Netradiční místo i doma?

Je možné mít doma sex na netradičním místě?

Po pár týdnech (například) v novém vztahu nebo nové domácnosti, kde jste společně zkoušeli všemožné praktiky na všemožných místech, se ze sexu doma jako takového, pomalu stává rutina. Je možné, a to i po nějaké době, mít doma neobvyklý sex na neobvyklém místě?

O co se mi jedná 😄♥️ možná už mi dochází fantazie, ale ráda bych rozvedla konverzaci, ve které by jste mě nebo i ostatním poradili, kde a jak mít sex takovým způsobem, jakým by to jen tak někoho nenapadlo a to doma 😄 Fajn by bylo, kdyby jste měli nějakou osobní zkušenost nebo i vtipnou storku 😄 PS: rady typu, v kuchyni nebo v koupelně je to super, si nechte, děkuji 😄
Teď jsem drtil sousedku v susarne
Zkoušeli jste to ve sklepě? nebo na půdě? *18*
V susarne paneláku, takže vlastně ve sklepě.
Jednoznačně balkón .)) nebo pokud člověk chce využít všeho, tak při praní na pračce, přeci jenom každá pračka má nějaké cykly, které v daný čas při daném rozpoložení můžou způsobit komukoliv cokoliv (nejde ovlivnit).
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To si děláš srandu :-D To fakt může být někdo takhle trapný? :-D
Možná můj příběh není úplně k tématu ale přece se s vámi rád podělím.bydlime v rd. a je nás plný dům takž moc možností nemáme.Udelalo se teplo a děti radili v bazénu na zahradě manželka oblékla "plavecky"aja byl strašně nadrzenej a tak jsem skočil do vody za nemá nejdřív doteky a pak jsem ji začal že zadu dobývat žena vyhnala děti okusit na deku a my jsme si zapáchající ve vodě kousek od nich určitě to zopakujem
Tom_906
Tom_906 Inaktiv vor 3 Jahren
Máme erotickou deskovku pro páry a naposledy jsme si vylosovali balkón. Zatím jsme to tam nedělali, ale nápad to není špatný. 🙂
"Nikdy neříkej nikdy" od Albi. 🙂
Tam všude to máte vyzkoušené?Napiš zážitky.
Třeba ve výtahu je to fajn. Tam je dost velká sance nacapani 😁
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktiv vor 3 Jahren
😄 no to je dobrý... Ty pneumatiky, to jsem ještě neslyšel.
Koukal jsem na profil, solidní román, ale jako 👍👍
Jo sklep kocarkarna to je fajn když za dveřmi někdo chodí ale podívejte se jestli můžete vylézt na střechu paneláku mi měli přístup a nezapomenutelný zážitek sex na střeše moje se tam chodívala i opalovat
Tak zkuste pneuservis nebo sklad pneumatik, není to sice doma, ale ta "vůně" tam bude intenzivní *4*
Ještě je možné, objednat si v e - shopu nové pneumatiky na auto, uskladnit je v ložnici a užívat si, ale je možné, že se Vám to omrzí (ta "vůně).
Na zemi na koberci, třeba v obyváku
Nech se nahá a spoutaná zavřít do výtahu a čekej kdo tě objeví a co s tebou udělá.
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktiv vor 3 Jahren
Mě celkem jo, protože vypadá nejen hezky, ale zdá se že má i něco v hlavě. Což je tady celkem vzácnost. Platit nechci z principu *1*
Chci lízat vaší pičinku a cucat poštěváček