Zpoplatnění amatérských fotek

Obchod s fotkami??

Tak si myslím, že tento web vznikl za účelem zveřejnění amatérských fotek, které sem posílají
amatéři z celé republiky i od jinud!! Nikdo za to peníze
nechtél a nechce.. Ale najednou web vyžaduje i na některá alba prachy!!(kredity, což je stejné!!) Je to ještě
amatérismus??????🤔🤔🤔
Dokonce i VIP uživatel musí zaplatit za to že už jednou zaplatil a bylo mu garantováno všechny fotky a videa zdarma. Čím dál tím víc tento web spěje k záhubě. Dopadnete stejně jako zákulisí kde je pár lidí online a nikoho ani nenapadne aby do toho vrazil korunu.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Naprosto se vším souhlas.Je to tu čím dál šílenější*8**8*
VIP už neplatím. První neplacení proběhlo, když došlo ke změně náhledů. Tam se aspoň po čase aspon z části vrátilo tak, jak to bylo. Ale když si na hlavní stránce přečtu, že s VIP získám NEOMEZENÝ přístup ke všem videím a ono takto :-D
Spis je super ze si zaplatim VIP abych se mohl podivat na videa a ejhle - uz jsou ty lepsi uz taky za kredity...
_pq_
_pq_ Inaktiv vor 3 Jahren
To já bych si žetony nekoupil. Jak už tu psali jiní, platím si VIP, které slibuje přístup ke všemu obsahu a ono houby. Ze zákazníka uděláš blbce pouze jednou.

Zajímalo by mě, jestli to tu majitel vůbec čte.
Ty prachy ale nevyžaduje ten web, to vyžadují někteří "amatéři", kteří si myslí, že na svých fotkách něco vydělají. Tak je prostě - stejně jako já - ignorujte a je to.
To já vím.Ale nevím,proč to tu umožňují.Na placený sex si mohou snad použít jiné stránky.
Jo přesně.. Pak to nemusí mít ten šuplík AMATÉŘI!!!!@
Tož náhodou je to super. Kde jinde můžeš zpoplatnit svojí prdel?...
Ještě aby to zpoplatnění někdo akceptoval.My to nebudeme.
Nahatých lidí je na i-netu víc než dost. A zadarmo *14*
Áááá… dva červené hmmm… od dvou prodavajících co nic neprodali *3*
Jj, at jdou Amateri v teto podobe do prdele!*3*
My také ne!! Ty fotky budeme posílat jinam.. Jsou tu i jiné strànky!!!!!!@
Souhlas, také se nám to nezdá moc košer
Tak já se bez zpoplatněných alb obejdu,at si je zaplatí kdo chce.Nepotřebuji se na ně podívat za každou cenu.Více mi vadí to,že mi nějaký cenzor tvrdošíjně odmítá naše fotky nebo videa zveřejnit.Je to o amatérských fotkách a stále řeší,že nesplňují jakási pravidla (málo erotické,je vidět moc obličej,je tam kousek jiné osoby...).Až budu umět ty fotky pořídit profesionálně,tak budou zase pro spoustu lidí moc dokonalé a málo amatérské.
Máš pravdu, amatéri řídí banda neumětelů a divnejch lidí...a to jsem alusnej ve vyjadřování. Admuni se svým chováním povyšují nad ostatní!
Souhlas.!!!Stalo se z toho něco jiného!!!!!!!@
Mám stejnou zkušenost. Dvakrát jsem dával schválit alba, splnil jsem podmínku minimálně 6 fotek. Pokaždé mi to neschválili, že na fotkách je málo erotiky. Nevím, holý zadek a na jedné fotce i předek je pro zdejší adminy asi málo. Takže jsem se rozhodl zde galerie nedávat...
To máš tedy pravdu..👍👍👍🤔🤔🤔 No je to zajímavé.