Aby se plánovaná nevěra stala stimulem ve zdravém vztahu, je nejdůležitější vzájemný respekt a uznání. Ženy často fungují tak, že potřebují jistotu, že za svou nevěru nebudou trestány. Vyžaduje to také absolutní psychickou a fyzickou stabilitu partnera. Takže pokud změkneš a nebudeš jí moci zaručit jistotu, dříve či později ti nevěrná bude.
Vztah a nevěra nejde dohromady.
Vztah je důvěra, nikoliv nevěra.
Důvěra k sobě lidi přitahuje a má cenu.
Nevěra lidi odluzuje a ničí rodiny.
Vztah je důvěra, nikoliv nevěra.
Důvěra k sobě lidi přitahuje a má cenu.
Nevěra lidi odluzuje a ničí rodiny.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tomu se pak říká dohoda. A dohoda je OK.
Líbilo by se mi mít partnera kterého by lákalo že mám sex s jiným. A mohl by se i koukat.
Taky hledám takovou partnerku ktera by mela casto sex s jinymi a ja bych se dival
Tak mě tohle neláká vůbec ani z jedné nebo z druhé strany . Přijde mi to hodně divný Teda.
Bohužel v reálu je to spíš chiméra. Takových páru je 0,2 %
Jinak ve vztahu kdy zrovna tohle neláká ani jednu stranu. Nebo to láká jen jednu stranu se většinou stane to že to ten vztah naruší. Já v důvěře tak ve stabilitě. Může to vést až k rozchodu. Je na každém aby zvážil pro a proti a možná rizika..
Věř tomu, že jsem nikdy neřekla o tom, že jsem neměla představu či se nepodívala ale já mám k mužům respekt, vážím si jich a mě by bylo líto kdybych měla muže a pokazila ty roky jen za cenu, že Já jsem chtěla a Já si myslela..
Oni se dost snaží i když nemají ten projev co my.. a jsou citlivější než si myslíš ...a brečí.. (bearbeitet)
Oni se dost snaží i když nemají ten projev co my.. a jsou citlivější než si myslíš ...a brečí.. (bearbeitet)
Musíš to napsat jinak, pokud je žena, co chce v sobě koupat ještě další ptáky a chce mít něco jako " vztah "
dovolí to i tobě aby to nebylo hloupé..
Ženy a muži co mají zásady a chtějí opravdu Vztah ne jen něco jako " vztah " tak ty zvažují rozchody a rozvody už jen když to partner zmíní, protože vedle sebe chtějí kapacitu, mentálně vyspělou osobu.
A není to o povaze ale o tom, že se hnusí mít něco s někým, kdo si to rozdával jinde a hovořit o něm jako o partnerech a prezentovat je tak na veřejnosti..
Každý pár co má za sebou desítky ( věrných) let ti poví, že v každém manželství je důležité respektovat protějšek a odepřít si něco, aby vzniklo emoční a důvěrné pouto, protože to se sexem s jinýma rozhodně nebude.. vy stavíte na lásce, že něco můžeš ale ne na tom o čem to opravdu je. (bearbeitet)
dovolí to i tobě aby to nebylo hloupé..
Ženy a muži co mají zásady a chtějí opravdu Vztah ne jen něco jako " vztah " tak ty zvažují rozchody a rozvody už jen když to partner zmíní, protože vedle sebe chtějí kapacitu, mentálně vyspělou osobu.
A není to o povaze ale o tom, že se hnusí mít něco s někým, kdo si to rozdával jinde a hovořit o něm jako o partnerech a prezentovat je tak na veřejnosti..
Každý pár co má za sebou desítky ( věrných) let ti poví, že v každém manželství je důležité respektovat protějšek a odepřít si něco, aby vzniklo emoční a důvěrné pouto, protože to se sexem s jinýma rozhodně nebude.. vy stavíte na lásce, že něco můžeš ale ne na tom o čem to opravdu je. (bearbeitet)
Řekla ta, co kouří ptáky za peníze. 😖 Amen
Tak pořád lepší dělat dobře než tu ukazovat ptáka celému státu a držkovat..
Jako, že je lepší dělat lacinou holku za prachy a kázat tu o morálce a dokonalém vztahu? Nezlob se na mě, ale asi nemáš evidentně všech pět po hromadě 😉
Co má služba svobodné ženy společného se vztahem.. ?
Já bych si svého partnera nedovolila podvádět.. to ty tu šaškuješ, já mám aspoň cíle
Já bych si svého partnera nedovolila podvádět.. to ty tu šaškuješ, já mám aspoň cíle
V tom případě doufám, že jsou všichni tví zákazníci taky svobodní, abys neporušila svůj etický kodex😚
Četl jsem si příspěvky oralnipani a sdílím její odpověďi. Vidím to hodně podobně. Je potřeba si ujasnit, jestli člověk hledá vážný vztah, nebo nezávazný . Píšu to ze své zkušenosti, kdy jsem byl 27 let ve vážném vztahu. Holky které jdou do vážného vztahu to mají nastavené dost podobně. Vážný vztah není jen o sexu a ne každý jej zvládne. Jinak se samozřejmě najdou páry, kde se toleruje píchání s druhýma. Jen je takových páru podstatně méně a to si teď jenom myslím, není to citové pouto mezi oběma protějšky tak silné. Tady na fóru se sdílí subjektivní názory jednotlivců. Tak je respektujte a nepodsouvejte své myšlenky druhým. To že oralnipani z nějakého důvodu provádí eslužby přece neznamená, že se nemůže k tématu méněcenně vyjádřit. A dále to nevylučuje možnost, že pokud by se rozhodla ty eslužby ukončit a šla by do vztahu, tak se bude chovat přesně podle svých pravidel. A jak dále píše, tak je svobodná, tzn. ve vztahu nyní není. Nikoho nepodvádí, je to její osobní věc co a s kým dělá....
Vážně vztahy jsou vážně vážná věc. Na tom se nedá absolutně nic zpochybňovat. Akorát, že lidská sexualita je zkrátka nezkrotná. Nebo být může. Samozřejmě, vztah není jen o sexu. Dovolím si tvrdit, že časem o něm není vůbec. Obloukem se vracíme k tomu, že tady hafo lidí kňoura, že doma sex nestojí za nic. Když už roztáhne nohy tváří se u toho jak svatý na mučení. Je to nuda jak v sobotu večer u televize a podobně. Samozřejmě valné části vyhovuje co a jak mají. Někdo třeba jede v nezměněné formě 30 let, někdo inovuje, jsou i tací co povyhazuji ženě hračky, protože jejich pinďourek je středobod sluneční soustavy...
Hodně věcí není košér, souhlasím.
Hodně věcí není košér, souhlasím.
Já řeším svůj život.. nejsem placená od toho abych řešila stavy lidí.. vyjadřuj se k tématu a bude dobře ne k lidem 😉
Ahoj Katka doma už nic tak mám kamaráda s vyhodama
To se nedivím, taky bych se s tebou kamarádil;-)
Ja si vzdycky myslel, ze jsem ten extra vernej typ az za hrob....stacilo 10let a jejda...stacila ta jedna konkretni zena a to vzruseni bylo obrovske, nedalo se tomu ubranit.
No, já věrná být nedokážu. Snažim se, ale zatím k tomu vždy doslo. Nedokazaka jsem být věrná prakticky žádnému svému klukovi či partnerovi. Problém je v tom, že miluji sex a nějak tomu nedokážu odolat.
Takovej je život... ja šukám převážně se zadanýma žneskýma a pro obě strany je to prostě neskutečnej rajc :P
Přesně tak, já mám také raději zadané chlapy, vědí co chtějí a potom nehrozí nějaké obtěžování a pod.
Jsi asi jedna z mála, my máme volný vztah, ale žádnou to nezajímá, chtějí jen nezadané. A to i ty zadané
Protože to jsou sobyně😁...............
V profilu máte, že muži ne ne ne. Takže šukáte společně nebo podvádíš manželku a zároveň jiným nedopřeješ?
Stačí se kouknout na seznamky ,miliony lidí hledá harmonický vztah několik let a nemůžou najít i s přibívajícím věkem tu správnou osobu . Úlet se dá najít hned jako záležitost nízké hodnoty jen jestli to stojí za výměnu hezkého vztahu . Hlavně ženy umí vycítit třetí energii ve vztahu, jsou na to vnímavější než si muži myslí.
Naprostý souhlas. Spousta mužů, kterým chybí sexuální vybití a ne častější sex, jak si myslí, místo aby se snažila najít si nové přátele (muže i ženy), tak se uchyluje pouze k hledání za účelem sexu. Ti, kteří zkusí první variantu, najednou zjistí, že jim stačí, mít se komu vypovídat, mít se s kým od srdce zasmát, mít někoho, kdo ho srdečně obejme, zajde si s ním za zábavou tam, kam jeho žena nebo stávající přátelé nechodí a chodit nechtějí. Najednou je jeho život plný energie, zážitků a myšlenky na sex ho nijak netrápí.
Když se muž sexuálně vybije má to podobně jako samci ve zvířecí říší ,začne hledat jinou samičku /až na pár výjimek/. Klíčovou roli hrá vybití ejakulací po které časem ztrácí muž o partnerku zájem, je to skoro pravidlem od přírody , proto páry které provozují tantrický sex a filozofii tyhle problémy nemají . Je to jedna z cest pro spokojený nejen sexuální život s jedním partnerem, bez hledání "bočních uliček".
Takových párů je ovšem hodně málo. Často je tímto směrem zaměřený jen jeden z nich a pak jde hlavně o to, jakou odezvu najde u partnera/rky. Pokud je odezva kladná, vztah je harmonický, pokud však je nulová, takový člověk si hledá spřízněnou duši. Ne však primárně za účelem sexu, ale pro naplnění empatie a sdílení vzájemné energie, které se mu/jí doma nedostává.
Pokud si chceš užívat, nelez do vztahu vůbec, harmonie je proces vybudování nikoliv nevěry.
Pokud máš hlavu jinde, než ve vztahu a domácnosti, uniknou ti ty detaily problému se ženou a z toho už se nevymaníš a bude otázkou času než půjdete od sebe nebo si to narušíte do stavu spolubydlících..
V tuto chvilku si lidi hrají na to jak je super to dělat jinde a mezi jinými ale osvědčený a prověřený systém byl vždy jeden muž a žena a jen oni dva bez náporu okolí.. tohle zatím vede k rozchodům a rozvodům, uvidíme jak jim to projde do budoucna až jeden řekne už dost a druhý nepřestane a bude tajně jezdit pořád..
Pokud máš hlavu jinde, než ve vztahu a domácnosti, uniknou ti ty detaily problému se ženou a z toho už se nevymaníš a bude otázkou času než půjdete od sebe nebo si to narušíte do stavu spolubydlících..
V tuto chvilku si lidi hrají na to jak je super to dělat jinde a mezi jinými ale osvědčený a prověřený systém byl vždy jeden muž a žena a jen oni dva bez náporu okolí.. tohle zatím vede k rozchodům a rozvodům, uvidíme jak jim to projde do budoucna až jeden řekne už dost a druhý nepřestane a bude tajně jezdit pořád..
No mě by právě lakalo mít partnerku, ktere by se líbylo užívat si pravidelně i s jinymi, nejde mi o to podvadět jí
To bych řekl že je reálné. Ale má to háček, ne každá žena to opravdu chce.
Sw kluby jsou plné takových párů kde to oba mají rádi. Ale problém je pokud už máš partnerku a ona toto nechce. S tím nic už nevymyslíš.
Druhá věc, přijde mi že k tomuto nastavení lidé dojdou nějakým dozráváním, neříkám rovnou věkem.
Sám bych v minulosti nesnesl že si moje partnerka užívá s jiným nebo jinou, ale dneska mě to baví.
Sw kluby jsou plné takových párů kde to oba mají rádi. Ale problém je pokud už máš partnerku a ona toto nechce. S tím nic už nevymyslíš.
Druhá věc, přijde mi že k tomuto nastavení lidé dojdou nějakým dozráváním, neříkám rovnou věkem.
Sám bych v minulosti nesnesl že si moje partnerka užívá s jiným nebo jinou, ale dneska mě to baví.
Jenze je problém kde takovou ktera by to takhle chtěla a je nezadaná najítt
No, to je oříšek. Pokud se ale seznamuješ, je to jednodušší než riskovat že si poskodíš stávající vztah.
Prostě to uveď v inzerátu, nějak šikovně. Nebo zajdi so klubu, možná. Holky neskáčou hned na první dobrou do náruče, nanejvýš do postele a zase rychle ven🙂
Ale lovit takovou partnerku je potřeba ve správných vodách 😜. Takže i zde je solidní potenciál, pokud se člověk nechová jako blb.
Ty holky sem nechodí debatovat o vaření. A pokud to dělají, je to jen maska, která se sundá jen pro toho kdo se trefí.
Prostě to uveď v inzerátu, nějak šikovně. Nebo zajdi so klubu, možná. Holky neskáčou hned na první dobrou do náruče, nanejvýš do postele a zase rychle ven🙂
Ale lovit takovou partnerku je potřeba ve správných vodách 😜. Takže i zde je solidní potenciál, pokud se člověk nechová jako blb.
Ty holky sem nechodí debatovat o vaření. A pokud to dělají, je to jen maska, která se sundá jen pro toho kdo se trefí.
Těch bude dost co ti tohle jakoby splní ale to nebude úplně o tom, že si tě budou vážit jako ženy v pevném vztahu..ale jako styl milenky to problém není, ono to není přirozené víš, většina jede fantazie nikoliv realitu.
Máš pravdu Oralnipaní. Už desetiletí mám vztah s manželkou a vdanou milenkou. Jedna umí to a druhá ono. Respektují se a milují mně obě. Ale jsou ve střehu celou dobu vztahu. Je to krásný život, ale náročný a hlavně bez podrazů....hlavně pro mně. Vlastně se musím chovat k oběma, jako k manželkám a milovat všechny naše děti a být přítelem jejího manžela a td.
Z nějakého důvodu to funguje a jsem v tom šťastný. Ale ani jedna nechce a nebude souložit s jiným mužem. Milenka doma a se mnou a manželka jen se mnou. Jen moje zkušenost.
Z nějakého důvodu to funguje a jsem v tom šťastný. Ale ani jedna nechce a nebude souložit s jiným mužem. Milenka doma a se mnou a manželka jen se mnou. Jen moje zkušenost.
Protože máte všichni psychické problémy, prezentuješ tady nesmyslné věci to za prvé a za druhé, máš tam i jinou orientaci, která je vedená jako diagnoza .. To, zda vaše ženský neroztáhnou jinde neovlivníš a nemyslím si, že by zdravá žena něco takového dělala.. takže to je spíše o tom, že jsou mentálně jinde..
Ale to se dozvíte v budoucnu, co se bude dít a co prezentujete pro rodinu jako vzorec správného přístupu do budoucích vztahů .. Už jsem psala a říkala hodně lidem, pokud tvrdíš dětem jak je vše super ale ve finále konáš jinak než je běžné, pak si ve svém vztahu budou říkat, proč to nefunguje..
A jedna důležitá pravda, kdyby si byl tak šťastný a tak vše tě naplňovalo, proč by si tu byl na amatérech a vypisoval si s muži v jiné orientaci. trošku rozumu když už něco prezentuješ jako super věc.. šťastný člověk žije nehledá něco jiného a jinak (bearbeitet)
Ale to se dozvíte v budoucnu, co se bude dít a co prezentujete pro rodinu jako vzorec správného přístupu do budoucích vztahů .. Už jsem psala a říkala hodně lidem, pokud tvrdíš dětem jak je vše super ale ve finále konáš jinak než je běžné, pak si ve svém vztahu budou říkat, proč to nefunguje..
A jedna důležitá pravda, kdyby si byl tak šťastný a tak vše tě naplňovalo, proč by si tu byl na amatérech a vypisoval si s muži v jiné orientaci. trošku rozumu když už něco prezentuješ jako super věc.. šťastný člověk žije nehledá něco jiného a jinak (bearbeitet)
Vidíš. Nemáš pravdu. Všechno jsi pochopila jinak, než bylo myšleno a napsáno. Osud člověka se nedá popsat v pár větách. A to je i důvod, proč jsem tady. Čtu a přemýšlím. Někdy vyšlu názor. Většina radilů jsou odborníci a v pár větách zhodnotí sjituaci. Můj život je pestrý a spokojený. Nepotřebuji jiné aktivity. A tazateli přeji, ať najde svůj sen, který byť by trval krátce naplní jeho tužby.
Jsi sobecký vzorec lidského druhu.. řešíš co chceš ty a neřešíš následky pro budoucí generace , za mě jsi úplně mimo a proto od teď neřeším ani to, co tady napíšeš..
Zivot se ma uzivat.. jak si to udelal, takove to ma a zrovna spatne to nezni.
Nicmene ja bych do toho nesla.
Ja sem rada za svuj standart, ze ja muzu v podstate s kym chci. Muj muz taktez, ale oba vime o vsem. Ovsem on ale jeste nikde nebyl, protoze me chce u toho..bez moji pritomnosti jeste s zadnou jinou zenou nebyl. Ted navrhl, ze bychom mohli zkusit swingers, aby vedel jak to tam chodi a do budoucna zkusit vymenu partneru tam.
Osobne nejsem pro tahani milencu do zivota, pokud mas dobre fungujici vztah, ale pro jednorazovky, o kterych druha strana vi nebo to sw. 🤷♀️🙈
Nicmene ja bych do toho nesla.
Ja sem rada za svuj standart, ze ja muzu v podstate s kym chci. Muj muz taktez, ale oba vime o vsem. Ovsem on ale jeste nikde nebyl, protoze me chce u toho..bez moji pritomnosti jeste s zadnou jinou zenou nebyl. Ted navrhl, ze bychom mohli zkusit swingers, aby vedel jak to tam chodi a do budoucna zkusit vymenu partneru tam.
Osobne nejsem pro tahani milencu do zivota, pokud mas dobre fungujici vztah, ale pro jednorazovky, o kterych druha strana vi nebo to sw. 🤷♀️🙈
To je rozumný názor. A podle mě ideální řešení, jak to mít pod kontrolou. Sw je pro oba, přijdeš, odejdeš a nic vic. Pokud něco je mimo pro jednoho či druhého, vždy se to dá stopnout bez nějakých kotrmelců, protože to tak je prostě dané.

Nevěra ve vztahu
Vzrušuje vás to?