Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Čaute amateri, ak tu je iekto kto nas pozna osobne z pramena, alebo zo zlatých, napíšte prosím
Super nápad s tým hetero ale myslel som ze tu budú ľudia ktorí niečo zažili a bude sa to tu riešiť ale nič také som tu nenašiel škoda. My sme tam boli par krát a páčilo sa nám .
Funguje ešte telegram skupina pramen chorvátsky grob hetero ?
Ako sa vola ta skupina ? Neviem to nájsť
Máte niekto info co sa deje na prameni
Prečo je zavreté píšte do pošty súkromná správa. Ďakujeme
Prečo je zavreté píšte do pošty súkromná správa. Ďakujeme
áno funguje :) síce iba z mužskej strany ale funguje :)
Fuha, hej? Ja so mto hladal a bemam ju tam už
Napíšte nám do pošty chodíme na prameň
Čaute amíci, ak by ste náhodou niekto našli na prameni (v jazierku, v ľavom dolnom rohu) zlatú náušničku (malá gulička, a krátka jemná retiazočka s krátkym pinom), tak to je prosím naša. Pamiatka po babičke. Len dúfam že sa babička nepozerela niekde z nebíčka, pri akej činnosti došlo k jej strate.
Zajtra 25.12. Kočka alebo pár na prameň??
Ako to vyzera teraz na prameni? Chodia aj pariky, ci len chlapi? 😁
Máš dojem 07 že by ťa mali o tom informovať či a kedy tam budú?
Mám dojem ,že kto chce informuje a kto vie iba rýpať do iných nájde si na to dôvod 😉 Imáč Merry Ch...... 🎄
Čaute, tak ako kedysi dávnejšie bola skupina na telegrame... Máme ju znova. Takže všetky aktuality, či aktivity, kľudne sem :)Treba použiť nasledovný odkaz: https://t.me/+DhTK4aE3LR82MTg0
(bearbeitet)
A keďže sme v telegrame noví, chvíľku trvalo kým sme to vyladili... Správny odkaz tu : https://t.me/CHG_pramen_HET
Ako je na prameňi?? Je tam niekto??
Ktorá sa pridá teraz??? Nehryziem😁😁
Sme manželský pár, obaja 38. Dnes okolo22 ideme do grobu. Niekto , kto by sa predo mnou pohral s mojou zenou?
Ahojte, ja idem teraz v piatok večer na prameň sám. Mám 38. Tak dajte vedieť ak by ste išli.
Ak tu je madarsky hovoriaci par zo vcera (streda) dakujem za pekny vecer a kludne sa ozvite cez spravu a dohodneme :)
Je veľmi zvláštne.ze ak tu píšete že pani hľadajúci pánov si to nájdu na inej diskusnej skupine a vďaka "tým" pánom ste odišli zo ZP...je zvláštne,že uverejňujeme inzerát v skupine.kde sa hľadá pán s pánom...aby sa na vás niekto prišiel pozrieť...
Lebo teply nevedia čo znamena hetero
Včera o 18:00 tam boli dvaja + my ako pár. Potom o 19:00 boli sme tam iba 4páry nikto iný 😅. To som ešte nezažil
Alebo Eden nechápe rozdiel,že píše do skupiny pre gay..
Jo a ty sa aspoň trochu douč pravopis🤪
Jo a ty sa aspoň trochu douč pravopis🤪
Macinko, nerozumieš že skupina "Načap ma" nie je ničím identifikovaná ako skupina určená výhradne pre homosexualov?
Takže vy mozte mrdat verejne v Grobe ale homosex pár uz nie? Tak to dobre chápem? Iba sa pytam
Je toto vôbec možné??? Ty si fakt taký, ale to iba predstieraš? Naozaj si zamieňaš názvy diskusných skupín vo Fóre na Amatéroch s nejakým neexistujúcim označením, alebo stanovením preferencií pre niektoré fyzické lokality? Je toto celé fakt tak zložité a pre teba nepochopiteľné? Dá sa tomuto nerozumieť?
Absolútne súhlasím. Nemám nič proti gayom, pracujem s nimi, no tento web už úplne ovládli, čítam to vo všetkých fórach...či chcem ísť na Zlaté, do sauny, na prameň..... samý gay, pseudoheterak, heterak s bi chúťkami. Tu bolo preto jasne uvedené pre koho je je táto debata určená, napriek tomu majú potrebu sa vyjadrovať aj tu.
A ako to... Teplý aki?.... ........
Počuj, neskúsiš to radšej nakresliť? Ako ti máme rozumieť?
Tak s tvojim IQ ťažko.to je pravda...veď ste vyzvali v skupine.ktora je určená gay...Načap ma...aby vás prišli sledovať...
A tak sa vám to na ZP nepáčilo...veď máte svoju HETERO skupinku...tak je o vás asi malý záujem.ci?
A tak sa vám to na ZP nepáčilo...veď máte svoju HETERO skupinku...tak je o vás asi malý záujem.ci?
Keď si už začal hodnotiť moje IQ, mohol by si ma najprv aspoň trochu poznať. Možno robíš chybu. Predmetná diskusná skupina "Načap ma" nevyzerá byť ničím dedikovaná iba pre gayov. Z ničoho to nevyplýva. Nie je ako "skupina pre gayov" nijako označená. Ale ak s ti nepáči, že sme napísali jeden príspevok do skupiny, korá napriek tomu podľa teba bez zjavného dôvodu je primárne určená osobám inej sexuálnej orientácie a kritizuješ nás za to, mohol by si si uvedomiť, že ty sám si práve urobil presne to isté. Zamysli sa nad tým, ak ťa tvoje úžasné IQ pustí až tak ďaleko. Navyše, táto skupina sa podľa sexuálnej orientácie výslovne vyznačuje ako špecifická. Má to priamo v názve. Skupina "Načap ma" nie. Cmuk. :-D
Niekto dnes okolo 18 hod na pramen ?
Za mňa fajn nápad. Akurát, že mnoho z tých čo tam chodili - hetero (vrátane mňa) to prestalo už baviť.
Chodieval som pravidelne sám, pripadne som sa tam stretol sem tam s jednou dámou odtiaľto. Vtedy to bolo ešte pomerne Ok - osadenstvo. Okúpal som sa, pripadne sme si užili. S pribúdajúcimi návštevami sa znižovala šanca si nájsť dámsku spoločnosť či sa pridať k niekomu. Nemyslím si že by bola chyba vo mne. Som mladý, sympaticky, zhovorčivý, pohodový človek. Ale nebolo koho osloviť… Ľudia - hetero. A obzvlášť samotné ženy prestali chodiť.
Neskôr som prestal chodiť aj ja - pracovná a celková časová vyťaženosť. Po dlhšom čase som tam zavítal s kamarátkou. Boli sme 3x. Prvý x počas dňa - chcel som jej ukázať ako to tam vyzerá, ďalšie 2 - večer.
Maximálne ma odradilo pánske osadenstvo.
Či už hetero alebo homosexuáli. Drzosť mnohých nepozná hraníc.
Čerešnička na torte - prišiel som opäť sám (skôr sa okúpať-zrelaxovať, nejako som neriešil či niečo bude alebo nie)
Neustále bol pri mne nejaký iný chlap. Oddychujem vo vode, zatvorené oči - cítim ruku na stehne. Otvorím jedno oko a čo nevidím… približne podobný scenár bol ešte pár x za ten večer. Nakoniec som sa obliekol a šiel preč. Nepovažujem sa za agresívneho jedinca (na to treba viac než ruka na stehne) ale bolo to skutočne nepríjemne, nevhodne… pevne verím, že by to bola otázka času dokým by som niekomu nevrazil.
Od vtedy som nebol. A to už bude nejaký ten rok. Pochybujem že sa niečo zmenilo k lepšiemu, obzvlášť keď čítam fórum.
Na fóre asi tiež nemá zmysel hľadať dámsku spoločnosť na kúpanie/večer. Keďže čuduj sa svete-napíše ti xy chlapov. (Nie len môj prípad)
Teda celková myšlienka super. Akurát by to chcelo nejaký väčší upgrade. Možnosť dotiahnuť nejakým spôsobom (mne zatiaľ nejasným) viac párov, žien. Aby sa osadenstvo zmenilo na trošku (dosť) viac heterosexuálne.
Chodieval som pravidelne sám, pripadne som sa tam stretol sem tam s jednou dámou odtiaľto. Vtedy to bolo ešte pomerne Ok - osadenstvo. Okúpal som sa, pripadne sme si užili. S pribúdajúcimi návštevami sa znižovala šanca si nájsť dámsku spoločnosť či sa pridať k niekomu. Nemyslím si že by bola chyba vo mne. Som mladý, sympaticky, zhovorčivý, pohodový človek. Ale nebolo koho osloviť… Ľudia - hetero. A obzvlášť samotné ženy prestali chodiť.
Neskôr som prestal chodiť aj ja - pracovná a celková časová vyťaženosť. Po dlhšom čase som tam zavítal s kamarátkou. Boli sme 3x. Prvý x počas dňa - chcel som jej ukázať ako to tam vyzerá, ďalšie 2 - večer.
Maximálne ma odradilo pánske osadenstvo.
Či už hetero alebo homosexuáli. Drzosť mnohých nepozná hraníc.
Čerešnička na torte - prišiel som opäť sám (skôr sa okúpať-zrelaxovať, nejako som neriešil či niečo bude alebo nie)
Neustále bol pri mne nejaký iný chlap. Oddychujem vo vode, zatvorené oči - cítim ruku na stehne. Otvorím jedno oko a čo nevidím… približne podobný scenár bol ešte pár x za ten večer. Nakoniec som sa obliekol a šiel preč. Nepovažujem sa za agresívneho jedinca (na to treba viac než ruka na stehne) ale bolo to skutočne nepríjemne, nevhodne… pevne verím, že by to bola otázka času dokým by som niekomu nevrazil.
Od vtedy som nebol. A to už bude nejaký ten rok. Pochybujem že sa niečo zmenilo k lepšiemu, obzvlášť keď čítam fórum.
Na fóre asi tiež nemá zmysel hľadať dámsku spoločnosť na kúpanie/večer. Keďže čuduj sa svete-napíše ti xy chlapov. (Nie len môj prípad)
Teda celková myšlienka super. Akurát by to chcelo nejaký väčší upgrade. Možnosť dotiahnuť nejakým spôsobom (mne zatiaľ nejasným) viac párov, žien. Aby sa osadenstvo zmenilo na trošku (dosť) viac heterosexuálne.
My kvoli tomu rozmyslame, ze pojdeme niekedy cez tyzden, snad to tam bude menej nabite a viac normalne ...
Áno zmenilo sa to k horšiemu.
Plno mladych s mobilmyi,neustále chodenie do vody s kraja na kraj,neustale kecanie a rozprávanie aj hetero skupiniek o autách,praci,atd,svietiace telefony. Smiesni jedinci v plavkach. Svietiace auta,ktore chxu zaparkovať pomaly vo vode....
Problem s gaymi je prehnany,je to mytus. Skutocny problem som popísal. Gayovia ktori si užívajú na krajoch problem nie je, takisto hetero pary ktore tam tiez si užívajú....
Plno mladych s mobilmyi,neustále chodenie do vody s kraja na kraj,neustale kecanie a rozprávanie aj hetero skupiniek o autách,praci,atd,svietiace telefony. Smiesni jedinci v plavkach. Svietiace auta,ktore chxu zaparkovať pomaly vo vode....
Problem s gaymi je prehnany,je to mytus. Skutocny problem som popísal. Gayovia ktori si užívajú na krajoch problem nie je, takisto hetero pary ktore tam tiez si užívajú....
Tvoje vyjadrovanie typu crtdi hovorí o tvojej inteligencií ešte povedz že nás lietadlá práškujú a ovládajú nás 5G siete až ťa môžem tiež správne zaradiť…chcem len povedať že je rozdiel medzi normálnym gayom ktorý má svoje hranice a dotieravým buzerantom ktorý nedá pokoja…rovnako ako je muž ktorý vie ako sa ku žene chovať a taký ktorý je dotieravý a otravný.
mozes ma zaradit hocikam. hlavne vsak zarad seba do spravneho diskusneho vlakna. to pomoze veci snad najviac. my sa do vasich crtdi +/- veci nestarame do momentu, kym heterosexualne orientovynych ludi nezacne vase spravanie obtazovat. tak dalej predavaj boxerky a zarad sa tam, kam patris.
Predám aj tebe stačí si povedať, keď sa o to tak zaujímaš
Správne napísané, mužom sa proste len nepáči to, čo oni sami robia ženám…divné, žeby to tak ten svet zariadil ako karmu bohvie v každom prípade trpia tým aj muzi, ktorí to nerobia
Tento týždeň pôjdeme. Neskor.......julipiii
Chcela som vám napísať..my tiež chodíme
potrebovali ste upozornit na svoj profil, ze? :-)
Nakoľko sa všetko rokmi zlepšuje, tak za tých 15 rokov počet úchylov určite narástol. Ale hodnotiť či to vadí, alebo nevadí a či to je dobré alebo zlé nebudeme. Všetko je subjektívne. Rovnako ako je subjektívna definícia pojmu "úchyl".
Predvčerom bolo top. Sukali tam 3 MZ páry a vzadu honili a robili sa chlapi. Nikto neriešil každý si užil svoje s kým chcel. Ideálne.
Potom si sa zobudil zo spanku. Pekný sen.
Never ja som tam bol. Nehonil som doma 😅
Bol som v piatok, skoda, zle nacasovanie🙂
Neberte to v zlom,ale som myslel že to tu je hetero skupina
Ja sa bavim o hetero paroch, cize som tu spravne
supeeeeer
jedna lastovička leto nerobí.. nič to nemení na tom, že hetero ludia sú v menšine. a to, že vaši dúhoví súkmeňovci sú otravní je skrátka fakt!
Moze byt rad ze si mu nezlomil nos. Ako si to potom vyriesil s tym autom?
Ináč, považujeme za zábavné, že takmer každý štvrtý like je DISLIKE. Zatiaľ sa našlo 13 ľudí, ktorí už tento prvý príspevok hodnotia negatívne. ALE PREČO? Komu môže vadiť, že sa snažíme mať svoj vlastný, "mešinový" priestor nezamorený nekonečným množstvom homosexuálnych a bisexuálnych príspevkov, ktoré navyše väčšinou majú chatakter inzercie? Niekomu teda nestačí, že si z každej diskusnej skupiny urobí homosexuálne a/alebo bisexuálne rodeo, ale ešte mu aj dokonca vadí, keď sa my, zvyšná časť populácie pokúšame odsťahovať inam??? Rozumie tu tomu niekto?
Podľa mňa výborný nápad, vytvoriť takéto vlákno 👌👏 Snáď sa to tu aj rozbehne trosku... Šiel by som na prameň do grobu kľudne aj dnes, chystá sa ešte niekto? 😅
Ja 😂 kedy plánujete dnes ísť haha
Hetero vlákno 🤦🏻♂️😅 Chlapov fakt ako spoločnosť nepotrebujem 😮💨
IronBull - to nemá fakt význam tu písať s hetero požiadavkami...inak ako uzatvorenou skupinou sa nezbavíš BI alebo Gay návrhov...stále to bude zúfalé skúšanie zo strany rovnakého pohlavia... a potom tam prídeš a máš chuť sa otočiť na päte buď ešte pred jazierkom, lebo tam vidíš tie trosky čo sa "akože prišli len pozrieť na hviezdičky" a stoja pri aute alebo krúžia nenápadko okolo jazierka, alebo sa odvážiš do jazierka a tam to je už úplne v p.či, lebo či si chlap alebo žena, im je to úplne jedno...
No tak po tomto príspevku nás prešla chuť ísť pozrieť toho grobu a trochu zrelaxovať . Aspoň nie večer keď je to tam asi dosť divoké. Takže asi radšej niekedy cez deň sa tam oplatí skôr či?
myslim, ze dno sa da este stale prestrelit.. hlucni a nevychovani ukrajinci nadavajuci po ukrajinsky dalsim ludom....
No dnes večer bolo ešte horšie,boli tam naši spoluobčania, celá osada,najebany, hlučný a ešte im vadilo aj že sú ľudia bez plaviek
a už sa odpratali odtiaľ? či sa tam oplatí ísť dnes :)
Už sme odišli,tam stanujú griluju a hádajú sa
ďakujem za info...takže dnes tam nebude asi moc zábavy...:(
Dnes sa tam dokonca aj pobili :)
čo sa konkrétne udialo? ako sa to vlastne stalo?
Prisiel som az neskor, ale bolo to skor komicke... teda neviem co bolo pred... tak kazdy je nejaky no...
to ten stary znamy, ktory tam minule skolaboval, ze?
chysta sa dnes niekto do grobu?
Ja idem. Len cakam na "report" od niekoho kto tam je ,ze či tam neni privela asocialov ako vcera.
Dnes sme chceli ísť, ale asi to radšej odložíme.
Chodí tam niekto aj kvôli zdraviu? Ja som tam bol asi 3x keď som mal napríklad bolesť chrbta, a pomohlo to.
Máte podobné skúsenosti?
Máte podobné skúsenosti?
Aj mi chodíme pre zdravie... oddychovať keď sa dá
Tak to som tam chodieval aj ja, ale časom sa to teda pekne pokazilo… teraz ak aj chcem ísť, tak sa otočím hneď pri vjazde keď vidím od cesty ako to tam žije. Nejaký tip na niečo normálne na inom mieste? V kľude aj do správy. Ďakujem
To nee to nemalo nikoho odradiť... Prave naopak bolo by super keby tam začne chodiť viac ľudí ktorí sú fajn, aj pokecaju, posranduju... ked je vzájomná chuť aj viac... To ze treba počítať s tým že tam môžu byť divni ľudia, ktorí to takto nemajú nastavene... Je druhá vec... Ale zas na 99% keď človek dá najavo ze nemá záujem o ich spoločnosť, idú si po svojom..
Suhlasim. Cim viac normalnych ludi, tym menej stratenych existencii tam bude chodit. Ak tomu miestu chceme prinavratit dostojnost, bolo by fajn sa tam zacat stretavat a obnovit akciu ‘modry naramok’.
Jasne. Rozumieme. Len ak sa máme ísť previesť cca200km na prameň a z relaxu a pohody bude len stres a konflikt tak radšej pôjdeme zrelaxovať na kalameny kde sme sa ešte s takým niečím nestretli že by nas alebo niekoho iného obťažoval niekto. A to sme tam boli veľa razí keďze to máme bližšie
áno, veď jasné
Ešte otázočku. Čo to je akcia modrý náramok ? Raz sa to tu na fóre tuším riešilo ….
Máš pravdu. Je to tak. Palec hore. Párkrát sme boli osadenstvo akí bezdaci fetaci .ťahajú trávu v aute
Predpokladám, že to bude niečo na štýl, označme sa ti, ktorí sú z tohto fóra pripadne "rovnako nastavení" 😊 Znie to ako fajn vec
ano, spravne. su to ludia z tohto fora bez duhoveho zamerania.
Vidno ze tam chodia ľudia s vysokým iq
Dajte si červenú stužku rovnako nastavený. Zasnem
Smutné... ale je to tak bohužiaľ... nedaj bože dojst tam s kamoškou... 🤦🏻♂️
No neni to vždy zase až také zlé, máme aj normálne skúsenosti.
Ako aj mne sa stalo ze som bol a bolo super... ale je to skôr rarita 😏
správne... idea fajn, už len to udržať v medziach pôvodného zámeru :) kto chodí, vie že pre hetero orientovaných je to tam čím ďalej tým menej zaujímavé.. preto je fajn vedieť komunikovať oddelenie... na mieste netreba riešiť oddelene, je to tak či tak verejné mieste, tak načo rozdeľovať? ideálne by však bolo fungovať v uzatvorenej skupine, čo je však asi iba fantázia :)
Zase sa tu riesi nic.Kazdy nech je to co chce mne to je jedno hlavne nech je normalny
pocuj starky... ako by si sa citil, keby niekto z nasej hetero mensiny vletel do vasho tepleho klbka na prameni a opustil sa nad tym, co tam robite tak, ako si sa opustil ty tu?
fóra sú o zdieľaní informácií a vymieňaní názorov, ale ak sa ti to nepáči, utekaj inam
Že sa nesmelo opýtam ... Ako to tam vlastne funguje :D Ešte som tam nebol ale chystam sa :D Za postrehy vopred dík :D
Autor vytvoril túto tému. " Aby sme to mali všetci jednoduchšie, dovoľujeme si tymto založit túto výhradne heterosexuálnu diskusnú skupinu, exkluzívne pre hetero páry".
Aj tak tu budú písať bi orientovaní muži.
Aj tak tu budú písať bi orientovaní muži.
tí prezradia preferencie po pár vetách
vcera akysi divny incident v ramci teplejsej komunity. na prameni bola zachranka.
Vieme detaily?
Nič..len jeden magorko afektovany ,alebo napity tam odpadol..on bol celý čudný..každého tam otravoval..zrejme veľa fetu
EDEN2023
Konečne múdry nápad, napísať k téme aj skupinu pre ktorú je vytvorená. Mohol by to robiť každý tak. A keďže inak sexuálne orientovaných nevidím ako idiotov, verím že nebudú mať problém inzerovať a hľadať sa len v tých svojich rubrikách. - Sice vás nepoznám, aj keď som čítal čosi v minulosti, nie som nejak na ten voyerizmus, ale tá kolekcia fotiek z pokecu mi vraví že tvoja priateľka je pastva pre oči, dúfam že niekedy ju uvidím niekedy aj reálne niekde na pláži. Nech sa darí...
Konečne múdry nápad, napísať k téme aj skupinu pre ktorú je vytvorená. Mohol by to robiť každý tak. A keďže inak sexuálne orientovaných nevidím ako idiotov, verím že nebudú mať problém inzerovať a hľadať sa len v tých svojich rubrikách. - Sice vás nepoznám, aj keď som čítal čosi v minulosti, nie som nejak na ten voyerizmus, ale tá kolekcia fotiek z pokecu mi vraví že tvoja priateľka je pastva pre oči, dúfam že niekedy ju uvidím niekedy aj reálne niekde na pláži. Nech sa darí...
Od istej doby tam radsej nechodim.
Ahojte je teraz niekto na prameni ?
Ahojte, niekto dnes? Ja 32r sympos..
Len žaba na ňom sedí….
A nahodou zena alebo par s chutou teraz?
My sme sa boli dnes trosku okupat. Jeden pekny aktivny parik v jednom rohu, my v druhom, ale sli sme pomerne skoro prec, bolo tam dost chlapov. Pred tym ako sme odisli, prisiel dalsi parik. Ale bolo aj plno dnes. Parkovisko plne osobakov, plus tri obytné autá. Ale bolo dobre. Oddychli sme si.
Ahoj. Musím uznať, že konečne normálna komunikácia tu vznikla ako sa táto hetero komunikácia začala. Len sme chceli požiadať či by ste nevedeli povedať kde presne je ten prameň v Chorvátskom Hrobe nakoľko sme tam ešte nikdy neboli . Chceli by sme niekam takto vybehnúť a priznáme sa ZP nás netahaju.
Dakujeme
Dakujeme
Ahoj. Je to za chorvatsym grobom smer cierna voda a najde to aj navigacia. Waze s istotou. To viem.
Hej boli ste sympaticki, skoda ze ste tak skoro odisli🙂
Hej, ale ani nejak nebola nálada dnes
Dnes večer ide niekto?
Zajtra v noci sa chystáme . Snáď bude dobrá konštalácia hviezd😊
tejto noci do cca 1. 10 boli tam asi 3 ženy, postupne, inak sama mužská (klasika) zostava
a aj sa tam niečo dialo, okrem toho čo si tam zvyčajne robia muži navzájom?
nie nezaznamenal som nič. Po 1. 15 možno, ale dovtedy nijaká aktivita.
Boli sme včera okolo 22oo a bolo tam minimálne 6 párov a pri autách si šuškala partia asi teplošov alebo neviem čo to bolo za divnych ľudí. A asi 5 chlapov v spodnom prádle sa kupalo. Po veľmi dlhej dobe to tam vyzeralo normálne, to som tam nezažil veľmi dlho
minimum párikov sa tam zjavilo, no chytro odišlo a nič sa neudialo, po 1. 15 som odchádzal.... samí muži a zväčša inak orientovaní, sklamanie
Nepochopil som, čo znamená minimum párikov sa tam zjavilo,akože ich tam chodí viac? Dobre vedieť
za celý čas som zachytil 4, z toho až 2 vliezli do vody... zažil som, že tam počet ženských účastníčok bol vyšší
dnes o druhej rano vysoká teplota. divné individuá, muzi postavajuci pri autach.. keby som bol zena, normalne by som sa bal..
gagarin
tí medzi autami ale o ženy nemajú ani najmenší záujem....
tí medzi autami ale o ženy nemajú ani najmenší záujem....
Čo sa dá robit? Teraz to je dokonca dominantný "aktív", ale vie sa vraj aj "prispôsobiť".
Vynikajúco. Sám som nad tým uvažoval.založiť niečo čisto pre hetero, ale nejak som sa k tomu nestíhal dokopať.
Ono to naozaj nie je o diskriminácií/nenávisti/fóbií, ale skôr o tom, že človek tu musí hĺadať hetero aktivitu ako ihlu v kope sena.
Takže ja som aktuálne slobodný, ale rád sa na nejak aktivite zúčastním.
Ono to naozaj nie je o diskriminácií/nenávisti/fóbií, ale skôr o tom, že človek tu musí hĺadať hetero aktivitu ako ihlu v kope sena.
Takže ja som aktuálne slobodný, ale rád sa na nejak aktivite zúčastním.
Navyše, v pôvodne založenej dikusnej skupine Termálny prameň je už medzičasom tak veľa príspevkov (najmä takých, ktoré patria skôr do inzercie, resp. takých, ktoré heterosexuálnu vačšinu populácie vôbec nezaujímajú), že trvá nechutne dlho, kým sa tá diskusia po kliknutí načíta, resp. sa nenačíta vôbec. A kedže sa zdá, že hetero-sexuáli sú na Amatéroch v menšine, máme zaručené, že tu sa nebude na načítanie diskusie čakať, ani sa tu nebudeme musieť prehrabávať v niečom, čo nás nezaujíma, aby sme našli to o čo nám ide.
Boli sme tam po asi 4 rokoch a zdalo sa mi že to tam nejak upadá. Plné jazierko mužov,uplne ticho nikto ani slovo ,divná atmosféra nie úplne teplá voda ako sme boli zvyknutý a v kocke sa nedalo lebo tam chýbala asi hadica a bolo to tam veľmi horúce. Je to tam tak stále?
- presne, tiez som tam bol v piatok vecer pozriet, sami holi chlapi, karavanisti, psy...
- jedine zlepsenie je ze tam bol relativne poriadok... naposledy v zime som mal pocit ze to tam je ako na smetisku.
- jedine zlepsenie je ze tam bol relativne poriadok... naposledy v zime som mal pocit ze to tam je ako na smetisku.
Vcera som bol ze trochu zrelaxujem... Ale asi neskora hodina - sami chlapi. Nic proti ale radsej damsku spolocnost prip. parik na pokec...ako cisto pansku spolocnost.
Bez urazky ale kedy tam ist aby som nebol obklopeny cisto panskou spolocnostou?
Bez urazky ale kedy tam ist aby som nebol obklopeny cisto panskou spolocnostou?
Ťažko povedať. My sme tam tiež málokedy stretli iný pár. Skladba návštevníkov s drvivou prevahou mužov (z ktorých mnohí tam sú práve kvôli iným mužom) vlastne reflektuje aj skladbu väčšiny užívateľov (a)sociálnej siete Amatéri. Samozrejme, česť hetero-výnimkám.
moja skúsenosť je, že tam treba čakať, kým sa zjaví hetero pár, vzácne i hetero skupinka. Na 80% Gayovce,
Vyzera to tam vselijak. Hned pri vchode cestu z oboch stran lemuju stare maringotky a v strede medzi nimi lezal na spagate priviazany pes. Lezal tam rezignovane a odovzdane a vobec mu neprekazalo, ze okolo neho, doslova par milimetrov prechadza auto. Posobilo to na nas strasidelne. A o osadke co tam bola radsej pomlcime. Mozno sme len boli v zlom case. Piatok vecer. Neviem. Za nas nic moc.
To kde to je takto prosím?
Koho sa pýtaš?
pamy, na nich som odpovedal
sorry za nedorozumenie
sorry za nedorozumenie
Grob. Minuly piatok sme tam boli.
Ďakujem za info.
Myslel som .Tiež by ma zaujímalo kde to boli
Na prameni v Grobe to aktuálne vyzerá tak ako bolo popísané vyššie. Zakempovali tam nejakí karavanisti. Podľa ŠPZ poliaci, španieli atď...
(bearbeitet)
Zo stredy na štvrtok tam boli štyri karavany s talianskymi, španielskymi, a francúzskymi značkami. Kto vie ako sa o našom prameni sa dozvedeli🤨
Pockaj ked sa o nom dozvedia chorvati 😄
Celé to bolo trápne... ... .... ....
Mal som na mysli teply prameň pri Chorvátskom grobe. Boli sme pozrieť aj pri Komárne ale boli tam len 4 teplý ktorých sme vyrušili tak sme nezostali
Super. Dakujem za odozvu aj za pochopenie. Naozaj to uz zacal byt problem. Nech si kazdy robi co chce, ale ked to bude tu pisane osobitne, kazdemu sa bude dat lahsie orientovat.
Gay čo si tam robia dobre samozrejme nikomu nevadia. Ani Tí druhí, ani tí tretí. Je to miesto s otvorenou spoločnosťou. Len sa to miešalo vo fóre, neustálymi dotazmi, ponukami a nerelevantnymi informaciami pre páry. Nech si tam každý robí s partnerom čo chce je jedno akého pohlavia.Takto má ale každý prehľadnejší prístup k relevantným informáciám. Snáď je to napísané zrozumiteľne.
Preco sa tu mazu komenty? Takze komu.nevyhovuje koment tak ho zmazu?
Možno si nepochopil zmysel založenej témy.
možno by si mal viac vážiť slová
Prepáčte, ten môj príspevok patril Doni78, nie Vám. My sme radi za založenie tejto témy.
vsak aj ty hladas bi zenu.. :) tak toto tiez zrejme nebude velmi skupina pre teba :)
No ono to predsa nie je to isté. Porovnávať na jednej strane to že niekto má v profile uvedené, že partnerka z páru je bi a že by teda uvítali bi ženu pre priateľstvo s tým že na druhej strane niektorí muží neustále všade dokolečka a bez akojkoľvek sebareflexie a totálne bez zodpovedného prístupu k sexualite vypisujú homosexuálne výzvy na fórum (namiesto do inzercie, keď už to teda musí byť) sa predsa porovnať nedá. Aspon ja to vidím takto.
Nic som nepovedal take preco s ama mazat koment. Takze takto to tu chodí na fóre
Ak si "nič" nepovedal, tak vlastne ani nebolo čo zmazať. Tak čo ťa to trápi?
Inak preco tá trápi fórum s názvom hetero, keď si bi.
Tak skus stastie v inej skupine. Tu asi nie si vitany.
Fajn nápad to oddeliť. Zamna pochvala.
Dik. Uvidíme, kedy si to všimne tých zopár málo parov, čo sa tu občas ukážu.
Super napad...treba ich dat bokom. Inych
Ďakujem, aj keď dovolím zdôrazniť že nie tých iných, ale nás obyčajných dávam bokom, aby sme tu mali kľud.
Dobrý nápad,a to znamenie tiež. 😉👌
V podstatne je to pravda , aj keď by bola pre mňa bi skúsenosť fajn, pre tento dôvod som bol v Grobe len cez poludnie a večerné gay seansy tam zažiť nechcem. Veľa šťastia
OK. Takže to tu máme pekne pokope. Navrhujem zaviesť poznávacie znamenie, aby prípadní záujemci vedeli. Ak sa muž priblíži k páru a dotkne sa nohy ženy a tá sa neodtiahne, nezačne prskať, nenamieta, nevykríkne hrôzou ani neutečie, mohlo by sa to považovať za istú formu komunikácie súhlasu. Ženám ktoré s dotykmi nesúhlasia, alebo nečítajú túto diskusiu, alebo ani nevedia čo to sú Amatéri odporúčam ako prejav nesúhlasu urobiť všetko vyššie popísané. Poradie môže byť odlišné. 🤣
Veľmi dobre poznávacie znamenie tak snáď to pochopia prípadný záujemcovia.
moze byt celkom riskantne dojst len tak k paru a zacat zenu tahat za nohu.
Fortune favours the brave.
znamenie suhlasu s cim?
lebo ak to spravne chapem suhlas s tym, ze sa na vas niekto pozera davate uz tym, ze ste tam.
lebo ak to spravne chapem suhlas s tym, ze sa na vas niekto pozera davate uz tym, ze ste tam.
Toto je fajn napad, aspon budu vsedci vediet na com su.
skvelý počin. uvidíme, akú to bude mať odozvu :-)
Ďakujem. Ináč, všimol si si že sa našiel niekto, kto dokáže dať “palec dolu” (nepáčik) ešte aj na takto písaný, celkom nekonfliktný a podľa mňa opodstatnený a racionálny počin? Čo už len toto môže byť za ….., človeka?
to je vecou osobnej integrity a sexualnej orientacie. ja som dal na tvoj prispevok pacika :-)
To treba brať športovo. Na tento portál sa nerobia psychotesty :)
A špeciálny prokurátor v podmienke :) Kašli na to. Fakt. Neries to, vôbec sa tým nezaoberaj. Pokiaľ nemáš súkromnú skupinu s overenými ľuďmi tak sa s týmto musíš zmieriť. Bohužiaľ. A čo sa týka veci... Tu to môžeme filtrovať atď... Ale aj tak záleží hlavne od zostavy aká sa tam zíde. Chodievame skôr neskôr v noci, aby bol relatívny pokoj a nejaká prirodzená selekcia ľudí so spoločnými záujmami... Prt. Predminule tam bola dlho do noci rodina s dieťaťom ktoré behalo hore dole. Nedalo sa nič. Resp nám sa nedalo. A posledný krát o polnoci prišla partia vyplavkovaných ukrajincov a partia nejakých nadratých robotníkov, to fakt nebol správna zostava... :)
Špeciálny prokurátor už nie je v podmienke, ani nebol počas výkonu funkcie... Zato ex ŠP je právoplatne odsúdený za korupciu a stíhaný v ďalších veciach... A celkovo ten jeho upratovací šuplík praskal vo švíkoch... To by nás snáď malo rušiť viacej, pre boha... Sorry za off topic..
možno míting Zduženia robotníkov Slovenska sa vracal zo zasadania domov. :-)
Hej. Máš pravdu. Dejú sa strašné veci.
Hore hlavu :) Netreba si to príliš brať... Nič z toho.
No, tak toto je asi najužitočnejší počin tohoto portálu :) Chodíme tam s polovičkou, občas si zašpásujeme... Gay nám ani nevadia. Len niekedy sú tam fakt slizáci ktorých treba upratať, bez ohľadu na orientáciu... Pozerať sa nám nevadí, tiež sa radi pozrieme. Ale dotyky ee...
Ďakujeme za odozvu. Diskusia o hetero záujmoch tu už začína byť silno minoritná, dúfam že tu pre ňu vznikne nerušený priestor. A netýka sa to iba termálneho prameňa, ale pokojne aj Zlatých pieskov a podobne.
Super napad, bolo by faj mat aj cisto hetero skupinu. Kde by nas nerusili (ty druhy)
Kto chce psa biť, palicu si nájde?
Ďakujeme za odozvu. Aby bolo jasné, my nie sme homofóbni a ani nám určite nevadia muži, ktorí tu hľadajú iných mužov. Ale v počte príspevkov do diskusie (a inzerovaní v nej) už majú drvivú prevahu. Tak sme si povedali, že komunikácia sa uľahčí a zjednoduší takto. Páni ktorí hľadáte iných pánov, nemajte nám to prosím za zlé, but too much is too much.

Hetero-termálny prameň
Pre heterosexuálne páry, divákov a pomocíkov