Partnerka se udělá rychle

Partnerka se udělá až moc rychle

Má někdo zkušenost s tím že se partnerka udělá až moc rychle a pak ztrácí zájem, nebo už jen drží a myslí bůhví na co. Je to pak dos opruz, už jen to dodělat a vylejt se. Mě bohužel jen tak ledabylý rychlý šuk nestačí, rád si hraju a dávàm tomu maximum. Jenže to je ten problém že pro ni je to asi až moc a nějakého multiorgasmu asi není schopnà. Připadá mi to komické většinou to bývá s výdrží chlap vs žena opačně.
Ať se partnerka pořadí se sexuologem nebo gynekologem.
U nás to bylo já na hodiny a žena na minuty. Naštěstí to má ráda několikrát za sebou. Ale musel jsem to zkrátit někam k půl hodině, aby mi neumřela a pořád se jí to líbilo. Ale když si vzpomenu na těch prvních cca 5 let vztahu.... *3*
Zkoušela na mě dlouhé předehry, ale u mě na zkrácení to nemá zas takový vliv.
A co jí po tom rychlém orgasmu udělat masáž s prvky tantry? Dát si záležet a na čas a taky hlavně než přistoupíš k intimním partiím. To bych se divil, aby nedošlo k druhému hezkému...
Stačí aby si dala několik panáků něčeho ostřejšího (nad 40% obj.) pak se udělá těžko nebo vůbec. Vyzkoušeno a funguje to na 100%. Počet je třeba určit experimentálně, některý stačí 2, některá potřebuje celej půllitr. (bearbeitet)
U nás žena proziva multiorgasmy a dost si to užívá , při tom i strika tak je to skvěle .
A co takhle odhalování orgasmu ,než dojde k vrcholu tak přerušit ,prostě a jednoduše zkoušet a hrát si. Pokud manželka bude chtít si hrát.
Jo jo měl jsem to samé. A sex byl celkově dost nudný a monotónní. Vyřešeno milenkou co je pravý opak.