My sme tam boli pred dvomi týždňami , všetko oplotené , pláže zostal kúsok , boli tam dve baby a asi 30 chlapov , čumeli ako vyorané myši , lepšie sú Zlaté Piesky ....
Jasné že funguje. Je tam síce jedna časť už oplotená z brehu a preto tam chodia ľudia cez vodu, ale stále tam ostala druhá časť, ktorá je volne prístupná a je v pohode. Posledný týždeň som tam bol asi kazdy deň..
Tak aby som dal report k jazeru Reca. Cez víkend komplet nudistické …. Cez týždeň komplet textil. Ovplyvňujú to karavanisti s Piešťan a Trnavy keď prídu tri štyri partie textilaci tam už nejdú. Keď sú tu neni prídu textilaci. Dnes by sa tu na mňa samotného chlapa s holým vtákom tých 20 oblečených divno pozeralo 🥴
Ja som tam dnes bol na tom menšom jazierku vzadu medzi jednou a treťou. Boli tam tri baby, z toho dve hore bez. Jeden pár tak po päťdesiatke a jedna pani okolo štyridsať. Plus dvaja dvaja páni čo sme sa tam nudili. Až okolo tretej prišiel mladý párik v plavkách. Tak to treba len navštevovať. Miesto je to fajn.
aká tam je prosím cesta? poľná? aká dlhá. ďakujem
Cesta je tam štrková, cca. 500m. V pohode s osobákom prejdeš.
Ja som tam este tiez nebol ale rad by som isiel. U nas tiez zrusili a oplotili nudaplaz v Zamkoch
Pocujte a co tie dve male jazera smerom na Recu tusim oni susedia so Slnecnymi jazerami ale je tam klud a textilaci mozu byt na jednom a nudisti mozu na druhom
Ktore ? Daj mapu alebo GPS.
https://maps.app.goo.gl/aUKag622LBx7fGm96
Dik, tam som ešte nebol, pôjdem to kuknúť.
Alebo páry na jednom a sólo na druhom 😆
Ale veď to nie je podstatné, lokalita je to pekná. Len to začať viacej navštevovať.
Včera som sa tam bol slniť na tom prvom bagrovisku. Bolo tam asi 10 textilákov a jeden nudistický párik. Nie je to veľké, ale miesto sa tam dá nájsť, najlepšie z druhej strany oproti ceste. Vyzerá to tak, že to navštevujú skôr miestny.
(bearbeitet)
Tak ved prave ze je to mensie textilaci by to tam vzdali keby sme tam zacali chodit vo vqcsom pocte si myslim
Dnes som bol omrknúť aj to menšie jazierko vzadu. K vode je to strmšie, ale dalo by sa to upraviť. Ideálne miesto na nudenie. Dnes tam bola trojica MZM s karavanom a evidentne sa im páčilo. Len tam začať chodiť. Miesto super.
Zle si sa pozeral … ziadna trojica … normálne dva pary.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ano welnes a nech uz je vecerne .
...
(bearbeitet)
(bearbeitet)
Je tam kusok jedno jazero nik tam nechodi je to nejaka strkovna tam by nuda bola pecka ale nik to nepozna
Je to Jazero Štrkovec kuknite a napiste co vy na to
To je pri cintorine Hruba Borša
A funguje tam nudapláž? Díky za odpoveď.
Na gulaske bolo super, všetko čo je na Slovensku dobre sa musí doje...ť ! Ten Štrkovec nevyzerá zle len čo na to domáci?
Gulaska je zrusena bol som tam asi tyzden dozadu.Je to oplotene a ostalo tam jedno male miesto k vode
Ahoj. Akurát sme hladali kam zajtra. Dočítal som sa že guláška je zrušená

Nudaplaž Gulaška
Nudapláže Slovensko