Jak častý sex?

Jak často vám vyhovuje mít sex

Podle mě by lidé spolu měli spát ráno, tj. před snídaní, pak v době oběda, kdy by se mohli potkat znovu a ještě večer a někdo říká, že večer klidně i dvakrát. Zase ale nejsme stroje... Takže jak to máte Vy? S ohledem na některé páry co spolu delší dobu nespí, by měla být zachována norma a alespoň jednou, či dvakrát protějšku sex umožnit i když se nám dvakrát nechce. My jsme však amatéři a kdo by sex nemiloval, tak zde asi není. Jsem zvědavá na reakce :) Takže jak to máte a co preferujete?
Když to jiskří, tak nonstop ;) vždy je třeba té jiskrnosti a touhy po tom druhém.
Jo ideální partnerka kde je jich víc? Prijmam čísla objednávky
Preferují ráno a večer v týdnu. O víkendu podle nálady. A u mladých páru podle děti, když spí jděte na to. Minimálně 3x za týden.
Jo pokud je chuť tak proč ne ... i když jeden z protějšku chuť nemá a druhý ano je to jen o tom vytvořit situaci která chuť si užít nastartuje takové příjemné provozování a naznacovani že je chuť je velmi vzrušující a pokud se oba v normální míře dokážou odvazat bez předsudků chuť přijde sama ... já třeba mám dost apetit jak píšeš 3krat denně je i pro mně ideál.. ale když chuť není žena svým umem dokáže vždy vzpruzit chuť a společně rozjet vášeň jak by to bylo piprve bez ohledu na dobu trvání vztahu ... muži i ženy jsou sobectví a když jednoho" bolí hlava ci ma sve dny "a druhý má chuť měl by protějšek alespoň nabídnout alternativní řešení... moje představa z minulosti .. chuť sem mnel a ex neměla zrovna náladu ale ráda se koukáme na sebe tak aspoň přišla třeba z ero spodním prádle řekla mi že sice chuť nemá ale že mi bude k modemu uspokojení nápomocna prisedla si hladila mě a podílela mně.. třeba tak broučku ukaz mi jak to máš rád ráda se přiučim ... sáhla mi do trenék vytáhla ho já si ho převzal mizu ti ho namazat ? Což asi každý neodmítne... a tak sem si začal hrát ona mi občas na něj přispěla svými slinama a mně to bralo sledovala mně občas vzala mobil a začala mi pouštět videa dle své chuti což taky dost napoví o její fantazii a nabídne další možnosti v budoucím vývoji sexu .. a když už sem byl na dosah vyvrcholení lehla si a já se mohl vždy vystřídat na nějakou část jejího těla
Většinou když sem se udělal mrška mi oznámila že si to tajné dělala že jevlhka a provokativně mi dala ocitnout své prsty což mne i po orgasmu dostalo do varu a hold i přes Původní nechuť sexovar jsme projeli pěkně i její dírku... takže za mne sex patří do vztahu jako jídlo do pusy ;) a k těm zmíněným videem bych dodal že díky vzájemnému pouštění jsme došli i k debatě sexu ve více lidech či na veřejnosti a pomohlo to i z experimenty trojka čtyřka či jen tak se nechat sledovat či plnit představy své i prizvaneho což bylo dost odvážné ale o to víc vzrušující... bohužel nedospelosti dokážete tak přijít o partnera který znieho nic za zády v mém případě udělá zradu kterou nejsem ochoten akceptovat a tak sem zůstal z plnu zkušenostmi i zazitkama sám... :D osud a život jdedal ...
Bolela tě někdy hlava? Jakože určitě člověk s bolestí hlavy ti bude dělat nějaké opičky, aby ses uspokojil 😡. Sobecký jsi spíš ty.
Když nechce tak se uspokojim sám, nebaví mě ji nutit😉
Mě vyhovuje mít sex každý den, několikrát, to ale pokaždé nelze. Dokážu mít sex několikrát za den. Když nechce žena tak musím sám se uspokojovat masturbací...Miluju to... hlavně miluju když vidím jak kundička stříká 💦 a vidím jak ji dokážu udělat několikrát, až ji z toho kolikrát bolí.. ale stojí to za to , musím prostě furt šukat a vidět jak je několikrát uspokojená, to musím pak furt furt to své péro zasouvat...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak čas na zábavu musí být snad každý den ne ? To jako chodit pořád do práce a nemít čas peníze utrácet. To by byl život k ničemu a kdZ je chuť čas si člověk najde vždy:D
Když nechce tak se uspokojuji sám 😉
Já mám s přítelem libido každý trochu někde jinde, takže někde jsou mé představy, a realita je pak někde trochu jinde :D
Já bych to klidně mohla dělat několikrát denně, ráno, odpoledne, večer, uprostřed noci... Dostat mě do nálady není problém i když na to třeba sama zrovna nemyslím, je to jen otázka nějakého toho správného doteku, nebo pár trefných slov.
Přítel je v tom zase střídmější, a ve výsledku jsem ráda, když na to dojde alespoň jednou či dvakrát do týdne.
Nesouhlasím ale s tím, že by tam měla být norma a že by to měl jeden pro druhého dělat, i když na to sám nemá chuť. K sexu je potřeba vášeň a chtíč, bez toho je to celkem nuda...
My tak průměrně 5x do týdne. Někdy 3x denně, někdy 4 dny nic..
To je pěkné, prostě podle nálady
Tak ty děláš prostitutku, takže toho máš asi nad hlavu 🤣🤣🤣
Tom_906
Tom_906 Inaktiv vor 3 Jahren
Tom_906
Tom_906
Tom_906
Přišel jsem na to že aspoň jednou za měsíc stačí ale jde o to jak dlouho to dělá. Dřív jsem byl 3 minutový a dnes po hodině koukám jak to uteklo a celkově 4 hodiny a kdyby bylo vic času tak 🙂
Chuť by byla i několikrát denně :D Sama na to myslím každou chvilku, a i když zrovna třeba ne, tak dostat mě do nálady není těžké, stačí pár doteků nebo letmé pobídnutí, a je to :) Bohužel to není dáno úplně mnou, musí se to sejít, že má i partner chuť, a to už je jev vzácnější :D
Po ranu top hned je lepsi den pomilujes se nasnidate se spolu kdyz to a dete so prace zdarec vecer
V tom je dost proměnných.. od doby co je ze mě i rodič.. tak je to náročnější.. člověk už si musí určité věci plánovat. Dokud nebyly deti. Mohly jsme pořád. Ted je často chuť.. ale než člověk obstará jiné věci.. padá občas na ústa.. ale pořád se snažíme aby to bylo co nejčastěji to jde..
Souložit se má každý den začínající na P.
Pondělí, pátek, pozítří, posnídani, poobědě, povečeři a každý posranýden..😉
Fetka co si nechává nakládat za peníze založí vlákno. To svět se v prdel obrací
Za mě každý den několikrát, krásné je i půl denní milování. Ale to už si musí opravdu ty dva sednout. Líbilo se mi ,když jsem přišel z práce.....pak sex... a vlastně ráno do práce. Ale mě stačí 3hodiny spánku... a ona byla studentka tak to ráno dospala.
No tak to funguje u mě tak 2 měsíce pak je realita.a tu snídani někdo musí vydělat
Noo... Záleží na oboustranné náladě. Jde to i 5x denně, když je proč.
A nebo taky ne, když mi něco vadí.
Joo, a zrovna hledám kámošku na výlet, cca na pár dní.
V 35 jsme to měli každý den minimálně jednou, ale už jsem si připadal jak mašina a chyběla tomu taková šťáva, intimita. Aby bylo těšení, musí být odloučení, asi nej je podle mého jednou za tři dny. A jestli mezi tím podle potřeby třeba jen ruční práce.
Ahoj, každý to má jinak. U mě ráno, odpoledne, večer. I když jsem unavený. Péro stojí a mám chuť i v noci. Řešil jsem to s doktorem řekl, že jsem zdravý ať užívám. V dnešní době mladým nestojí tak ať jsem rád za to co mám.
Kolik ti prosím je? Klidně do zpráv
Věk má v profilu , stačí si ho přečíst 😀😀😀
Na koho to je otázka :D pokud si pěkný borec v mým věku, pak do toho klidně jdu.
Promiň, ale pěkných borců znám už dost a už teraz je nestíhám obletovat :D
Tak to máš zase fajn ne?tak hlavne ze to stihas...
Co když ale stojí za víc, než Ty a ještě zaplatí?
Kdykoli se to sejde. Třeba teď mě má drahá zdržovala od pracovního hovoru. Ale člověk se pro ni obětuje, no ne? :-)
Ale není pořád jen posvícení. Když není čas, je únava a deti...může to být jednou za čtrnáct dní...
Mně by teď s malým dítětem stačilo klidně jednou za 14 dní, jak jsem unavená, ale manžel má potřebu vyšší, tak kdykoli když má chuť, tak nemám problém mu vyhovět. (bearbeitet)
Sex ze soucitu aspoň něco, důkaz že ho chceš
To je hezké, aspoň mu ho pohonis a pokouris
3 krát denně a o víkendu klidně 5 krát,ale partnerka bručí že uz nechce a nechápe ale podrží
Bingo 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
U nas to jeste pred casem bylo tak jednou za 7-10 dni. Dost jsem si stezoval, takova frekvence pro me byla fakt nedostatečná. Vsechno jsme probírali, snazil se doma vic pomáhat, no a ted to je tak jednou za 3-5 týdnů. 😀
viz první reakce, kdy nespí neboť má hlad
U nas je to ruzne...mame treba obdobi, kdy na to skocimetreba 5x do tydne a pak zase jen 1x do tydne...je to ruzne...
Tak takhle přesně bych to měl,kdybych nechodil do práce ale bral jen podporu a zároveň neměl děti.
A jak to mám, to je absolutně jednoduché,, kdykoliv je příležitost,,*4*
Tak já nemám děti a od 2014 podnikám
Trochu se pleteš, ale trochu máś i pravdu
Tak při té tvé profesi se divím že děláš pauzy , ale je pravda že na zákazníka jsem občas taky pěkná kurva*3*
Bohužel u nás doma jednou za rok
Je mi to líto, ale u nás nápodobně
U nas pokud je treba manželka v laznich tak i několikrát za den*3*
Jé, tak to je mi líto... Třeba kotvičník čaj?
Kdyby bylo skym tak klidně i celý den a co ty
Klidně aji včera nebo dneska ,.........
tnt83
tnt83 Inaktiv vor 3 Jahren
Tak to jsi zabil.... :) Jsem studovaná kuchařka, tak se někdy stav...
Zajimavé, že si ještě nic mi neuvařila.
Šlybi chyby.