Načap Ma!

Napiš kde chceš aby ta načapali

Ahojte videl som na zahraničnom fóre okienko na štýl!!

Vela ludi ma rado sex a ine eroticke zážitky na verejnosti preto dajme tejto veci priestor a nepíšme tu zbytočnosti

Jedna sa oto že ak idete sexovat honit alebo len sa ukazat tak napiš sem kde ideš sexovat a či sa mozme na teba prisť pozriet
V Európe vo Zvolene na 3 poskodi honka na wc
Teraz lesik na zlatych kto ma nacapa v aute ako honim a vyfaja ma alebo mi vylize anal
Ktorá žienka bola nacapana atď na ZP správa potesi
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ktorú žienku môžem nacapat alebo sa dá nacapat ZP
Dnes niekto pod mostom apollo alebo Petržalka?
v pondelok 29.6.2026 nudapláž pri Svite - štrkopiesky, od cca 11:30 bude k dispozícii moj pasívny zmrd na poriadne vymrdanie, nakŕmenie a napustenie inštrukcie má mať jocksy a ponožky s nápisom SLUT. Dovolené všetko, bez zábran a stopky - na výzore a veku nezáleží. (bearbeitet)
Ba lesik pod pristavnym mostom o 11:30 kto ma zneuzije oralne budem nahy..aj viacery
Okolo 19 budem honit v aute pri senci prid vyhonime pofajcime rychlovka
Niekto nás prichytiť s manželkou niekde na tichom mieste ? 🤔
Pri Apolle je ráno a doobeda ticho. Ja by som sa došiel pozrieť.
A odkiaľ ste? Kde sa vás dá prichytiť?
Ahoj keby ste BB rád vás prichytim
Nacapem niekoho dnes v aute alebo prirode a pomôžem mu s masturbaciou?
Koho načapem v Žiline ako honka v aute či niekde v prirode.
Načapem niekoho dnes v prirode alebo aute? Smer od tn do bn?
Bukovec nejaká co ukáže nožky a ja pohonim
TN.bn.PD...niekde vonku cestou.real💦
niekto honka za ekonomickou univ. ba parkovisko?
Reca kto teraz ?????????????????????????
Teraz honim v šamorine pride niekto
Som zaparkovany na zlatych a pekne si ho honim v aute
Bude dneska niekto masturbovat v prirode alebo aute?? Od tn smer na bn?
Dnes 11.00 D1 odpocivadlo Cataj budem honit v aute
Dnes cca 14.30- 15.00 D1 odpocivadlo Cataj budem honit v aute
Ahoj ja budem nahý sa prechádzať v kamenaci vzadu pri golfovom vedľa po ceste a to bude v pohode a úplne sa ti budem predvádzať a vidieť ako to povieš na toto sa mi podarí sa nechať sa vidieť a ukázať sa to bude v pohode a úplne sa to bude dat a to je super ze sa to dá na to pozrieť a vidieť ako sa to páči a úplne sa ti to bude páčiť a vidieť ako som sa musel ísť zasit to ze som si nechal vynadal a vidieť ako sa to páči alebo sa dá na moje telo sa vystriekat
zajra okolo pol piatej budem honit pod pristavnym nahy kto ma nacapa a vyfaja ma,vie niekto poraadit kde tam?
Žilina lesopark pridá sa niekto ?
Ba nájde sa sadista ktorý ma pristihne nahého vonku a priviaže ma o strom a nechá ma tam? Prídem kam si povieš.
Bude dnes niekto honit v prirode alebo aute tn okolie smer na bn
Načapem niekoho v Prešove a okoli ako si honi? Niekde v prírode
V Piestanoch na stanici sa prave naschval pocikavam. Mam inkontinencnu vlozku, ale uz preteka.
Nacapem niekoho teraz od tn smer na bn?
zajtra 27.5. nudapláž v Presove nájde sa TOP/DOM bez kecov pre mojho zmrda bez zabran a stopky na veku a vzhľade nezaleži, chcem ho v lesíku mat použitého a poriade mdrkou napusteneho. dovolené s ním všetko
Ahoj dnes niekto na zlatých niekde v zadu na nude okolo 8:00-9:00 rad by som na niekoho nahého pozrel ako sa vyhoni
Honím nahý v kamione pri Rim.Sobote
BA nájde sa sadista ktorý má načape nahého vinku a tvrdo si ma podá?
Košice a aj okolie? Rád niekoho načapem
Chodí niekto do golem bory. Rád niekoho prichytím pri honení
Zlate piseky nuda plaz nahy v aute s 18 cm vruke 🍆😈
To kto ma dnes sledoval pri honení v lesíku vedľa prístavného mosta a nepridal sa? Si tu? Dokonca boli dvaja.
Da sa niekde niekoho v Prešove vymaknut pri niecom ak tak daj postu
Tiež by som sa rad nechal po dohode nacapat ako niekde vonku uplne nahy honim. Pe, PD, TO,
Košice ? Chceš aby som ťa /vas ,,načapal ,, alebo chceš načapať mna ako si honim vonku? 😁😈🥵👍
Mozte sa pozerat aj na mna kdekolvek priidem
Koho načase dnes v prirode medzi Trenčínom a banovcami?
Medzi Trenčínom a Dubnicou by som pohonil
Dnes budem v okoli Trenčína si honit aute a rad by som bol keby ma niekto pozoroval ak máte chuť
Ahoj chodíš aj do BA chcem ta sledovať ako honis
Nazdar.. rád ťa budem niekde tajné pozorovať.. môžme rp
Dnes 13.30 odpocivadlo Cataj D1 smer do BA budem honit v aute
R1 okolie Čaradice Tekovské Nemce odpočívadlo Zubor kto ma načape u mňa v aute alebo v prírode? Píš poštu... budem tam cca okolo 20.00
Niekto spoločná honka Púchov Žilina ?
Dnes 14.00 pod pristavnym mostom za EUBOU, uplne pri dunaji.. honka fajka
Načapem niekoho teraz smerom z trenčianskych stankoviec smerom na bn?
Napiš mi kde mam pockat oprety o strom s dierou nastavenou na zasun a budem tam. ba pk sc ma a okolie. od dnes do stredy hocikedy vecer. napis a pridi zasunut a ostriekat ma
Odpocivadlo Cataj na D1 smer do BA dnes o 14.00 honka fajka
Chodíme do Dudiniec alebo Podhájskej večer tancovať,ak mi necháte kontakt poviem kde si to budeme rozdávat.Naposledy v Tekovských Lužanoch na umyvárke pri pumpe po stojačky odzadu.Môžeš ju aj poobchytkávať.
ahoj , napis mi prosim spravu, dohodneme sa,,
A niekde Levice alebo tlmace niekto by mohol šiel by som aj ja
Niekto po trase TN.. PD..hocikde po trase💦
Honim v aute zlate piesky. Prid pozriet pomoct
Dnes v ZA budem od 19stej. Niekde ešte neviem kde. Napíš do spavy
ZV parkovisko smer R1 ZH kto ma načape a príde pozrieť ako sa robím v aute? *4* Môžeš sa aj pridať alebo asistovať....
Okolie ZH Ladomerská Vieska kto príde pozrieť a načapať ma ako sa robím v aute? Ak chceš, môžeš mi aj pomôcť a môžete byť aj dvaja.....
Poprad okolie dnes okolo 17tej chcem niekde kde sa da v aute nahy honit..viete mi poradit miesta kde sa tu da? Kde chodite? Pocul som batizovce jazero ale neviem presne ktore? Poradte mi prosim. Samozrejme divaci mi nevadia a ked treba tak aj oralne posluzim... aj romovia mozu byt
Nebude dnes niekto v ba honit v aute? prisiel by som ta nacapat
D2 odpočívadlo Stupava smer BA m? Dnes okolo 18:45
Ahoj zastavuješ sa tam často ešte som na nikoho nenatrafil
Zajtra 23.3. v BB nad Hornými Pršanmi - vyhliadková veža. Pridá sa nejaká slečna/žena ?
Nie nepridá, sem žiadne ženy nechodia.
Ja Trnava 45 r, niekto na nejakom mieste v okoli?
Červeník honievam v aute na tichom mieste
Trnava dnes? Kto sa ku mne prida na honku?
BA mojho bastarda mam ubytovaneho v apartmane dovolene vsetko a bez zabran
Ahojte kde v BA v blízkom okolí Vajnor sa chodí honkat fajka v aute nejaký lesík alebo čo?
Dnes vecer niekto OMV Zlate piesky na spolocne honenie.
Ahoj R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor ÖMV Olichov kto príde pozrieť a načapať ma niečo po dvanástej....?
Prešov dnes po 16:00 - 19:00 budem na nudapláži ja zmrd štetka bez zabran v bielych jocksach ponozky SUB. Podržím reálne bez zbytočných kecov, dovolené všetko popik mam. aj "náhodne"
ZVOLEN KOVÁČOVÁ dnes poobede honka v sprcha ch fajka v kabinke. Kto chce?
ZVOLEN dnes 10.30 -11.30 budem honit horné wc. Kto na honku , fajku?
Ba ekonomicka unyverzita pod mostom o 13tej sa budem nahy honit v aute..
Často si ho honim sám v aute v noci za Ekonomickou univerzitou
v sobotu budem cely den nahy na chalupe pri sturove, dvere budu odomknute
Počkám dnes na zlatých pieskoch, alebo inde vonku so zadkom von z auta. Kto príde a použije trenažér? Ktokoľvek...
Dnes niekto v aute ako je nudpalaz delna ?
DNES/ZAJTRA
Ktorý ma ostrieka niekde vonku alebo wc ?Kludne pockam s nastavenou dierou, assjob, môžem aj fajať alebo mrd. Ak si do 20 viem dať FO. REAL PRIDEM KAM POVJES BA PK SC MA TT DS a okolie.
PRESOV REAL prídem na dohodnuté miesto podľa inštrukcií dovolené všetko ja nadržaný, neukojený pasív, zmrd, štetka bez zábran, naničhodná nula
PRESOV dnes od 15:20 - 18:00 bude k sluzbam pripravený môj bottom/subík k dispozícii pre nadržanych TOP/dominov pri nudapláži v Prešove. Ide o reál zmrda bez zábran,dovolené všetko na REAL
OC Tehelko o 14:40 niekto pri pisoary alebo kabinka
Žarnovica každé ráno 6,00-7,00 si honim v aute. Kto na honku , fajku? Pozri foto a píš
Trnava budem v kamenaci sa vyzleciem do naha a budem rád keď budem v pohode sa nechať nachytať a nechať si obtierat vtáka o mňa a aj viac
PRESOV kto ma rozmrda? seriozne a realne, budem v aute pri nudaplaži cca do 15minut - do cca 19:30
Teraz doobeda chcem niekoho, ZV BB, BR. Napíšte miesto a čas. Vylizem guľky, vyfajcim, vyhonim.
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor nájdem teraz niekoho kto ma príde načapať u mňa v aute? Budem tu cca 13.30 a chvíľu pobudnem...
Teraz honím. Parkovisko pod Ostrou Lúkou.😉
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto ma príde načapať u mňa v aute? Budem tam teraz o cca 16stej... kto príde?
Žarnovica v Pondelok ráno 6,00-7,00 honka fajka v aute pred Zarnovicou smer od ZH za sokolcom stará cesta . Kto príde?
PRESOV dnes k sluzbam od popoludnia do večera bude pripravený môj bottom/subík k dispozícii pre nadržanych TOP/dominov pri nudapláži v Prešove. Ide o reál zmrda bez zábran,dovolené všetko
O 20:45 budem honkat v prvej kabinke tesco zvolen západ
DNES? POCKAM NA WC PRIDES, STIAHNES MI GATE A OSTRIEKAS MI ZADOK ? MOZES SA AJ POOBTIERAT. ALEBO NIEKDE VONKU KDE SI POVIES, POCKAM UZ OPRETY O AUTO. BA PK SC TT MA A OKOLIE.. REALNE DNES ZAJTRA AZ DO NOCI
Dnes Nitra, chcem si ho pekne vyhonit v aute na parkovisku ASKO Nitra, alebo v Galérii na zachode. Cca 12.00
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto ma príde načapať u mňa v aute? Môžeš sa aj pridať, všetko podľa chuti... budem tam okolo cca obeda12-13hod.
Ktorá žienka ma načap Ma alebo ja Ju žienky každá správa poteší rp
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor nájdem tu niekoho kto ma príde načapať u mňa v aute...? Možné sa aj pripojiť.... dáš vedieť že prídeš?
zeleny dvor kosice dnes po 19: 00 poslusne hlboko do sucha vyfajcim MRDKU SPAPAM na starej ceste bez kecov a vypisovania budem mat na sebe biele kratasy
BA PK SC MA TT DS. Ktoreho pockam na dohodnutom nieste oprety o auto ? Assjob, trtkacka, fajka, deepthroat. Ostriekaj mi tvar/telo/zadok.
Ty max 35+/-…
Ak si do 25r, vieme si dohodnut aj odmenu tebe. sprava-ideal dnes, kludne sj v noci
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto ma príde načapať po 20tej u mňa v aute....? Poď, daj vedieť...
Ahojte,kto by ma nacapal ako podvečer niekde v aute si honim?
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto sa príde pozrieť, načapať ma u mňa v aute...? Cca 16.45h. Budem tam chvíľu
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
DNES stará cesta ZELENY DVOR KOSICE okolo 16:45 pošlem tam svojho zmrda jeho foto v galérii, kto ho očúra a nakrmi mrdkou?
Zajtra o 22:30 štrbské Pleso niekto stanica 😋
PRESOV nudaplaž dnes v čase 17-19hod bude k dispozícii moj zmrd pre TOP/DOM heslo stetka
Ktoreho dnes pockam oprety o auto ? prides, stiahnes mi gate a budes si honit o moju dierku ? obsuchavat sa o moj hladky zadok ? ostriekas mi ritku, alebo dierku ? tvar ? mozes aj zasunut. BA PK SC MA TT DS
ZVOLEN zajtra ráno 5,45 - 6,45 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot. Píš
pride zajtra niekto pri zapade slnka na zlate v plavkach sa okupat a nenapadne si obzrie aj mna? dnes sa to stalo nahodne s partiou dievčat
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto je zvedavý a príde? Možné aj pomôcť....
Dnes vwcer v Trnave v Kamennom mlyne na parkovisku budem honit. Ja 46r
Koho načapem v lv dnes večer?? Okolo 10 ? Napíš RP kde
Ahojte tu Mato z Nz a rad sa vam nahy predvediem ako honim
Ktory ma dnes/zajtra ostrieka ? Tvar?zadok?usta? Pockam kde povies s nastavenou, mozes sa obtierat.. kludne aj viac, dohoda cez spravu, kludne anonymne pridem kam pivies BA PK SC a okolie
Chcel by ma niekto načapať ako sa honím? Niekde Prešov alebo blízke okolie. Najlepšie niekedy večer, bol by som aj celý nahý. Mohol by si sa pozerať až kým sa nespravím, alebo zviažem si vajcia a môžeš mi poťahať šnúrku
Čau
Kde presne by si bol? Vieš prísť aj do VT?
DNES VECER POCKAM KDE POVIES V JOCKSOCH, ALEBO DAMSKYCH TANGACH. VYSUKAJ MI USTA, ALEBO MOJU HLADKU DIERKU A OSTRIEKAJ MA. KLUDNE MOZETE BYT VIACERI. PRIDEM HOCIKAM VRAMCI BA PK SC MA TT DS. SPRAVA
Žilina nuda pláž rajcianka banova kto ma nacape honim si tu
BA PK SC REAL DNES ?
Pockam s nastavenym zadkom kde si povies prides a budes sa o mna obtierat a ostriekas mi zadok ? Alebo ma oasukas ? Vyfajam ? Ty max 35, real, pridem kam povies a budem cakat ako povies :)
Sympaticky chalan, chlap v BA, ktory by ma “nacapal” naheho niekde vonku? Dohodli by sme mieto a cas, prisiel by som s mojim bi kamosom alebo len ja sam a ja by som sa uplne vyzliekol. Mozne je aj viac.. (bearbeitet)
Rad by som sa nehal napapať ženou parom keď budem z milenkou v aute v prírode môžete sa čelí čas pozerať alebo aj pridať všetko je možné piste súkromné spravy
BA PK SC TT a okolie:
Pockam dnes oprety o auto somstiahnutymi gatami. Prides, budes sa svojim vtakom o mna obtierat a ostriekas ma ? Alebo ta vyfajcim a ostriekas mi tvar ? Alebo ma poriadne tvrdo osukas ako kurvicku niekde, kde si povies ? Ty max 35rokov. Real pridem kam povies
ZVOLEN zajtra ráno 5,30 - 6,30 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto ma načape toho vyfajcim alebo on mňa? Píš.

Prešov nudapláž teraz od 17:00 musím počúvať a obslúžiť všetkých kto s chuťou príde ja pasív v jocksach a ponozkach s označením SUB, dovolené všetko
Kedy chodíte honievat na Olichov a chcete byť nachytany
Pomohol by som s tým
Zlate piesky dnes od cca 10-12 budem lezat na deke vzadu niekde pri bilbordoch v bielych jocksach, Túžim byť tvrdo mrdaný, plnený bez zbytočných kecov. Ja naničhodný pasív zmrd bez stopky.
Dnes pod pristavnym mostom honit
Ktorá slečna žena parik ma chce načapať niekde
zelený dvor po 19:00hod poslusne vlesíku na starej ceste hlboko do sucha vyfajčím ja pasiv sub
kto by sa chcel predvies? alebo nacapal by som ta ako si honis? SNV,PP,LE,KK
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor ÖMV Olichov okolo cca 7.00 budem v aute.... kto príde pozrieť alebo pomôcť? Budem tam hodinu.
R1 pohranice smer BB kto ma načape budem tam zajtra 8.8. Honit v aute okolo 9:00
ZH dnes pred 16:00, ak ma chce niekto načapať.... alebo ja niekoho? *4* Žiar nad Hronom 48.612483,18.820643
ZH dnes okolo 15:45 - 16:00, ak ma chce niekto načapať.... alebo ja niekoho? *4* Žiar nad Hronom 48.612483,18.820643
ZA chodi niekto niekam von honit? Napis sukromne
Pripnem sa, niekoho tak nachytať;)
dnes vecer zelený dvor Košice budem prechádzať cca okolo 19:00 poslušne vyfajčím do sucha aj v aute na zadnych sedadlach. ja pasív subík
Choď do lesíka v Šaci v nemocnici Agel, tam je to živšie
Cawte nieco real a diskret zajtra v BA doobeda alebo na trase TN -BA
dnes vecer zelený dvor Košice cca okolo 19:15 poslušne vyfajčím do sucha. ja pasív subík
ZVOLEN zajtra ráno 5,45 - 6,30 budem honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU kto sa pridá?
Zajtra honkam v Európe kto sa bude pozerať
Tu ku kauflandu nechodíš už honkat
Tesco dnes 14.45 na wc budem honkat
Dedinky nudapláž, páči sa mi keď priateľka hladká divákovi penis 😉
No tak to by som bol rad ten divák :D
Dňa 01.05.2025 od 15:00 pri Váhu, za Piešťanmi smer Horná Streda v lokalite medzi prvými a druhými prúdmi.
Nahota spojená so zábavou.
Bol som, ale nik neprišiel. Bol tam síce mladý chalan ale oddával sa alkoholu a páčil sa mi jeho penis, ale nechcel som ho otravovať. Ak sa tu náhodou pristaví ten chalan, čo tam počúval dokola pesničky od Horkýže Slíže, nech si je vedomý, že sa mi páčil jeho penis.
ZVOLEN ráno 5,45-6,30 si honievam v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU kto sa pridá na honku, fajku? Píš.
Dnes 27.4 budem od 21:00 k dispozícii starším uchylnym mužom na hranie na odpočívadle Dubnica smer BA. Budem v sexy dámskom oblečení
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor alebo ÖMV Olichov kto sa príde pozrieť cca 6.45hod.... a môžeš aj viac. Budem tam chvíľu
Dnes 27.4.2025 po 17:00 za Piešťanskými prúdmi Smer Horná Streda pri Váhu. Budem nahý na hnedej deke. Kto chce, bez opytania mi môže pohoniť.
Z rodinných dôvodov sa ponuka ruší.
ZVOLEN ráno 5,45-6,30 honim v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto na honku , fajku?
KOSICE Zajtra vo veľkonočný pondelok budem ponúkať v lesíku za Hornbachom (Moldavská) od cca 8:30-10:30 svojho poslušného bez zábran zmrda na vyšibanie, ošťanie, vymrdanie, nakŕmenie...bude v ružovej mikine s kapucňou a biele jocksy CALVIN K. Dovolené všetko, REALNE na výzore a veku nezáleží...záleží na tvojej chuti... (bearbeitet)
KOSICE dnes ráno 17.4. od cca 7:20 - 8:20 budem ponukat svojho nanichodneho bastarda v sivych teplákoch a biele botasky v lesíku za hornbachom...hľadám real pervezr aktiv/domin co si ho podajú...viac v RP.. REAL
Honkam akurát v tesco zvolen načas ma na wx v kabinke
nudaplaz presov teraz kto ma naplni mrdkou? ja pasiv sub dovolene vsetko som tu do 15:30
zajtra zlate piesky okolo obeda budem ne/poslusny pasiv subik bez zabran v bielych jocksach a ponožkach bottom kto sa na mne ukoji?
A od zajtra (stvrtok) 6.3 do nedele 9.3 opäť ponúkam svojho zmrda z východu (bude ubytovaný na apartmáne na Šancovej ul.) na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Dovolené všetko
Chcel by som byť prichytený dnes ked si budem honiť v aute .Nejaka dáma alebo 2, 3 dámy aj pár načapete ma? Pošta dám polohu
Ktorá žienka je zvedavá ktorá má nacape a podobne BA
URBAN WC v kabínke dnes okolo 14:00 - 16:00 (cas orientačny) bez zbytočných kecov podržim papulu na deeptheroat, gagging blowjob a zadok na vymrd. milujem byt naplneny ale aj nakrmeny.
budem služobne na východe v Prešove. DNES 30.1.2025 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising Prešov nudapláž od 13:30-16:00 bude v okolí nudapláže v bielych jocksach CALViN K, mikine s kapucnou.
Posúvam bastardov vy čas slúženie v Prešove do 17:00
ZVOLEN každé ráno 6,15-7,00 honim si v aute parkovisko pri novom kauflande. Kto na honku, fajku? Píš
11:00 SENEC bagrovisko pri reci….
rano cca okolo 7:15, lesik za hornbachom podrzim kto si zo mna urobi kurvu? budem tam ja zmrd v jocksach
ZVOLEN EURÓPA dnes 15,00-16,30 budem si honit na wc pri kine. Kto sa nechá fajčiť, honit? Píš
Nie je tam diera ani sa nedá zavrieť v kabinke
TERAZ presov kto pride na nudaplaz Delňa s plnymi zasobnikmi? vyfajcim do sucha semeno hltam som tu honim v aute na zadnych sedadlach budem tu cca do 19:30
zajtra v piatok v modranke pri bilboarde, kto by sa chcel pozriet ako sa robim? mozme spolu pohonit na fotkach mojej frajerky. napiste
Ahoj kde tam mislis prosim ta rad pohonim stebou na nej
KOSICE zeleny dvor cca 19:10 vyfajcim do sucha pri aute alebo v aute na zadnych sedadlach. REAL
Dnes v nr ...honka v aute.. koho mozem pozriet/pridat sa
ZVOLEN teraz honim v EURÓPE wc pri kine v poslednej kabinke. Pozri foto a pis
Teraz v zime sú v Bratislave nejaké miesta, kde sa môžeš nehať nacapat? Alebo niekoho pristihnúť? Kde môžem prísť sledovať? Rád sa prídem pozrieť. Kľudne v súkromnej správe...
Môžeš skúsiť klasicky pod Prístavným. Aj v zime tam niektorí chlapi chodia.
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor kto príde teraz o 7.00 pozrieť, pomôcť alebo strieknuť ku mne do auta?
Ahoj Dnes, honka fajka Prešov cyklochodnik
dnes do obeda OC URBAN KOSICE najde sa REALNY aktiv domin ktory si ma bez slov, zbytocnych kecov a bez ohladu na mna poda? real

Chodí niekto na staré letisko pri Komarovciach? (Kosice-okolie)
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor ÖMV Olichov kto sa príde pozrieť cca10.30 ? Môžeš mi aj pomôcť ak budeš chcieť...
ZAJTRA 5.12.2024 (štvrtok) okolo 8:00 - 9:30 lesík za hornbachom? správaj sa ku mne ako k štetke poslušne kľaknem deeptheroat, gagging, blowjob nakrm ma mrdkou. ja suka v čiernej bunde
Ahojte ja na plavárni sauna okolo 19h budem honít v kabínke plnej pary kto ma nacape?
Ahojte realne skusenosti su ake? Zo zaujimavosti
KOSICE lesik za hornbachom bude niekto vecer okolo 19:30? vyfajcim do sucha bude tam niekto? oplati sa tam ist?
Dnes 21.10 opäť budem ponúkať svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising nudapláž Prešov, v čase od 12:30-16:00.
komu jebe označovaním palcom na dol? :D nech ide teda do kostola a nie na eroticku zoznamku... magor
Nahota bola súčasť prvej ludskej dvojice. To Diabol do nich vložil strach z nahoty.
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor parkovisko... budem tam okolo 7.00 - 7.30 kto príde pozrieť a možno pomôže?
som služobne na východe Košice. DNES 7.10.2024 opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného. MIESTO: cruising lesík za Hornbachom (Moldavská) od 19:30-20:30 bude len v boxerkach, mikine a v kukle.
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor budem tu od 13.00 ..... kto ma prichytí alebo pozrie na mňa?
Zajtra 1.10 si budem honit v aute na parkovisku. Metro Solinky ZA. Okolo 20:15. Kto chce môže sa pridať. Biele auto.
som služobne na východe PRESOV opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, ak máš záujem píš správu. zmrd je seriózny, poslušný bez zábran. chcem ho mať použitého od iného. miesto kde bude slúžiť do cca 18:30 upresním v RP reálnemu záujemcovi
Zažil už niekto, že ho niekde prichytila nejaká žena? Kde v Bratislave je možnosť byť prichytený alebo niekoho prichytiť?
delna nudaplaz presov aktiv s plnymi zasobnikmi? cca do 20:30 budem tu dovolené vsetko
Cavte, momentálne sa chystám na sex s frajerku blízko Trnavy. Ak by si mal záujem napis a pošlem miesto s mozes sa pridat. Ideal keď budeš mať bud dost velky alebo dost maly.
To by som si pozrel😍 kde presne chodievate?
Ihaaa žijem pri TT toto by nebolo zle vas nacapat
Napis do súkromnej a niečo vymyslime😉
Ahojte dnes vnoci niekto v okoli PB Alebo PU či IL by sa nechal nacapat ?? Idem z prace, nadrzany ;) napis
Ahojte, keby som zastavil niekde na odpocivadle smer zilina -> nmnv,, prisiel by niekto, pozrel sa pripadne prisadol a pofajkal ? Dnes okolo polnoci ;)
ZVOLEN dnes okolo obeda budem honit v EURÓPE na wc. Kto sa nechá vyfajcit?
Čaute nacapte ma honim si vonku príroda pri rajcianke ako je nuda pláž rajcianka Bánová
Nove Zamky a okolie. Napis kde mam byt okolo 18.00 a ja tam budem honit v aute. Mozes ma nacapat, sledovat..
ahoj chcel bi som ta nacapat ako si honis v aute a sledovat ta
ZVOLEN zajtra ráno 5,15-6,15 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot. Píš
Idem honit kozarovce olichov k billboardu
teraz honka kozarovce pri bilbordoch
teraz honka kozarovce pri bilbordoch
dnes zlate pod bilbordom okolo 15:00 - 16:00 budem na deke ne/poslusne cakat aktiva domina…dovolene vsetko bez zbytocnych kecov
Okolo 17:30 niekto v BA kto by ma chcel rychlo pofajčit glory vajnoria ekonomicka napis mi spravu
Myjava ja mladý honim kto príde
Kde chodís ? Napíš keď pôjdeš vymaknem ta 😉
Kto sa chodí pozerať muž alebo žena?
Tak príď idem znovu chceš? Myjava
Dnes hradiako pri motokrosovej dráhe
Kedy pôjdeš nabuduce ?? Pridal by som sa
V piatok (9.8.) cca. od 7:00/15 do 8:30 ; max. 9:00 hod. (Možno od 6:50)... pod Ostrou Lúkou, alebo pod Čertovou skalou- parkovisko chodník Boky (oproti GLS) skôr chodník je reálnejšie. ..?
Ranná fajka, honka diskrétne!? Podmienka: HYGIENA a zdravie.
Nezáujem - zbytočne nepíšte/nereagujte...real Správa.
RAD PRIDEM KDEKOLVEK UKAZEM COKOLVEK AJ VIACERYM MAM RAD NAHOTU
trencianske teplice priehrada sobota,teda zajtra.kto ma nacapa ako si budem honit?napiste sukromnu spravu
NM, Zelená voda...dnes honka cca 13:00 niekto kto sa rád pozrie..?

Bratislava niekde v centre by som rad pohonil aj teraz kludne. Mozes sa pozerat/zapojit. Preferujem 25-65😉 napis spravu a urcite sa dohodneme na mieste a case
Koho nachytam ako si honí. Pomohol by som mu. VK, KA , ZV... možno aj viac...
Hlohovec idem honit na wc celý nahý ostriekaj ma pofajam
Ahojček hm zaujímavá ponuka 😉…………………………………………..
Aj zaujímavá predstava
Ahoj kde budeš prídem a užijeme
D1 odpicivadlo ba smer ttco je ohradene kde je ta stara restika..budem tam o cca 16:45 nahy v lese ... kto tam bude a zneuzije ma?
Odpičívadlo je úplne, že najsam super🤣😁😂😆😉
Žilina hradisko o 22 30h budem tam honit kto ma chce nacapat???
Niekto nieč dnes Myjava ja mladý nadržaný
Žena v okolí PK ktorá ma načapá pri masturbovani?
bilbord kozarovce teraz. niekto? MM
Žilina kto pôjde honit alebo šukať do prírody a chce aby som ho vás videl napiste kde kedy
Niekto dneska okolie BY-ZA išiel by som von , kto ma načape vonku alebo v aute ?
Budca koho pretiahnem nahy v aute pri hrone cca 20 min
V Poprade centrum niekto koho mozem nachytat vecer a pomoct mu?
Ahoj ja rad pridem kdekolvek, seriozne
Koho nachytam v aute ? Môžem prisadnut a pomôcť? Ba medzi 15-15:30? Ružinov Petržalka ja 35
Môžeme aj naopak napíš ss ze kde
hm skoda že daleko,, mladeho vymaknut tak niekde by ma rajcovalo *24*
Odkiaľ si stačí sa dohodnúť ak chceš mladého
Ahoj. Tak až východ KE, a to asi ďaleko pre teba, njn , nereálne, co už, aj keď asi rajcovne mladý budeš
Mladý pekný nadržaný obdareny škoda teda
Škôda pre mňa asi. Ak by si bol v KE ci ja tam, už by dohoda bola ze kde kedy... Jjjj *8*
Bude dneska v zv niekdo mladý niekde?
kto ma dnes večer v Prešove načape? viac v správe
Petrzalka slnecnice teraz hned alebo ekonomicka piste alebo podte tam
Zvolen teraz kam ist aby ma niekto nacapal?
Idem na zlaty potok pod cintorin nad garaze budem tam po zotmeni nacap ma
Takze zvolen pri pancieraku o 21 30 budem tam
Kedy najbližšie sa chystáš honiť? Rad by som ta pri tom pristihol
TERAZ presov kto pride na nudaplaz s plnymi zasobnikmi? vyfajcim do sucha, podrzím semeno hltam som tu
Halo teraz vecer niekto ekonomicka vzadu na parkovisku rychlo píšte či tam mam ist
Ak bude niekto sexovať , masturbovať v okolí okresov Galanta,Senec,Trnava, Šaľa daj vedieť ak chces mať diváka
Niekdo niečo Myjava okolie dnes?
PO Niekto dnes večer? Žena muž pár?
NUDAPLAZ PRESOV ja pasív, subik bez zábran, som za reálny, rýchly a diskrétny úlet bez zbytočného vypisovania. Fajkam, deeptheroat s hltanim, anál podržím aj na hard. Pre dvoch troch aktív dominim
Zajtra niekto niekde na západe Slovenska TT ,NR,,BA kraj ak bude masturbovať alebo sexovať niekde vonku a privíta spoločnosť, diváka nech dá vedieť (bearbeitet)
cauko. Len zeny, ci hocikto? ja som z BA
Chalmova, Velke Uherce, Nitrianske Rudno ejhmm voda voda
Myjava dnes večer miesto je , mladý na fajku
Niekdo niečo Myjava Piešťany Trenčín? Ja mladý
kto v Prešove ma dnes večer načape?
dnes o 22:00 niekto na kupanie na nude v sutove?
SENEC idem honit do prirody k jazeru gulaska kto pride pozriet sledovat ?
hm,,,,,, skoda že daleko ,,,,,,,, *24*
v sobotu 22.6 budem nahy malovat chalupu pri sturove. ak by mal chut manzelsky par prist pozriet pripadne sa pridat, dovolene je vsetko
Niekto v sobotu v okolí Trenčína Váhu.. niečo spoločné po dohode na nejakých súradniciach?
Too_much_horny
Too_much_horny Inaktiv vor 2 Jahren
Dnes MFF Myjava niekto niečo ja mladý?
Zajtra Zelena Voda Zena????Napis dohodneme sa na case;)
kosice kto ma znasilni v lese na pravej strane starej cesty na zelenom dvore v case cca od 14:00 - 17:30 reálne bez kecov a zbytočného vypisovania
Hello dnes R1 po BA dnes niekto po ceste kde kolvek idem cez R1 cez BB do BA napiste spravu
Hello dnes niekto teraz najlepsie povedz kde piste ekonomicka alebo vajnoria niekde cela Ba
kto ma nachytá niekde v Prešove? píš správu
hm bolo by to rajcovne takeho ako si ty nacapat,,, *24* len skoda že daleko,,
DNES MAM CHUT BYT OSTRIEKANY.. POCKAM PRI AUTE - OPRETY S NASTAVENYM ZADKOM.. PRIDES, MOZES SA O MNA OBTIERAT A OSTRIEKAT MI ZADOK (nie dnu, len na zadok).. REAL PIS SPRAVU PRIDEM KAM POVIES
Príď do Bardejova kto chce tak kedykoľvek napíšte mi kto by prišiel do Bardejova a nachytam ta ako si honis
V piatok 7.6., od cca 7:30/45 do 9:00 pod Ostrou Lúkou...alebo chodník Boky, za Budčou /od ZV/? Kto nadržaný, vyfajam diskrétne- načap ma, budem honit v aute.. vek 24-45... real, hygiena!!! Čistotny.. real bez narušenia súkromia
Žilina...mesto..alebo vodné dielo ..treba len skôr napísať,v meste po úradoch no dá sa hoc kde...vodné dielo... krásne zákutia na spoločné....
Kde na vodnom? Môžem si dať niekedy pauzu na biku.
Dnes niekot v ZA centrum hlinkovo WC okolo 15:30
BRATISLAVA..........Zlate piesky pod bilbordom.........KTO BY CHCEL POUZIT POSLUSNEHO SUBIKA AKO KURWU NA GANG BANG?????????????????BRATISLAVA
Niekdo niečo Myjava okolie dnes večer?
dnes zeleny dvor 8:10-8:30 stara cesta bez kecov vypisovania rozmrdaj a vystriekaj mi hlboko krk, pripadne medzi 16:00-18:00
Šamorín teraz je tu niekto niekde
Myslíš, že ženy bežne chodia na pánske verejne záchody? Alebo si chodíš honiť na dámske a nechavas si otvorené dvere?
Cauko kde chodievas v mirage a na verejne? (bearbeitet)
MT a blízke okolie, ktorá má záujem načapať ma nahého niekde v prírode, lesiku napíšte dohodneme. Platí stále za pekného pocasia
Dnes 12:00 BA parkovisko strkovec..kto len nenapadne nacapal pri honke..budem v aute..len kuk cez okienko :)
Keby ťa chcel nacapat security a načapal ti po tej gebuľi buzerantskej
Super odpoveď,tak si ma rozosmial*3**3**3**114**114*
A kto ťa naháňa a skrývala na wc?
kto ma prichytí dnes večer? kludne ťa vyfajčím
teba tak vymaknut by bol rajc,,,*24* skoda že daleko,,,
zajtra by som chcel niekoho prichytiť na Zlatých pieskoch v lesíku
V stredu budem honit v prirode alebo aute pri senci. Kto sa prida?
Okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor dnes cca 7.00 tam budem a chvíľu sa zdržim.... prídeš pozrieť a pomôžeš?
Okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor príde niekto okolo 17.00 pozrieť a pomôcť..... chvíľu tam budem
Presov nudapláž teraz (budem tu do 19:00) príde niekto reál? ja pasív, subik bez zábran som tu v bielych jocksach necham sa realne zneužiť bez zbytočných kecov aktiv dominom bez zbytocneho vykecávania
Zdravím... Teraz za Budčou- fajka honka pod Čertovou skalou parkovisko chodník Boky, pri Budči. Real? Alebo pod Ostrou Lúkou pri Hrone....
KOŠICE - Zelený dvor! Teraz nejaký chlap?
hm,, skoda že daleko,,musi to byt rajcovne ta vymaknut tak niekde,,
Aký lesik pofajam len neviem ktorí konkrétne keď tak napis
Trencin kdekolvek, alebo Zelena voda ideme?
Lubotin altanok. dnes 16.4. O 10:30
Vo stvrtok na ceste z Pp do BA honenie v aute pripadne fajka kto ma zaujem? Po 16,00
Trnava, parkovisko pri strelnici - Štrky, cca o 11:00?
PREŠOV! Koho načapem? Teraz, hm? :P
rajcovne by bolo aj teba tak vymaknut načapat niekde,,a hoc sa len tak divat ci už by si o tom vedel ci nie,,*24*
Mňa na čapapala mladá slečna ako som si honil pri pisoari v Aquaparku v Turčianskych Tepliciach ktorá prišla upratovať pánske toalety. Kukla, usmiala sa pokrútila hlavou a robila si svoju robotu
Dnes tam niekto bude, rad by som sa zastavil
Honim v aute chorvatsky grob kto pride?
Niekto do lesa pod Pristavnym? Nastavim. Necham sa vysukat
hm teba by bol rajc nacapat,,len skoda že daleko *4*
relayer
relayer Inaktiv vor 2 Jahren
kto ma načape dneska vonku? alebo v aute? BY-PU, mám rád nahotu
Chcem ťa stretnúť keď sa budeš prechádzať po lese nahý
relayer
relayer Inaktiv vor 2 Jahren
skús napísať medveďovi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nejaké dobré miesto na honenie kde by ste ma mohli načapať ? Západoslovenský kraj ;)
Tak zatiaľ vyhrala ekonomická :)
Kedy tam budeš? Dôjdem sa pozrieť :)
Niekto honenie fajka o 19,00 olichov omv okolie?
PREŠOV! Koho načapem ako si honi a dokončim ho? 😈
všetko super len kebyze aj realne :D
Real je ak sú sympatie. Keď nie sú, tak bohužial.. :) čaká sa na ďalšieho… tak to je… ☺️
jaj zato si tam ako vratnik 😂 autom behaju. hore dole 😂no prijemne honenie na virtualite a cakanie
Tak aspoň nejdem s hocikým. 😉 a ja sa moc nenačakám, keďže stretko keď chcem, mám… Čiže o tej virtualite môžeš niekomu inému písať😂
Ilava a okolie kto sa chce dat načapat pri honení alebo načapat ma honit a pridat sa?
6:15/20 ženské wc voznica odpočívadlo krúžok na vtákovi popper dojdi pozrieť
Prešov ceste k nuda..... kto príde pozrieť okolo 19.15 . Chvíľu tam budem...
musi byt rajcovne teba tak vymaknut niekde vonku,,,,,*24*
Bolo by to rajcovne ta vymaknut, no si dakeko pre mňa *24*
Zemianske Kostolany, nedostavane budovy (byvala elektraren)
myslíš bývalú nedostavanu čističku tam som bol honit
kde tam pri bývalej nedostavanej čističke?
Chceš sa dat nachytať? Pri honeni
Park pri zeleznicnej stanici kde je vlak
Too_much_horny
Too_much_horny Inaktiv vor 2 Jahren
DNES ALE AJ INE DNI NIEKDE VONKU, ALEB VAJNORIA.. POCKAM KDE POVIES OPRETY O AUTO.. BUDES SI HO OBTIERAT O MOJ ZADOK A DIERKU A OSTRIEKAS MA ? PRIDEM BA PK SC A OKOLIE.. CHCEM CITIT NADRZANEHO VTAKA NA MOJOM ZADKU A VYSTREK NA ZADOK.. Mozem aj pofajat. Real-sprava
KOHO DNES POCKAM OPRETY O AUTO ? PRIDES, STIAHNES TRENKY A BUDES SI OBTIERAT VTAKA O MOJ ZADOK A DIERKU AZ DOKYM MA KRAASNE NEOSTRIEKAS. PRIDEM HOCIKDE POVIES VRAMCI BA PK SC A OKOLIA. AJ INE DNI..
PREŠOV! Koho načapem niekde a urobim ho? 😈
Caute zajtra idem Ke do BA niekto po R1 vyhonit alebo zveziem
TERAZ presov kto pride na nudaplaz Delňa s plnymi zasobnikmi? vyfajcim do sucha semeno hltam som tu honim v aute
kosice teraz najde sa aktiv domin co si ma pride ku mne domov nedaleko centra vymrdat?
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor alebo ÖMV Olichov... budem tam okolo 14 stej .... príde niekto?
Nejaká zvedavá cestou do prace odpočívadlo voznica cca 6:15/6:30 budem na ženskom wc honit pod sa spraviť v druhej kabinke na mojom vzdychani a zvuku mlaskajucej predkozky
Kto bude dnes v ba doobeda niekde honit v aute? Rad pridem pozriet
Dnes 10.30 budm honit v aute vzadu pri slnecnych hodinach na parkovisku pri ekonomickej
Zajtra olichov omv okolo 12,00. Kto?
Piatok 1.3 smer Po - TT niekto, niekde na real?
hasidlo
hasidlo Inaktiv vor 2 Jahren
ZH dnes pred 16:00, ak ma chce niekto načapať.... alebo ja niekoho? *4* 48.612483,18.820643
Honim v aute na zlatych pieskoch… poslusnie vyfajcim
Zajtra okolo19,00 honenie fajcenie olichov kozarovce pri bilborde?
Okolie Čaradice motorest Zubor budem tam cca 16.15 zdržím sa chvíľu... kto ma vymakne u mňa v aute?
Zajtra nebudes?mal by som zaujem aj inde
Dnes niekto nudapláž Delna? Budem tam od 12tej PREŠOV
Niekto pohonit pofajcit kozarovce olichov pri bilborde o 19,30?
Kto bude dnes doobeda honit niekde v ba v aute?rad pridem pizriet
Ja som tam prišiel o hodinu neskorej a už tam nikto nebol. Tak som ho pohonil a išiel preč
Urobme dnes volaco. S kým to tu zorganizujeme?
Hmm a zaujímalo by niekoho nacapat nás aj pri sexe vonku v aute? Ci len honenie tu riešite? 🤔
hasidlo
hasidlo Inaktiv vor 2 Jahren
Kam chodievate šukať? Pohľad na vás by mohol byť zaujímavý.
Samozrejme ze nacapat par je lepsie, len treba napisat kedy a kde
Nudapláž Prešov! Koho urobim? Teraz :P
v sobotu okolo 10:00 cca nudaplaz komu vysukam usta
Podľa mňa by bol záujem načapať sexi pár
Nebude niekto teraz honiť za Ekonomickou? Ak nie, tak pôjdem k Apollu.
Grancanaria333
Grancanaria333 Inaktiv vor 2 Jahren
v Presove v aute (pri aute) pri/na nudapláži medzi 13:30 -16:00 ja BTTM/sub na real bez zabran a zbyzocnych kecov
Podme si vo stvrtok povecer spolocne pohonit pri omv rsp lesik kozarovce. Ja pridem 55/184/90/19
Teraz pri nudapláži Prešov (budem tu cca do 18:30)budem si honiť v aute. Príď ma nachytať, za trest ťa hlboko vyfajčím s výstrekom mne do hrdla.
Ahijte niekto v Ba niekde v aute na parkovisku napis mi spravu
Teraz zamarovce pumpa honim v aute
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor budem tam cca 15.30 ..... kto sa príde pozrieť alebo sa pridá ku mne?
Ba kto ma nacape ako si niekde v aute budem honit
Dnes okolo 15. zelený dvor KE. Načap ma! 🙃
VAJNORIA, alebo niekde inde (pridem kam treba).. Vyhonis si na moj zadok? Otieranie ? Realne pridem kam treba a pockam s nastavenou
Ajoj odkial z ba si ? Ja diskrétny aktiv borec ba Dubravka
dnes o 17.30 si dame sexik za ekonomickou
príďte niekedy v doobedňajších hodinách....
Rád vyhonim pred vami . Čierny Enjaq
Ste pár? Rád vyhonim. Som síce 100% hetero ale vyhonim do výstreku pred párom Z- M, čierny Enjaq
Krista! Už prestaň písať každý deň to isté. Nemá nik záujem asi o spoločnú fajku, honku…
Max presov? Dnes pobede na wc cas dohodneme
niekedy ked budem v po , dam vediet *24*
Dnes o 18:00 nudapláž Delňa Prešov
Dnes o 22:30 budem možno nahý v aute honit pri nudaplazi Delňa
Chcel by som stretnúť niekoho kto si honis v aute alebo v prírode
Dnes o 18:00 cesta pri nudaplazi Delňa Prešov
Koho dnes večer načapem niekde v Prešove popr ty mňa?
honim v aute pri nudaplazi budem tu do cca 18:00
Olichov caradice omv park budem sa robiť na parkovisku síikonovou suskou strčíš ho do nej? Cca 8:15
Kto bude honit dnes doobeda v ba v aute?rad pridem pozriet
Niekto teraz v aute za ekonomickou?
Dnes City Arena Trnava horne wcka. Budem honit okolo 19:00. Prida sa niekto?
teba vymaknut usi byt zaujimave,,*4* ,,,,,,,, len daleko
Zajtra 28.12. budem honit vo vlaku (Ex 604 Tatran) na wcku z KE do BA. Ak chces napis a pridaj sa.
Honiť z KE do BA, chcel by som mať tvoju výdrž...
hééééj... a čo ja s tým mám???
BA parkovisko pri EU niekto okolo 17?
VAJNORIA ALEBO V PODATATE KDE CHCES KTO MA NACAPE SO STIAHNUTYMI GATAMI A OSTRIEKA MA ? MILUJEM ASSJOB - OBTIERANIE VTAKA O ZADOK A DIERKU. SOM MOBILNY A FLEXIBILNY PIS KEDYKOLVEK
Okres Košice nikto,chcem sa pozerať.
KTORY by prisiel a nacapal ma ako stojim so stiahnutymi trenkami oprety o stenu ? Mozes prist, obtierat si vtaka o moj zadok a ostriekat ma. Budem vo Vajnorii, ale som mobilny a flexibilny cize vieme dohodnut hocijake miesto.. assjob, fajka tebe, kludne aj visc. Napis
prešov teraz v Presove v aute (pri aute) pri/na nudapláži medzi 17:00 -19:00 ja BTTM/sub na real bez zabran a zbyzocnych reci
Zajtra v BA real kdo príde ku mne nahá kava vyhonim vyfajcim sam na byte karlovka info sprava M+M
Dnes idem cez ba. Pohonim niekde pred ba na odpocivadle. Prida sa niekto?
Dnes večer budem si dildovať dierku nad dialnicou v Prešove okolo 20.30. Niekto zvedavý?
hm,,,,, musi to byt rajcovne vidiet tak mladeho s dildom ako sa robi,, *24*
Prešov dnes 18:00 pri nude Delňa? Načapeš ma?
21:00 tam budem. Pis sukromne ak prides
Okolie Tekovské Nemce Čaradice parkovisko motorest Zubor okolo 14.45 tam budem a zdržím sa chvíľu... kto príde a chcel by pozrieť?
Ide dnes niekto honit v aute za ekonomicku? Šiel by som aj ja honit
(bearbeitet)
Vedia len nahlasovať ale do očí asi nik nemá odvahu povedať
Niekto Myjava teraz úlet sex ja mladý
Kto bude dnes v ba niekde honit v aute?rad pridem pozriet
Banovemesto si hrdina len tu na fóre a sedíš len doma pri Pc ja nemám problém ti to aj do očí povedať a vysvetliť aj ručne ringla
Tak vidíš.aspon si nám opísal,ze sedíš doma pri Pc a robíš sa ručne...to bude tvoj problém😉😉😉...keď si teda sám🤪
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor.... budem tam od 16.00... príde niekto? Kto je zvedavý?
Okolie ZM koho nacapem alebo kto mňa?
Streda stvrtok? Budem v okoli omv olichovice honit prida sa niekto?
Idem tam dnes kuk budem v aute honit okolo 15
Pri slnečných hodinách? Dôjdem ťa pozrieť ak si ešte tam.
Banove mesto nemám problém prísť do ba a vysvetliť ti to deges
Ahoj. R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice parkovisko motorest Zubor.... budem tam cca od 15.00.... kto sa príde pozrieť alebo pridať?
dnes po 15:30 budem poslušne čakať na wcku v Optime pri H&M popik mam. hlboký oral s výstrekom mne do hrdla milujem deeptheroat, gagging, facefuck pripadne ma prehni a vymrdaj ja zmrd bez zabran
prešov budem dnes Presove v aute (pri aute) pri/na nudapláži medzi 13:00 -16:00 ja BTTM/sub na real
hmm tak nic ako poväčšine keci reci a nič realne ak by som tu do 18h
Ahoj D1 odpočívadlo Čataj smer BA kto príde? Som tu od 5.15 do 6.00
Kto bude dnes doobeda honit niekde v ba a chce divaka?
Levice dituria OC 2 p wc okolo 10:45
Okolie Čaradice parkovisko motorest Zubor okolo 13.45 .....kto sa príde pozrieť?
Dnes niekde v PO okolo 17:30? Celkom zaujímavý nápad, nechať sa nacapat niekým, koho to nepohorsi. (bearbeitet)
Dnes O 18 tej pri nude Delňa. Budem sa robiť
Tak bude dnes druhá šanca. O 21:00 sa budem robiť pri nude Delňa.*4*
Trenčín Laugaricio na wc,alebo Trnava ?.manniekto zaujem?
Je nejake miesto v okoli Malaciek kde by sa dalo honit?
Určite je, napr. V závodoch, levaroch alebo aj levarkach jak sú lesy sa dá
Niekto ekonomicka alebo inde teraz ?
Kto v BA honi tersz niekde v aute a chce divaka?
Urcite sa tam da nieco najst za malackami
VELMI MA LAKA ASSJOB.. POCKAM KDE POVIES, LESIK/PARKOVISKO/WC. Prides, nahonim ta a budes si obtierat vtaka o moj zadok a dierku ? Ostriekas ma ? POPRIPADE SJ VYFAJCIM. Hocikedy a hocikde som flexibilny a mobilny :) napis, dohodneme
Presov okolie dohoda v aute ty mna alebo ja teba

Dnes Myjava niekdo niečo ja mladý?
Kto dnes v ba niekde doobeda a da sa prist pozriet?
BRATISLAVA......15. 12 .VECER OD 20 DO 24 POSLUZIM AKO POSLUSNA KURWICKA V SAUNE EXPERT...........???????
Niekto na plaváreň Stiavnicky posledny vstup že by sme sa navzajom popredvádzali v sprche?
Dnes po 20:00 ekonomicka budem tam pis spravu
Dnes niekto v BA? Ekonomická alebo Zlaté piesky?
Kto bude dnes doobeda niekde v BA hinit v aute?Rad pridem pozriet
Okolie SL Lubotin Plavec okolie. Pis spravu ak je tu niekto
Moc by sa mi páčilo takto niekoho pristihnut. Až je niekto v okolí kto sa rád predvedie,stačí napísať... rád sa prídem pozrieť...
dnes po 15:10 budem poslušne čakať na wcku v Optime pri H&M popik mam. hlboký iral s výstrekom mne do hrdla milujem deeptheroat, gagging, facefuck
Sú v Bratislave aj teraz v zime nejaké miesta, kde vás môžu cielene, či náhodou nacapat aj napríklad ženy? To by ma veľmi vzrušovalo, hľadám len divačku...
Veď to skús niekde na ulici alebo na námestí, určite ťa tam načape kopec žien. Niektorá snáď nezaváha zavolať policajtov.
Dnes niekto niekde petrzalka ruzinov pis spravu
Honim v aute za ekonomickou pri slnecnych hodinach
Dnes okolo 15.30 budem pri motoreste Zubor. Kto príde.....?
Koho načapem pri honke Mokráň záhon,alebo korzo,ikea,alebo pri olo?
Už mám take chute.. asi pôjdem autom k billa na Vlčincoch Žilina.Stiahnem nohavice a budem sa musieť urobiť v aute... čas napíšem.. po prvý krát!
Ahoj bol si tam? Načapal ťa niekto?
Chodí niekto do Skároša parkovisko pri pomníku?
Dnes cca 16:15 pumpa Shell Červeník smer PN....
Nikto nemá chuť sa pozrieť ???
Lakal by niekoho aj outdoor assjob?
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu… Mozem aj vyhonit ti alebo nieco ine.
Presov dnes? Kto by chcel byt nacapany a pridam sa ? Honka
NIEKTO VAJNORIA CCA ZA HODKU ? BUDEM OPRETY O STENU, SPADNUTE NOHAVICE. PRIDES, A MOZES SI NA MNA VYHONIT, POPRIPADE VYFAJAM A OSTRIEKAS MI ZADOK. AJ NESKOR, ALEBO INE WC PO DOHODE, SOM CASOVO FLEXIBILNY A MOBILNY
Styla parkovisko? Koho doobeda načapem a pridám sa?
Kto bude zajtra doobeda niekde v ba honit?rad sa pridem pozriet
Dnes cca15:30 Kozárovce pod bilbordom
Niekto Šamorín Lužná rovinka niekde sa odstavím a budem honit vyfajcim
Dnes od 17:10 hod budem honit v aute na parkovisku za ekonomickou univerzitou ako su slnecne hodiny. Budem posledne auto v tade vedla hodin. Prida sa niekto?
Je teda niekto pri ekonomickej? Auto akej farby? Je ich tu dost
budem si dnes večer preťahovať dieru hore nad dalnicou. kto ma pristihne a vymrdá?
Ides aj dnes tam aby som ta nacapal a zneuzil situaciu
Budem honit v Senci na gulaske.... kto ma prichyti a prinuti ho vyfajcit za mlcanie??,,
V Prešove sa nenájde párik na pozeranie
OC dituria Levice 3poschodie wc 9:15/30
Rad pohonim s tebou, kluden sa ozvi mozeme to zrealizovať
Ale do Levíc je to dosť ja som mislel skôr niegde v Prešove napíš do pošty
Dnes o 17.00 budeme honit v aute na parkovisku za Ekonomickou univerzitou BA na Dolnozemskej. Kto nas prichyti a budeme ho musiet za mlcanie vyfajcit?
hm to vas bude viac? no škoda že daleko,, rajcovne by bolo vas vymankut *24*
ZH dnes pred 16:00, ak ma chce niekto načapať.... 48.612483,18.820643
Žiar nad Hronom, skúsim aj dnes pred 16:00 tam budem... 48.612483,18.820643
prešov budem v aute (pri aute) pri nudapláži medzi 14:00 -17:00 ja BTTM/sub
Niekto teraz ekonomicka? Budem honit v aute
Dargov a okolie teraz... kto príde na real rýchlovku?
Chystá sa niekto na welnes zajtra ? Pár ? Žena ? Žilinský kraj ? Kde ísť na dobrý welnes ? :)
Ide niekto honit na parkovisko za ekonomickou?
Som na parkovisku za Ekonomickou. Pride niekto???
Lakal by niekoho aj outdoor assjob?
Zastavil by som niekde na parkovisku/pri lese.. dal by som sa na 4 tak, aby mi trcal zadok. Honim si, ty prides, a obtieras si vtaka o moj zadok a dierku.. ostriekas ma. Ak ano, pis spravu…
Dnes potrebujem umyt auto v petrzalke tak pojdem ekonomicka bude tam niekto o nejakej 17:00
Dnes 16.11. 15:30 bilboard za Kozarovcami
Vajnoria wc honim tu teraz. Kto ma prichyti?
hm,,, len skoda že daleko,,,,,,,,,
Chodi niekto do viva? Byvaly polus
Ahoj bol som je tam nacata diera treba ju len dokoncit ale da sa aj popod
Sverepec WC niekdo niečo? Tak za 30 minút?
vychod je velky kde presne? …. hmmm
Utorok (14.11) odpočívadlo zlate piesky smer centrum. Niekto ráno na parkovisku v aute okolo 4:30 pohonit?
Ahoj pohonit? Racianska napr v aute racianska smer sliacska. Pred tunelom vpravo parkovisko ako sú garáže
A nie je tu niekto, kto by niekde chcel načapať mňa, keď to budem robiť s priateľom?
Ja by som rád! Napr. tam kde som na fotkách v mojom albume
Ahojte moc rád by som vás sledoval.Sympatak Marek 43
A do Petržalky nechodíme? že by sme sa stretli niekde a ja vás načapem
kde by sa vás dalo načapať? stále vonku v aute, alebo chodievate aj do welnessou? rád by som sa pozrel
A už to zasa začína? Tak ako na Zlatých pieskoch? Veď vám to tak vadilo.nadavali ste na ocumovacov,zrušili profil a zasa? Zvláštne....
Forum sa vola,, nacap ma,, tak asi nato je urcene....
ahoj, áno je tu jeden ktorý by vás prišiel načapať
Honim v aute za ekonomickou ak niekto chce nacapat teraz ako su slnecne hodiny
Máš skúsenosti? Tiež som zilincan a dominantný
Honím za ekonomickou. Kto pride mrknut?
Ja dnes 11:45 parkovisko BA Trnavská cesta/Mesačná ako je Terno..kto by nacapal pozeral cez okienko? :)
Niekto kto ide honit v okolí Kramárov BA?
Dnes okolo 15.30 budem pri motoreste Zubor. Príde niekto....?
Je tu niekto okolie ziliny sme par 40+
ano som z okolia žiliny..................
Čau a kam chodíš honit. Tiež som z okolia ZA
Tiež som zo Žiliny, ku komu prídem?
Ahoj, dá sa na vás niekde prísť pozrieť?
Ahoj, volám sa Martin teší ma.... Veľmi rád popíšem ak máš záujem som 33 ročný chalan
Ahojte, aké chúťky máte? Ja som z trocha väčšieho okolia za ale nemám problém pricestovať
Prečo som zablokovaný ???????????????
Utorok o 17.00 si budem honit v aute na parkovisku za Ekonomickou univerzitou BA na Dolnozemskej. Kto ma prichyti a budem ho musiet za mlcanie vyfajcit?
Dnes poobede si budem honit za kozarovcami pri bilborde okolo pol 4
Dnes večer o 20.30 si budem honiť na parkovisku na Vydumanci pri Prešove. Príď ma nachytať, za trest ťa vyfajčím.
V SOBOTU ZAJTRA OKOLO PIATEJ POOBEDE CHCEM IST HONIT MODRANKA POD BILLBOARD. BUDEM AUTOM, AK CHXES PRIST MA NACAPAT NAPIS SPRAVU
možno skoda že daleko,,, ak si atraktivny a nevadia ti divaci*19*
Teraz budem petrzalka ekonomicka ide niekto
hmmm tak toto by som chcel zazit aj ja ale uz je zima na nejake vonkajsie aktivity :-)
Pondelok 6.11.'23 o 12h. Malacky - Vinohrádok, odbočka pred mostom na rybníky. Pridá sa niekto? Ja tam budem. Píš aj do pošty.
Honim si za ekonomickou v aute pri hodinách
Caute zajtra by som dal spoločnú fajku na parkovisku pri prameni chorvátsky Grob alebo zlate piesky lesik
Kedy by si tam chcel byť? Cez deň večer?
Rad v stredu poobede niekde niekoho načapem
Som zo Zvolena
Tiež.sa rád pozriem na niekoho pri masturbácii alebo pri sexe .. . Samozrejme urobím sa aj ja pred tebou ci vami ...
Zvolen píšte
STREDNÉ SLOVENSKO- kde sa chodí takto masturbovať, aby niekto niekoho "načapal" a pridal sa...prípadne honiaceho vyfajal???? Zvolen okolie?? Správa...
Odpocivadlo Zelenec smer z ba do tt 12.00 budem honit v aute cierny mercedes s
Odpočívadlo Zeleneč smer TT teraz?
Honim v aute za ekonomickoi pei slnečných hodinách
Ja tiez teraz mastim za ekonomickou pri hodinach. Kto ma načape?
A to väčšinou v aute ci aj nejako ináč si hodíte?
Škoda že o takéto stretnutie baby neprejavujú záujem.Že proste nemajú záujem o honičku, prstovanie a potom ahoj.
nemajú na to dôvod, radšej si poriadne zasukaju tak ako ostatní
Dnes za hodinu budem honit pri motoreste zubor v aute
Nikto teraz pod Stylou na krytom parkovisku? Nachytal ťa a pohonime?
zajtra stara cesta zeleny dvor nedzi 15:30-16:30
hm ty musiš byt atraktivny, rajcovne musi byt teba tak vidiet honit si ,,, njn škoda,,
Pekny thread. Ja zajtra v aute okolo 10.30 v ruzinove na parkovisku pri Strkovci
Ty sa tu nepýtaj kde niekto napis iba kedy a kde si
Dnes Myjava gloryhole? Niekto ja mladý
Dnes zelená voda 0 18:00 prídeš k autu cez otvorené okno pohonim pofajcim
Pácilo by sa mi keby ma vyfajcis cez okno ,ale tiez keby ma nacape dama par ako si honim v aute
Dnes niekto zelená voda o 18:00 ?
Teraz zelená voda dojdy vyhonim ta cez okno auta
Vyfajkás ma kedy sa ti dá dohodneme.sa
Dnes 18:00 príď budem sám zaklopes otvorím okno ty ho strcis pohonim pofajcim vystriekana ideš preč
A čo dnes okolo 18:00 zelená voda???
Jooo chodím napíš ak chces dohodneme
Cawko v piatok budem na zelenej vode nechceš dobehnúť ?
Niekto teraz rád nacapam pohonkam vyfajcim príd
skoda,,,neskoro,,,bol by som prisiel-vediet o tom skor
hasidlo
hasidlo Inaktiv vor 3 Jahren
Napíšte. Rad sa dohodnem na stretku n zelenej vode
Kedy tam máte pláne znova ísť zastavil by som sa 😇
Ahojte rad by som sa siel na vas niekedy kuk
Ja sa aj rovno pridám v Stredu pocas sviatku budem večer od 20:00 čakat v aute za ekonomickou univerzitou
Koho môžem nacapat? Nájde sa niekto?
Ahoj ja rad, seriozne aj pravidelne
Niekdo mladý bude dnes večer? Len zvolen
Aj teba načapat niekde vzrušeneho ako si honiš musi byt rajcovne,, len skoda že daleko *24*
Zajtra o 17.00 si budem honit v aute na parkovisku za Ekonomickou univerzitou BA na Dolnozemskej. Kto ma prichyti a budem ho musiet za mlcanie vyfajcit?
Môže to byť zaujímavé, ale nabudúce udaj dátum
ZVOLEN dnes EURÓPA 15,00-16,00 budem si honit na wc pri kine v poslednej kabinke. Chcem fajčiť čistý bieli kokoti. Píš.
Niekto teraz v Ba kto by ma alebo mozem ja niekoho
Idem avion wc hore na 1 vstup od ikei nedaleko zara teraz hned a budem tam hodinu
hm,, teba tak vynaknut niekde,,, ak tam budes sam honit,,, rajcovna predstava,*24*
Čo tak pekná sauna v Žiline.. slušne a čisté miesto.
ZVOLEN dnes 15,00-16,00 budem si honit v Európe na wc pri kine v poslednej kabinke.
Chcem fajčiť veľký bieli kokoti. Píš
ZVOLEN teraz ráno 6,15-8,00 budem si honit v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokot 18cm a viac 18r-80r. Píš
Ahoj kde chodíš do sauny chcel by som ho vidieť ako lezis dotknúť sa ho honít ho
BA TEHELKO teraz honim na wc pri jednote posledná kabínky. Kto na honku, fajku?
teba tak vymaknut,,, musi byt rajc,,,,*24*
Teraz ekonomicka petrzlaka zadne parkovisko hned
Žilina zajtra Žilina plaváreň o 13h budem honít
BA OC THELKO teraz honim na wc pri TERNE posledná kabínky. Kto na honku, fajku? Píš
Tehelko teraz pri jednote hned piste spravu
Zajtra ráno 7,00-8,00 budem si honit v aute na prameni CH. GROB. Chcem honit a fajčiť. Píš
V utorok (19.11.) Ide niekto okolo Budče???Parkovisko chodník Boky, pri Budči (v blízkosti GLS) Faja, honka..budem tam od cca 7:40 do 9:00/9:30 hod.,len reálne, SPRÁVA📨, priemerná postava, a hlavne podmienka: HYGIENA🚿 a zdravie❤️. A samozrejme nadržanosť...načap ma/načapem teba?🍆💦
Nezáujem, pisalkovia- šetrite si energiu☮️.
Dnes [po] sa mi nedá...
Dnes Bratislava niekde niekto vonku fajka honka
ZVOLEN teraz idem do EURÓPY honit na wc. Kto na honku , fajku? Píš
Mňa zase predstava..sauna, čistá v slušnom podniku,prídem v župane s sadám si na drevený rošt.. zdvíham nohu a nedopatrením úplne odhalím svoj oholený penis.. vedľa sedí muž alebo žena...a zámerne ukáže to čo má dole... vzájomne obojstranne urobenie a následné dosaunovanie...a niekedy nabudúce zas
Žilina sauna by bola fajn ...kto by sa stretol v saune ?
Čau kde chodíš do sauny? Do Soho ci plaváreň?
Myjava okolie dnes niekto niečo
Dnes BA do 15:00 alebo niekto d1 od 19:00 smer do BA idem Ružomberok zilina Bratislava dnes piste spravy
V piatok 6. 12 od 17:00 do 22:00.....Bude nachystany poslusny subik suka na jebanie KTO MA ZAUJEM SI ZASUKAT ALEBO SA NECHA VIFAJCT???
ZVOLEN teraz honim v EURÓPE wc pri kine posledná kabinka. Chcem honit a fajčiť veľký kokoti. Píš
Zajtra ráno ZVOLEN parkovisko pod OSTROU LUKOU 7,00-8,00 budem honit v aute. Chcem fajčiť veľký biely kokot 18cm a viac 18r-80r píš.
ZVOLEN teraz honim v aute pod OSTROU LUKOU. Kto sa pridá na honku, fajku? Píš
Dnes niekto niečo Piešťany ja mladý nadržaný
PREŠOV! Koho načapem ako sa hra? Dnes? 😈
heh, to by lakalo aj mna nejakeho mladeho tak vidiet nacapat niekde,, ci aj dvoch pri niecom,,, *24*
Zv-streda 8.1.2025- po 7:30??? Do 10:00?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising? V stredu ???, vyfajam, podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
hm, rajcovne tak ta vymaknut,,, *4* no to daleko odo mna,,,,,
DNES PODVECER POCKAM OPRETY O AUTO. MOZES SA MI VTAKOM OBTIERAT O ZADOK, DIERKU, USTA.. ASSJOB, MOZES MA AJ PRETIAHNUT A OSTRIEKAT. PIS SPRAVU
Kde presne budeš dnes čakať?
Niekto niečo teraz Myjava okolie ja mladý nadržaný
Dnes okolo 14tej si budem honit na odpočívadle Piešťany smer TT.
Pacilo by sa mi stretnut v saune zenu ktoru by vzrusoval pohlad na mna ked si sadnem oproti nej a vidi co mam pod plachtou a tiez by pekne roztiahla nohy pricom by videla ako mi tvrdne, taka provokaterka.
Vo stvrtok doobeda omv olichov honka fajka navzajom
ZVOLEN zajtra ráno 6,15-7,00 budem si honit v aute parkovisko pri novom kauflande západ. Chcem honit a fajčiť veľký bieli kokoti. Píš
Niekto niečo v PN za chvíľku ja mladý nadržaný
OMV Olichov / Kozárovce dnes okolo 15-“”16?
Ja mladý nadržaný niekto užiť si Myjava
Bratislava teraz niekto niekde kto honi vyhoni
Zv- štvrtok 30.1.2025- po 7:30/40??? Do max 9:00?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam,
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :)
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor ÖMV Olichov teraz cca 7.00 kto príde pozrieť.....? Budem tam chvíľu
Pekny vzrušujúci penis. Vies kde budes buduci tyzden? Rad by som prisiel
Dnes 16.00 budem honit v aute BA zadne parkovisku za Ekonomickou Univerzitou. Kto mlady ma pride sledovat??
Dnes niekto v ba ekonomicka okolo 18 alebo teraz ba
Zv- piatok 14.2.2025 po 7:30/40??? Do max 9:30?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam,
Alebo pod Ostrou Lúkou???
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :) napíš správu, real.
Zv- piatok 14.2.2025 po 7:30/40??? Do max 9:30?
Budča- Chodník Boky v aute, fajka, honka, real v aute, kto? Cruising????, vyfajam
Dnes teraz okolo 20:00 ekonomicka univerzita zadne parkovisko
Velmi ma laka byt ostriekany niekde na WC, v parku, pri aute. Pridem a pockam kde povies. Je na tebe ci mi ostriekas tvar, zadok, dierku. Samozrejme k vystreku mozem pomoct, ale kludne aj anonymne. Ty max 35rokov, pridem kam povies je jedno ktory den/hodina.BA PK SC MA TT (bearbeitet)
Too_much_horny
Too_much_horny Inaktiv vor 1 Jahr
R1 okolie Tekovské Nemce Čaradice motorest Zubor ÖMV Olichov budem tam okolo 17.15 kto sa pridá alebo sa príde pozrieť? Môže aj pár...
R1smer Zvolen??? Teraz honka. v aute
PO dnes cca 20.30 cesta pri nuda Delňa
Štvrtok/piatok (6.3./7.3.2025) po 7:30/40??? Do max 9:30?
Alebo pod Ostrou Lúkou???
A podm.: hygiena a zdravie... fajka, honka,.M, napíš ak pôjdeš okolo. :) napíš správu, real.
BA WC Hviezdoslavove nam, oproti redute. Budem tam honit pri pisoaroch od 13.30 do 14.00
BA WC Hviezdoslavove nam, oproti redute. Budem tam honit pri pisoaroch od 15.00 do 15.30
Okolo 16.30 budem cestovať Bratislava smer Žiar nad Hronom rád prebehnem diskrétne ústami po trase ..
BA idem honit na parkovisko pri ekonomicku univerzita, zadne parkovisko. Kto ma nachyta a bude ma sledovat? Som tam 18.30
Anonymný mrd dnes v BA/PK/SC ? ja 28 rokov
Počkám kde povieš, opretý o strom/auto, s hladkou dierou pripravenou na zásun. Môžem ťa aj vyfajčiť, sebo mi môžeš vyšukať ústa. Môžete vyť aj 2-3.
Dohoda bez zbytočného vykecávanie,ja extrém nadržaná suka s ideal dierou na zásun (bearbeitet)
Zvolen okolie - chodník Boky pri Budči alebo parkovisko pod Ostrou Lúkou...teraz? Kto cruising, faja tebe do konca, pripadne na striedačku
BA v pondelok 10.3. WC Hviezdoslavove nam, oproti redute. Budem tam honit pri pisoaroch od 15.00 do 15.30
Myjava okolie ja mladý nadržaný niekto užiť si
Trnava kamenac parkovisko ktorý by mal chuť má ostriekat budem tam 20:40 ty budeš stat pri aute aby som vedel že si to ty ja pôjdem za krík a potom prídeš a vytiahol a urobiť sa môžeš na mňa moju tvár ústa potom odídem s tým na mojej tvári preč utrpel by som sa až doma
AHOJTE PRESOV BARDEJOV KDE SA DA NIEKOHO NACAPAT DNES PISTE MI PSRAVU
Zvolen pod Ostrou Lúkou pri Hrone teraz fajka tebe? Honim v aute
hm skoda že daleko,,,, teba tak vymaknut nadržaneho ako si homis,,,,,,*18*
Mam dnes estewmnu chut poriadne hlboko vyfajat nejakeho typka do 30r, idealne v prieode/public. Pridem kam povies auto mam. Zasunut mozes tiez :) ba pk sc a okolie
BA v utorok 18.3. WC Hviezdoslavove nam, oproti redute. Budem tam honit pri pisoaroch od 14.00 do 15.00
Funguje to tam je tam pohyb dá sa niečo zažiť v tom WC ??
Dnes oc tehelko posledne 2 kabinky dnes okolo 16:10/20 alebo vecer okolo 18:00 za ekonomickou petrzalka? Piste spravu
Hell teraz v ba niekde sutom wc ba teraz piste rovno spravu
Halo kde sa chodi na wc honit retro oproti sexshop vivo vedla postu pri fitku
Tehelko teraz som nadrzany na wc tehelko
Piešťany teraz niekto niečo ja mladý nadržaný
Zv- Budča chodník Boky alebo pod Ostrou Lúkou teraz?
Teraz niekdo Trnave ja mladý nadržaný
ZVOLEN každé prác. ráno 5,45-6,30 honim v aute parkovisko pod OSTROU LUKOU. Kto na honku , fajku? Rád veľký BIELI KOKOT ?r - 18r - 80r.
OC tehelko teraz hned ba ba tehelko hned
OC tehelko teraz niekto hned popod kabinku
DNES BA PK SC pridem kam povies opriem sa o auto a budem cakat dokym zasunies do ust/hladkej dierky. Hocikde, kludne aj WC.. REAL, kludne aj 2
Tehelni teraz hned na wc niekto piste
Hello je niekto v BA kto by chcel nacap mna alebo ja jeho mam velke auto budem dnes vnom niekde honit mam umelú vaginu aj vibrator napis spravu
Dnes pockam kde povies v jocksoch oprety o auto s roztiahnutymi nohami. Vzrusuje ma assjob - prides, a obtieras sa svojim nadrzanym vtakom o moj zadok a dierku. Potom ma ostriekas (tvar, zadok, hladka dierka) a odides. V pripade zaujmu mi mozes vytrtkat usta a aj dierku. Nemam problem prist cela BA a okolie ( SC, PK a okolie). Ty max 33rokov, ak si vsak do 23 a s vacsim, viem sa aj “odmenit”.
Sprijemnime si teply vecer ? Pod ma ostriekat…
Trnava,,aj dnes večer,aj neskôr v noci ,mozem niekde prist a honit si. Ty navrhni kde a prides
ANONYMNE stretko teraz u mna ? Orvorene dvere, ja poslusne cakam s nastavenou hladkou dierou na zasun.. vytrtkaj mi usta aj zadok, ostriekaj ma a odides.. alebo pockam takto niekde vonku. BA PK SC TT a okolie. Ty max 33
Oc tehelko alebo tesco zlate piesky. Niekto o 16:30
3.5. Po 20tej? Honka lesopark Žilina?
Dnes niekto Bratislava vajnoria alebo niekde na WC ja mladý nadržaný
Najde sa tu chalan do 35r ktoreho vzrusuje public, alebo assjob ? Laka ma predstava ze ma niekto ostrieka na wc, idealne na zadok :) ale predtym samozrejme pofajam, a v pripade sympatii mozes aj zasunut. Kludne aj dnes, ale aj ine dni. Som mobilny pridem BA PK SC MA TT
Zlaté piesky lesík dnes ja mladý nadržaný
Banská Štiavnica odpočívadlo v BS (Pod Trojickým vrchom) smer Štiavnické Bane, každý deň v čase od 11:30 do 12:30 honim v aute, ak máš chuť a cestu okolo, pridaj sa... diskrétne
Ahoj mlady do 30 rokov ktorý by ma chcel nacapat a pozerať sa ?? Bud na zlatých alebo na prameny
Dnes vrcer/vnoci pockam oprety o auto s nastavenym uplne hladkym zadkom aj dierkou. Pridi ma osukat a nastriekaj mi na zadok alebo na tvar. Pockam kde povies BA PK SC a okolie. moze vas byt kludne viac.
Dnes niekto po trase TN.. PD.real
Banská Štiavnica? Masturbovanie, stretko, diskrétne i pravidelne? Muž, g,bi, h s chuťou....
Nezáujem - nepíšte, šetrite energiu. Pravidelne, diskrétne a hlavne - reálne.
Dnes večer niekto zlaté piesky ja mladý nadržaný
ZLATE PIESKY alebo po dohode ine miesto. Budem v aute nahy s nastavenou hladkou dierkou, prides ma vymrdat a ostriekat mi telo/tvar ? Moze vas byt viac.. REAL NADRZANA SUKA :)
BA PK SC MA TT A OKOLIE. Pis soravu.
Budem na zlatych od 21:20 vzadu v aute
Honí niekto v prírode aj v okolí TO-BN-PE ?
Zajtra poobede navečer niekto TN.. Drietoma CZ..real diskret
Ahoj, děje se i něco v okolí Holiče při hranicích? Rad bych se přidal k někomu pohonit.
Ahojte štvrtok doobeda by niekto nechcel načapať?? Niekde medzy TN a NMnV???
Zajtra ..koho nacapem niekde na parkovisku.. odpočívadle...kamionak.. šofér... prípadne aj real.
Stara tura Dubnik budem honit v lese kto ma prichyti?
DNES ZA EKONOMICKOU PETRZALKA O 18:30 v aute dnes
D1 cataj smer do ba dnes cca 14.30 honka fajka
Dnes ak by mal niekto zaujem sledovat pár v aute tak trnava prakovisko pred sconto šedy hundai
Banská Štiavnica- hľadám nejakého v pohode muža na pravidelné stretká, bez narušenia súkromia.
Ty = g, bi alebo hetro s chuťou nechať sa pravidelne fajčiť do konca. *92* *92* *92* bez narušenia súkromia....real
Miesto občas mám, pripadne v aute.
Ak máš záujem, napíš. Banská Štiavnica a okolie, vek 24 - 58r., správa a foto x.
Real hlavne, písalkovia 🚫
hhello dnes okolo 10:00 D1 z BA do PN a hore cez brezova pod bradlom az na senicu kto by mal zaujem niekde pri ceste v poli v lesiku alebo polovnicky posed na wcku kde kolvek piste mi spravy okolo 10:30 vyrazam
Trnava kto by ma videl niekde vonku ako si ho držím a potom sa môžeš zastaviť a hneď sa vyzleciem do naha a to je super ze si to nechám nastriekat na tvár