Tajná chuť vyskúšať muža

Ma tu niekdo aj myšlienky tohto typu?

Ahojte 👋 zaujímalo by ma či aj vy máte niekedy chuť sa stretnúť s mužom aj keď ste hetero len proste to vyskúšať ake by to bolo? Založil som si tu účet kvoli tomu aby som vedel či nas tu je viac s takými chutami 😉
Čau! Je nas tu viac, buď si istý. Aj ja som.
Je nas tu takych naozaj vela 🤭 pridavam sa.
Hmm ja mam veľmi často také chúťky.
Aj ja by som chcel vyskúšať Jake je to s chlapom a pohrať sa s penisom
ja by som chcel vyskusat s femboyom, laka ma nechat sa vyfajcit mozno aj viac.
Keď som vzrušený často myslím na to ako ma pretiahne muž či viacerý, je to lákavá predstava
Tiež by som rád niekoho vyfajčil prípadne sa nechal aj vyšukať
Ja som si užil z mužom, vyfajčil som ho a on ma vytrtkal! Bolo to úžasné!
No taku chut mam aj ja hlavne ked som poriadne nadrzany , to by som ho zasunul aj do chlapa a vysukal ho ako defku , a rad sa ukazem aj chlapovy na.webke ako jeho suka a robim to pred nim rajcuje ma to*13*
hm tak aj realne by to mohlo byt zaujmave,, mat ta tak ked si poriadne nadržany*24*
Ja ti podržím ak chceš! A potom ťa vyfajčiť a vylízem ti riťku! Bude to úžasné!
dakujem pekne,, ale po vsetkom netužim co si napisal, a hlavne rajcuju ma mlade ročniky a jedine z mojho okolia ak už,,
Ako gay ta musim upokojit, ze mne pisu prevazne heteraci ;)
Hm tak si atraktivny , rajcovny,, teba ako gay kamoša suseda by som aj ja rad mal,,,,*24**114*
Mám skúsenosť z mužom, vyfajčil do ho do konca vylízal som mu riťku a on ma vytrtkal! Bolo to úžasné a chcem to znova!
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ahoj.
Ja som to chcel tiež raz vyskúšať,začal som s dildom,dobre som sa namazal,ale aj tak bol problém sa nasunúť.Ako to je s prípravou pred? Myslím na "vyčistenie"? Treba niečo špeciálne?
*6* Ďakujem za radu.Zatiaľ na vyskúšanie s dildom to nie je nutné.
To nie kvôli tomu,ale pre to,že som ho ešte dnu nedostal *3*
Súhlasím...Usilovne trénujem,aj keď bez trénera.*3*
Ja to zase skúšam iba s dildom.Dosť to bolí,tak pomaly skúšam.Z tenkého som prešiel na hrubšie a to skúšam dostať dnu.Ale ako hovorím,dosť to bolí a nechce sa mu.*6*
No strap-on mas rozne velkosti,su vacsie a mensie ...ak velky boli a je neprijemny,treba z mensim a prijemnym
Ale k tomu potrebuješ aj "partnera".Ja si to skúšam sám,preto dildo.
Ved strap-on mozes pouzit tak ako dildo,a su rozne velkosti a hrubky...mam kamosku co skusala na mne rozne velkosti
No veď to...máš kámošku,Ja si neviem predstaviť,ako si mám sám zasunúť strapon.Dildo mám s prísavkou,je to jednoduchšie.
Skúšala, minulý čas...a tak ako dildo ,mozes pouzivat aj strap-on
Asi máš pravdu,máš skúsenosti.Ja nie.Budem pomaly skúšať a možno sa mi to nakoniec aj zapáči.*6*
No nie stale to bolo bez problemov,ale ak ti nesedí hrubší,skus tenší, veď ide o to užiť si to, a nie trpieť
Ja som sa tak pokúšal posadiť na dildo,ale nepodarilo sa mi to celkom.Nevedel som ho dostať celé dnu a aj to bolelo.
Tlačiť? Toho by som sa obával.Namazol som si aj dildo,ale vošlo do mňa iba na pár cm.
Dík za radu,vyskúšam to,ako si poradil.
Presne tak a to ty už máš skúsenosti v tomto smere.A to ešte netuším,či sa mi to vôbec bude páčiť a či si to užijem,alebo iba odtrpím.
Aj ja som hetero a by som chcel skusit jak to je ze muz mi vysuka zadok
Prídi v stredu po 17 hod do sauny Club Expert v BA. Tam môžeš zažiť veľa (v prípade sympatii)
Ja by som tam rad isiel 15 . 12 pozriet a popripade posluzit muzom ako poslusna kurvicka .
To je kazdy stvrtok, ja nie mozem iba tak musim si naist plan aby zena sa nie dozvedla dik za info
Aj ja by som to rad vyskúšal s mužom
Ak je v Ke verzatilny sympoš, čo by rad skusil niečo. Tak napíš.
Ahoj ano mavam cas od casu chut na muza, a je to super
Ahoj tiež má láka vyskúšať sex z mužom a ideálne s mladším
Áno zrelého neskúseného v tomto smere.
no ja som to uz skusil a bolo to fajn
Bráni ti niečo vyskúšať Club Sauna Expert v BA keď na teba príde chuť?
To ano, aj ja mam chute a hladam,,,*24* aj ked vela zaleži od veku, si myslim že skor o mladych je zaujem ako o staršich, no každy ma nejake chute či predstavy s kym a čo by aspon zo zvedavosti skusil,,,, a velakrat je problem aj dialka a hlavne miesto ,, ak to chlap nema chut riešit tak na divoko niekde na WC ci v aute na slepo,,,,*19*
Súhlasím...Som hetero a tiež si občas predstavujem,aké by to bolo s mužom...
Podľa mňa som hetero a snívam o mužovi sa vylučuje s vetou som hetero.
Ja o sebe tvrdím, že som hetero na základe toho, že na muža som nikdy v živote nepomyslel.

Podľa čoho si sa zadefinoval ako hetero?

Lebo som s mužom nikdy nič nemal
To je logika, ak som nemal nič s mužom, som hetero.

Takže muž, ktorému sa vždy páčili iba muži, je hetero, pokým ešte s nikým nič nemal.

Ak snívaš o mužovi si pravdepodobne bisexuál, ktorý len nemá odvahu.
Aj hetero muži možu mať chuť vyskúšať ch, pričom nemusia byt bi (a dokonca to nie je nič výnimočné). Áno, predstav si, že ten náš svet je taký pestrý, že aj toto je možné.

Osobne ti odporúčam prečítať si o tom nejaké štúdie a neútočiť tu na ľudí, že nepoznajú, resp. nechcú priznať svoju sexuálnu orientáciu, a to všetko len preto, lebo ich osobná skúsenosť nezapadá do tvojho jednoduchého videnia sveta. Ak sa chceš dovzdelať, začať môžeš napríklad aj týmto: https://www.sydney.edu.au/news-opinion/news/2021/08/20/do-you-think-you-re-exclusively-straight-.html
Napísal som niečo o tom,že sa mi páčia muži?A ani ma nevzrušuju.Písal som iba o tom,že občas rozmýšľam,aké by to bolo,keby sa ma nahého dotýkal muž.
Občas premýšľam... aké by to bolo

A čo inzerát Ja,hetero,bez skúsenosti,hľadám diskrétneho,seriozného,s priestorom,ktorý by mi pomohol prvý krát zasunúť

Takže ja som hetero a občas premýšľam. Keby si neklamal. Všetky inzeráty sa dajú nájsť, aj keď ich zmažeš.
Ahoj ja by som rád ale nemám miesto ale chcel by som seriozne a dlhodobo kámoša.
Ja 46r pohoďak
Máš to asi trocha pomýlené,neviem,čo tým sleduješ,ale nikdy som nehľadal nikoho na sex.
Teší ma tvoja starostlivosť o moje myšlienky.
Nikdy som nehľadal muža na sex.Treba lepšie čítať.
Hľadáš muža, ktorý ti pomôže prvýkrát zasunúť....ja viem...to nie je sex
Ešte pár správ od teba a presvedčíš ma,že som gay.Si génius.
Keby si premýšľal, bolo by to to isté, ale ty predsa hľadáš muža na sex. Tak to asi hetero muž nerobí.
Samozrejme mam manželku a rodinku ale som submisivny často si predstavujem že robím fenku inému ockovi
Mal som podobné chúťky, vyskúšal som a skúšam ďalej.
Woow, tak s tým som sa tu ešte nestretol na tomto fóre. Dosť ma to zarazilo a prekvapilo, že niekto dokáže mať také zvláštne chúťky. Toto fórum je totiž iba strikne hetero orientované. Myslím, že si prvý kto sa k takým chúťkam priznal.
Ja som sa skôr nestretol s reakciou ako tvoja. Skôr tu je to bežné.