Jsem profesně úspěšná žena a tak je příjemné si zaplatit mladého muže - masaže, doprovod do sauny i sex. Nevidím v tom nic špatného. Spíše je problém takové muže sehnat.
kolik placených gigolu jste měla?
nechal bych se pozvat...sauna? 

Rozumím a chápu zas na druhou stranu jste Krásná žena dle profilovky a neměla by jste dle mého názoru mít problém sehnat i bez peněz,ale tak je to rychlejší tomu rozumím
Ne, taky jsem si dělal průzkum..
ono je to jinak, to jsem nenapsal, on dělá gigola jako hobby, aby uspokojil ženy co se stidí, a tak, nic za to nechce, někde se možná platí, ale já byslal jako že ženy na inzerát najdou borce co je vysoustají, hodně žen chce jen vylízat lasturku........oral prý není nevěra
navíc ne každý borec hned otevře neznámé ženě poklopec, takže varianta zavolt službu, proč ne, prý má zájemkyn dost věk od 20 do , i 70+
Za sebe napíšu, že nehledají. Vůbec si to nedokážu představit. Bych se cítila jak největší chudera. Ale připouštím, že některé ženy s tím problém asi nemají.
já mám v brně kámoše, co dělá gigola a zájem je, sice musí obsloužit všechny co si řeknou, chodí mlady holky ale i 60+ i 70 let, no co dal se na práci tak at maká
hledají ženy gigola služby
ženy a privaty - gigolo