o jinou zábavu,swingers berou jako nějakou disco-pokec párty,kde možná bude i sex.Zase nechceme mladé házet do jednoho pytle,do Bravantic jich chodí celkem dost a OK.Dejte vědět kdy otevíráte,určitě se podívat přijedeme
Zdravím ja bych šel do bravantic rad sem mlady 26 let slušný a sem rom slyšel sem že tam pry romy nepouští ale je to kousek od Havířova a chtel bych to tam navštívit jenže nevim jak a nemam s kým
ja bych se rad přidal ale sem smotnej muž bi sem s ostravy aji s prostorami
Tady jsi na špatných stránkách. Už ti asi X lidí napsalo že jsi retard. Takže pokud chceš nějakou místnost tak si nech rezervovat oba v přízemí levé křídlo raději dal od vchodu.