Jaký wonanizer?

Holky, jaký mi doporučíte womanizér?

Vybírám si hračku, ale je jich velký výběr. Proto bych se vás ráda zeptala, který máte vyzkoušený a jak jste s ním spokojené.
Womanizer teprve plánuju, abych měla přehled, ale mám vyzkoušené Satisfyer Traveler, Pro G-Spot Rabbit, Love Breze, Curvy 2+, Pro 4 Couples, Pro Plus Vibration, a další. Od Svakomu Pulse Pure, Pulse Galaxie, Pulse Neo Lite, FeelzToys FemmeGasm. Dále různý přikládací šmrdlátka na klitoris, ale co je posledních 5 let pomůcka ke které se stále vracím je Zumio S. Vypadá jako elektrický kartáček, ale funguje naprosto báječně. Po těch letech už je trochu hlasitější, ale baterie furt dá alespoň 4 použití, takže bych doporučila ten.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Znám asi 2 nebo 3 holky, co zkoušely ten One Night Stand a všechny tři se pak na koupi pořádného vykašlaly, protože to prý stálo za prd. My máme doma 3 a všechny se mi povedlo koupit z e-kondomů. Často tam mívají akce, takže jsem všechny koupil za cenu 250-350,-. To pak člověka tak nemrzí kdyby to nestálo za to.
Tím 3 doma myslím klasické, Traveler, Sat.2 a Sat 3. Satisfyer 3 nedoporučujem, sice má vibrace jako bonus, ale ovládání je odfláklé a tlačítka nejdou pořádně ani vidět, ani mačkat ani od sebe rozeznat. Tím hůř při samotném používání.
Já ho mám, s klidným srdcem ho doporučím, nejlepší hračka, co jsem kdy měla. Na tlačítka nekoukám, mackam je po paměti. Asi menší prsty. Jediná nevýhoda je, že za mě rve jako krava. Ale to už psali v referencích, než jsem ho pořizovala.
Už je asi pozdě, ale zkusil bych Lelo Sona. U nás doma byly už 4 womanizery a žádný z nich se na Sonu nechytal.
Teď jsem objednal polovičce Fantasy for her tak jsme zvědaví….na netu samá chvála.
Satysfier Traveler, dobrá cena, výkon, výdrž, praktickej, skladnej. Lepší jsem nepotkala, ale i tohle asi bude individuální. U tohohle typu vibrátoru nemá smysl řídit se tím, že co je dražší, to je lepší. Bejvalo v době, kdy začínaly, u Womanizeru už dneska platíš za značku.
Take mam Satysfier Traveler a je to nejlepsi hracka, jakou jsem kdy mela. Mnohem lepsi nez treba Lelo Sonic. Mam ho uz cca 3 roky a porad funguje.
Tak už je doma. Celý víkend probíhalo testování a jsem z něj úplně vyřízená. Díky za tipy.
Ze začátku jako myška, časem se to zhoršilo. Ale mám ho několik let a mám pocit, že to při pravidelným použití dělají všechny hračky.
Taky důležitý parametr. Mám z růžového slona vibrátor borůvku a v noci když je ticho, je slyšet i vedle v pokoji
To je pravda boruvka je hlučnejsi, ale vzdy ho dam pod perinu a je vyreseno...Jinak je super.