Ahoj, chystam se na naklo s párem.. da se tam někde zablbnout? Nestojím moc p diváky, spíš fajn soukromí s možností vykoupat.. nebo jsou na to lepší Poděbrady? Mě to v přírodě baví, ten par o to az tak nestojí, hlavně chtějí soukromi, což se trochu složitější:D
Vždycky tam budeš trochu vidět, ať už na NÁKLE, nebo na PODĚBRADECH. Honiči si vás tam najdou 😁… takže úplně soukromí nehrozí 😉
V sobotu šla by žena nebo pár
Nechcete dnes zkusit nudapláž Náklo nebo Poděbrady u Olomouce? Žena nebo pár? Alespoň na hodinku? Pokecáme, zanahotime. Pište sz a domluvíme se kdy
Ahoj. Někdo na Nákle , tě teď tu jsem.na nějakou chvíli pak jedu zas dále..můžeme pokecat. Díky za zprávu do soukromého chatu
Ahoj, šla by žena nebo pár v sobotu na nudapláž Náklo? Vykoupeme se, pokecáme,nic jiného
Ahoj, nenajdu tady pár co seděl vedle a bavil se o tom, že je škoda, že zde nejsou všichni nahatí a žena se pak stydí?
Případně pár co seděl vedle a svléknul se až po nějaké době?
Ahojky, zítra se tam jedu podívat dopoledne, máš nebo máte někdo nějaký tip kde se dá klině i pokecat ? Díky
Neskočila by jsi v sobotu na nudapláž Náklo, vykoupeme se, pokecáme, slušné jednání
Nechceš se dnes dopoledne zastavit? Je tu krásně, voda osvěžující a nikde nikdo 😉
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Dnes super voda, krásné ženy...😉
Dneska docela narvano na nuda. Taky v tom vedru se neni co divit
A jak to tam chodi ? My byli v nedeli a vsude plno. Nakonec jsme skoncili na Poděbradech u olomouce a super.
My byli včera a super. Málo lidí, dalo se i zablbnout. Jeden par si to krásně rozdával přímo ve vodě a žádný honič a to se krásně předváděli.
no tak to jsem mel asi jen ja tu smulu ze jsem je tam dvakrat potkal.
Ja teda nevim, ale ja osobne tam nikdy zadny honice nevidel nad nekym onanovat nebo smirovat...ale tak mozna jsem mel jen stesti na lidi...nuda neni oficialni, ale naturisti jsou hlavne v pravem hornim rohu jezera (pohledem od hlavni silnice, tezko se to popisuje :) ). Jsou rozeseti na vylezelych mistech asi na 200 metrech brehu, v nekterych mistech je i vyssi trava okolo, da se i malicko (ne moc) soukromi...v exponovanejsi dny tam muze byt tak 50 lidi po celem tom brehu? V minulosti se chodilo jeste na ten ostruvek, ale tam nevim, jak to ted vypada
Jo jo chodí to tam super.Vcera jsem tam byl z přítelkyni pohoda klídek .Pak jsme se na dece trochu muchlovali ani sex nebyl a říká mi trochu zavzdycham a už tam dva a honoli si Peta no děs a hrůza tak jsme stouplo a oni šli o kousek dal a tam se u druhého paru dodělal.Tak az na tyto dva jinak super👍
(bearbeitet)
Ahoj, nenajdu tam náhodou dneska nějakou ženu?
Já dnes jedu Poděbrady u Olomouce na nuda ( žena). Jezdím tu už třetí rok a je to tu fajn....
Náklo není špatné ,ale já z manželkou jezdíme na novou ves u litovle každý večer se vykoupat nikdo tam není takže do naha a hurá do vody
Tak tohle mi popravdě úplně uniklo, ale díky za TIP … výhledově se tam určitě mrknu..jen pro info, jaká je tam voda??
Mokrá až na dno a teplá jen je třeba zajít večer přes den je tam plno
Měl jsem na mysli, jestli je tam voda čistá :) Že je mokrá až na dno, tak s tím se dá taktéž pracovat, díky 🤝✌️😁
Tam to je o ničem podle mě... Jestli chceš, vezmu tě někdy jinam kde je i voda nejméně stejně dobrá. Kdyžtak ale SZ
Jedu dnes na Náklo,když by někdo chtěl pokecat třeba
Hoj jdes i dnes? ;) pridsl bych se
Je tady nějaká šance, že najdu pár co si to tam dneska rozdával?
Domluvíme podnikneme 😉 , ozvi se mi
Amatérkadaniela Klidně se můžem domluvit a sejít se tam spolu
(bearbeitet)
V pondělí 4.9.2023 mě můžeš potkat nahatého na pískovně Náklo. Uvítal bych milou společnost.
Rád tam taky zajedu, ta voda nemá konkurenci nikde tady v okolí, snad jen Tovačovská jezera a to jezero za šterkovnou, kde je prý povoleno koupání. Ale na Nákle totál plno, pokud tam člověk nedorazí snad už před 7 ráno a nezabere jedno z těch míst od závory od Lhoty, kde je stejně na očích u cesty.. No je to škoda, voda TOP 👍
Právě,ta vida je krásná,jako je tam velká převaha starších pánů a párů,ale občas tam leží mladší,tak okukuji
Dneska totál LUXUS, jsme tady s přítelkyní a užíváme si tady tu prázdnotu od lidí ✌️👌🤩☀️☀️☀️💦
Ahoj,dnes tam jedu,má být krásně
Tě někdy vezmu na Pardubicko, jestli chceš. Je tam zivěji0
Byl jsem tam nedávno a krom toho, že jsem tedy ležel cca 2m od starší paní(ale vtipné a v poho), tak opodál hned další dva solo muži +-40-45. Tedy asi je to o náhodě.
Tak jako určitě ,,skouknout to ” je asi přirozené, kdo se zdravě nekoukne že 🫣😜 Mladší jsou tam opravdu málokdy a ano, převážně starší.
Náklon jsem vzdal asi dva roky zpět. Teď se válím na Poděbradech u Olomouce. Mnohem lepší, i na mistečka na zlobení :-)
Z boku před zatáčkou bývá spousta nahscu ale také to bývá dost obsazené .
Naklo nemá nuda pláž. Bez plavek jediné mimo hlavni pláže bokem. Úplně zajít dozadu a hlavně tam musí být místo.
chodíme od Březové, 4 naháči a 50 textiláků
Se mnou 5 naháčů a 50 textiláků.
Jednou jsme takhle na Nakle lezeli,dojel borec,lehl opodal,vytahl petku Branika a cumel,bylo 30 stupnu,pan v riflach a dlouhem tricku.Smrdel tak,ze mouchy padaly na zem,i ptaci meli co delat.......takze zazitek top...V tom by se me nepostavil.

Náklo nudapláž
Nudapláž Náklo