Kolik z toho zde ženy mají?

Kolik z toho zde ženy mají?

Tak jsem se ne/překvapivě dozvěděl, že to tu zde většina má jako byznys.

Buď na to jdou rovnou přes chat, byť je na to jen jedna místnost nebo to zkoušejí za víc v normálních.

Nicméně většina to jede přes aktivitu na blogu, nějaká alba a pak dostávají kredity. Případné nabídky kolem erotiky.

Zajímalo by mě kolik zde z toho ženy za měsíc mají?

Btw: Myslíte že kdyby si zde člověk hrál na gaye taky z toho něco vytriska?
Jedna si tu udělala vlastní loterii, kde můžeš vyhrát setkání.Inkasuje všechny, ale setká se s ní jenom jeden. Dále jakási pisspaní, která na tom prý vydělává mimo. Prý statisíce. Dále paní, která za setkání inkasuje minimálně 10000. Dále slečna, která to má jako sběrnu fanoušků na jinou platformu, kde prý vydělává horentně. A dále jedna jediná v pohodě (skapoma), které asi něco přistane za alba, protože placené komentují desítky lidí.
Mě z těchto stránek nekape na účet nic. Asi něco dělám špatně *4*
To jsme na tom stejně.Netušila jsem,že tu můžu i zbohatnout 🤔
No mě to také překvapilo že všichni bohatnou a já nemám ani příjmy ani vagínu *3*
To ti ještě nikdo nekoupil byt, nebo auto :D?
Myslíš si že každá žena je jak ty? Že musí chodit za rodičema aby mu pomáhali? To opravdu nejsem.
Hele ono záleží jestli věkem a vizáží už spíš nezapadáš do hladiny spotřebitele .
Je fakt že rok od roku to je těžší, možná to je prostě služba pro lidi za zenitem...
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak to třeba je možné a třeba je i placenej za vytvořenou zábavu zde ,
Ale zas na druhou stranu není s vlákny jak ty štětky co tu údajně chrastí prachy na svůj byznys plán a chovají se jako pí..
Ono když to shrnu celkově kdy naposled tu bylo nějaké rozumné vlákno tím neříkám že tohle je nějaká topovka a ty ( hlavně neříkej že včera ten stim videem)*3*