Myslím že jde, v reálu to funguje stále stejně. Nejdříve pokec, hodně lidí je toxických, věčně nasr... Nebo různě negativních. To hned ukončím. Venku výhoda že se to pozná už na první představení. Tady to chvilku psaní zabere.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ale joooo porad se da seznámit venku a nw pres apky i tadY
Jen se nesmis baz
Jen se nesmis baz
Zdravíčko. Přidám nedávnou zkušenost. Nedávno jsem měla chvíli čas a napadl mě experiment. Bloumala jsem po obchodním centru a hodila na čet, že jestli není někdo poblíž, že bychom mohli zajít na kávu. Svět je malý, amatérů hodně 🙂
Strhla se docela mela. Bohužel, drtivá většina si to vyložila tak, že je budu sexy provokovat, že mě tam naloží a odvezou na privát a potom odvezou kam budu chtít.... Že bude sex. Když zjistili, že nic z toho nebude, zájem opadal. A to jsem inzerovala asi 30 min.
Pár se i omluvilo, že by to bylo zajímavé, ale nestihnou to tak rychle....
Až na několik slušných výjimek mi zbytek aspoň psal víceméně oplzlé vzkazy.
Chápu, byl to impulzivní nápad. Ale i tak jsem docela rozčarovaná
Strhla se docela mela. Bohužel, drtivá většina si to vyložila tak, že je budu sexy provokovat, že mě tam naloží a odvezou na privát a potom odvezou kam budu chtít.... Že bude sex. Když zjistili, že nic z toho nebude, zájem opadal. A to jsem inzerovala asi 30 min.
Pár se i omluvilo, že by to bylo zajímavé, ale nestihnou to tak rychle....
Až na několik slušných výjimek mi zbytek aspoň psal víceméně oplzlé vzkazy.
Chápu, byl to impulzivní nápad. Ale i tak jsem docela rozčarovaná
To je fakt, na tom něco bude 😄
Ale stoprocentní to taky není
A nebyl to lov
Ale stoprocentní to taky není
A nebyl to lov
No aspoň jsi to zkusila. A myslím že naděje umírá poslední :)
Na to jak tu všichni buli, že nikdo nechce chodit na schůzku, tak když byla možnost, stejně se žádný hrdina nenajde.
Zajímavý pokus 🙂
Zajímavý pokus 🙂
Takže nakonec nepřišel vůbec nikdo?
Vůbec nikdo.
To je jako fakt drsný.
To není drsný, to je úplně normální 👍
Jako kdyby z toho koukal sex a to kafe přinesla jako bonus, tak snad.....🙂
Jako kdyby jich třeba přišlo deset, ale z toho jich bylo devět a půl totálních retardů, to by mi přišlo cajk. Nebo třeba kdyby přišli tři a se všema třema jste si nesedli, to je taky ok. Vlastně jakejkoliv počet jakýchkoliv zúčastněných by byl v pohodě. Ale že fakt ani jeden z takovýho počtu...
Také mi to přijde zvláštní.
Skoro by to chtělo zopakovat někým jiným 🙂
Skoro by to chtělo zopakovat někým jiným 🙂
Akorát to potvrzuje moji teorii o tom, že i za blbým kafem si tu každej představuje fakt jen nějaký oplzlosti. Kdysi dávno jsem párkrát byla a stejně to i přes oboustranný opakovaný ujištění, že jde jenom o kafe, skončilo nejakým mrzením nebo přemlouváním. Od tý doby se to ještě změnilo, každej chce všechno instatně a projevit nějakou zdrženlivost nebo trpělivost, to je snadnější si stěžovat, že se tu žádná nedá najít. Jistě že na instantní mrd ne, od instantního mrdu jsou na světě ženský, který se tím živí. Akorát že místnim honibrkům se ten rozdíl trochu smazal a chodí si sem jak do eshopu.
No vidis. A kdyz se nekdo snazi o realne setkani z druhe strany s modrym nickem,chce fakt jen zajit nekam ven mezi lidi,dat nekde dlabanec,drink,posedet a pokecat kdyz ma za cely den po praci konecne chvilku cas,nebo vyrazit na vikend do Krkonos aniz by premyslel jestli zasune nebo ne,ale nechce tam proste jet sam tak ma stejne smulu a zapadne hned do rad loudilu,honibrku,slibotechen aniz by dostal sanci ukazat,te ma ciste umysly. Pak kdyz uz nahodou prijde reakce,tak hned v podobe - nejsi mij typ , kolik das a pod.
Tak, oplzlosti... Jsme na víceméně oplzlem webu 🤣. Takže určitou otevřenost lze očekávat.
Když se sejdu s holkou z webu o vaření, tak je otázka například jestli je úplně vyholená asi průser 🤣 . Tady by to až tak hrozný být nemělo, nebo jo?
Čekal bych spíš otevřené nastavení hranic jako na sw nebo srazu. Tohle jo, tohle už nechci probírat/dělat . (bearbeitet)
Když se sejdu s holkou z webu o vaření, tak je otázka například jestli je úplně vyholená asi průser 🤣 . Tady by to až tak hrozný být nemělo, nebo jo?
Čekal bych spíš otevřené nastavení hranic jako na sw nebo srazu. Tohle jo, tohle už nechci probírat/dělat . (bearbeitet)
To je furt dokolečka.
Každej rozumnej člověk snad vnímá rozdíl mezi "Máš pěkný prsa/zadek/frndu" nebo "A holíš se dole?" a mezi očekáváním, že když se sejdeš s holkou z Amatérů, tak si jistojistě štrejchneš (a nedokážeš pochopit, co znamená slovo 'ne').
Každej rozumnej člověk snad vnímá rozdíl mezi "Máš pěkný prsa/zadek/frndu" nebo "A holíš se dole?" a mezi očekáváním, že když se sejdeš s holkou z Amatérů, tak si jistojistě štrejchneš (a nedokážeš pochopit, co znamená slovo 'ne').
Ano, po této zkušenosti souhlasím
Nicméně o to více jsem ráda za kávy, které opravdu byly příjemným, byť letmým setkanim
Nicméně o to více jsem ráda za kávy, které opravdu byly příjemným, byť letmým setkanim
Zkoušel jsem avízo, hyperinzerci a potkal jsem dvě super holky. Jenomže si myslím, že ty internetové seznamky jsou přeplněné mužským pohlavím. Takže z pohledu mužského, je obtížné obdržet odpovědi. Ale dost možná v tom hraje roli i můj věk. Z pohledu ženského je podle mě zase obtížné vybrat si správně z toho množství odpovědí. Navíc v tom virtuálním světě se můžeme vydávat za kohokoliv, tak bych to bral s rezervou. Další věcí, dost podstatnou, je to, zda člověk hledá vážný vztah, nebo jenom flirt. Protože preferuji jenom flirt a mladší holky, tak se vyjádřím k němu. Nejvíc se mi zadařilo na privátech. 😂 Tady mám nejvíc kontaktů a berou mě holky, které s tou prací vydržely maximálně týden. Nedaly to prostě psychicky a fyzicky. Takže jsem se domluvil vždy na pokračování mimo privát a pokud možno co nejdelší dobu. Jenomže čas letí, biologické hodiny tikají a po čase ty mladé holky utečou do vztahu. Tomu i rozumím. Zážitky jsou ale super 😀
Je jasný, že ta akčnost souvisí s věkem, ale nebývá to vždy pravidlo. Někteří mladí lidé jsou taktéž líní a chtějí spíš pohodu a full mamma servis. A některé mladé holky jsou právě na starší muže, což mě docela překvapilo. Těm mladším klukům nedávají šanci. Každý jsme individuální, to je jasný. Já už pro život = tím myslím vážný vztah, nikoho nehledám. Byl jsem 27 let ve vztahu a po dalším netoužím. Hodně to svazuje a imituje. Jen si rád užívám život. Samozřejmě nejsem sobec a umím být velmi milý a pozorný...
Možná traumata, možná herecké výkony. Nebo také získání zkušeností, méně studu před staršími atp. U mladých holek platí též co popisuješ s mladýma klukama. Právě jsi to hezky popsala a určitě s tím souhlasím. Je jen otázka, zda li to má perspektivu do budoucna. Podle mého názoru ne. Najde se potom sice několik výjímek, kde to může i ve vážném vztahu fungovat. Ale....
Život užívat určitě ano, jen bych ty úkoly, poslání, rozdělil na dvě roviny osobní a společenskou. Nebo taky intimní a kariérní. Úspěch v osobní rovině nezaručuje ještě úspěch v kariérní a naopak . 😉
Život užívat určitě ano, jen bych ty úkoly, poslání, rozdělil na dvě roviny osobní a společenskou. Nebo taky intimní a kariérní. Úspěch v osobní rovině nezaručuje ještě úspěch v kariérní a naopak . 😉
A tak asi jo, praktické zkušenosti od žen, které v takovém vztahu žily dlouhodobě, jsou určitě naučné. Hezké je, že jsme každý jedinečný a že je tolik variací, že si každý najde to své nej....
Co se týká problematiky vážného vztahu, tak určitě se shodneme, že to věkové rozpětí by mělo být max 10 let, za mě možná ještě míň. I když čest výjimkám, které vydrží ten propastný věkový rozdíl...
Co se týká problematiky vážného vztahu, tak určitě se shodneme, že to věkové rozpětí by mělo být max 10 let, za mě možná ještě míň. I když čest výjimkám, které vydrží ten propastný věkový rozdíl...
Ono to není ani tak dobou, jako spíš věkem. Když ses usmála v osmnácti nebo dvaceti na vrstevníka někde na diskotéce nebo mejdanu, mohli jste rovnou pokecat a zapařit. Všichni byli svobodní, bezdětný, družní , plný mladý energie a nadšení... Ve čtyřiceti už je to složitější. Jednak už se nepoflakujeme s partičkama po ulicích a klubech. A pak si taky táhneme každej hromadu zkušeností, zklamání, povinností a starostí.. Oslovit ženskou na ulici nebo v obchoďáku by mně ani nenapadlo, pokud bych ji už od někud neznal.
(bearbeitet)
Nesouhlasím s tímto názorem. Zralé holky jsou prostě zkušené, ví o sexu mnohem více než mladší holky a nemají problém si sehnat mladého milence.
Moje životní postřehy? Mladí kluci píchají (někdy zadarmo) staré baby = na staré píči, prý se dobře cvičí. Staří chlapi píchají za prachy mladé hezké holky. Hledají tu nejtěsnější kundu 😂. Až my stáří mladé sexuálně vyškolíme, tak si zůstanete pro sebe 😉
Moje životní postřehy? Mladí kluci píchají (někdy zadarmo) staré baby = na staré píči, prý se dobře cvičí. Staří chlapi píchají za prachy mladé hezké holky. Hledají tu nejtěsnější kundu 😂. Až my stáří mladé sexuálně vyškolíme, tak si zůstanete pro sebe 😉
Ano svatou pravdu máš,jen co se holka uculila na kluka byl v sedmém nebi.na zábavě v hospodě to bylo jedno pak pár drinků a pokud vzpláli vášně tak skoro pokaždé to byl vztah na delší dobu
Vzhledem k tomu, že nevidím, reálné seznámení u mně moc nepřipadá v úvahu. Neříkám že to vůbec nejde, ale je to dost složitý. Takže to řeším přes internet. Tady to ještě tak před deseti lety celkem šlo, dneska už moc ne. První schůzka určitě kafe nebo procházka a pak se uvidí. Většinou jsem skončil u dotyčné doma, nebo ona u mně.
Listere nejde mi ti napsat. Taky mam problem s ocima, takze bych rad probral jak se ti tady podarilo seznamit. Kdyztak si me pridej do pratel a pisni.
nevim bud se neco zmeilo ale za chatovani uz chtej tez penize. Ja sem vzdal i tinder.
Žena tohle má mnohem snazší než muž a úspěch téměř jistý. Muž si dnes nemůže dovolit udělat první krok, aby nebyl za úchyla a nebylo to považováno za sexuální obtěžování. Úsměvem mu dáte první pozitivní signál, ale ten sám o sobě nestačí. Po něm je nejlepší požádat muže o pomoc s nějakou drobností, v čemž vám muž vždy velice rád vyhoví - pomáhat, to máme v povaze. Vidíme v tom příležitost, jak navázat rozhovor, ze kterého pak už vyjde najevo, jestli chceme komunikaci rozvíjet, jestli nejsme zadaní atd...
Tak teď jsi mne myšlenkou "pomáhat, to máme v povaze" totálně rozsekal. Směju se hodně nahlas 😂 v životě mi žádný chlap nepomohl s kočárkem. Upadla starší žena, nákup se jí vysypal z tašek. Chlapů tam šlo okolo dost. Nákup jsme sbíraly s dcerou a paní jsem na nohy pomáhala já. Tlačim z metra do schodů těžký elektrokolo, a žádný dobrovolník se fakt s pomocí nenabídl 😂 tak ti teda nevím. Naštěstí jsem si vždy poradila sama a na nějakou pomoc od chlapů seru.
no vetsinou zkousim on-line at uz tady, seznamka.cz. Obcas v baru, ale tam se dam do reci vetsinou s chlapama :D.
Ale u mne je to slozitejsi spise musi zena oslovit me, protoze jak mam problem s ocima tak nepoznam jestli se na me nejaka kouka.
Ale u mne je to slozitejsi spise musi zena oslovit me, protoze jak mam problem s ocima tak nepoznam jestli se na me nejaka kouka.
....joooo.....kde jsou ty časy....dnes všichni jen čumí do mobilu a frčí svižným krokem nebo ještě lépe řídí 😎😟..... svět okolo už nikoho pořádně nezajímá
jj dneska jsou uplně jiný hodnoty..dřív se lidi potkali a mohli si dat jen tel..jak si toho druhej vážil.....ted?.........dlouhý seznamy..........a tady?jen o sexu a může tvrdit že ne,vždy to tak bylo...toho lhaní by taky mohli ubrat...........
No jo si stara škola jako já,za nás bez mobilu to seznamování bylo upřímný a na rovinu
Hezký den, prosím tě moc rád tě poznam, a bude mi potěšením. Mužem si napsat a dozvědět se o sobě víc? Já Břeclav
mě vadí to nejednání narovinu a přetvářky....dneska nikde nic neni jistota....a v reálu se seznámit?a kde?...když dá člověk šanci reálu,stejně to dopadne stejně jak tady protože nikdo nakonec neví co chce..maže med kolem huby a pak cítíš v tlamě hořkou příchut......
to kamarádství s výhodou má dnes taky uplně jinej význam...několik významů........
to kamarádství s výhodou má dnes taky uplně jinej význam...několik významů........
a jaký to má dneska význam ? Pro mě byli odjakživa kamarádi s výhodama dva single lidi co k sobě necítí lásku, jen jistou náklonnost a tak si občas navzájem dopřejou pár dotyků a sexu , mimo to že spolu zajdou na kafe nebo do kina. Ale při tom oba čekají na tu pravou lásku a nebrání si v tom.. to je pořád stejný , ne ?
tak proč tady jsou to tři srazy a konec?.......kdyby to byla moje chyba,tak se to asi nestává furt....tady si prostě týpek počká až bude sex a jde dál....nebo mi to přijde,že se na to dívají už jako na vztah,přitom nedá ani šanci někoho poznat a když ty srazy byly právě v pohodě?........proč prostě nikdo neřekne hele sorry,bylo to ok,ale hledám něco jinýho.......každej si myslí,že hned dostane to hlavní,bud hned sex a perverzní sex,anál...,chemii,ale tu má člověk párkrát za život........něco jinýho je přitažlivost a něco jinýho je promiskuita.......nebo když mě jde o volnej čas,koníčky i sex,proč mě oblbuje-když ví,že on chce jen SEX?............to nejednání narovinu mě sere nejvíc,zvlášt pro člověka,co to tu má jako první "seznamku"
tady ti borci nemaj KOULE říct seru na to....radši ti nabídne další sraz,kterej nikdy nepřijde a on to moc dobře ví..........
tady ti borci nemaj KOULE říct seru na to....radši ti nabídne další sraz,kterej nikdy nepřijde a on to moc dobře ví..........
ale to je už seznámení tady takže tím to ukončuju..reál je bídnej taky...chodim ven sama už dost let,po hospodách se neválim,radši půjdu na ryby,ale taky neni s kým..hledám zábavu,ne samotu i venku.......radši ale nehledat nic
No tak, trochu optimismu 🌹... Stejně bys nevydržela s někým komu to nesedlo, akorát by to byla větší rána.
Z pohledu muže, tady se moc vyrovnaných a zároveň zábavných holek nevyskytuje. Většinou dostanu školení co všechno je špatný ( častý jev) , nebo zjistím že na něčem jede a podobně 🙂
Z pohledu muže, tady se moc vyrovnaných a zároveň zábavných holek nevyskytuje. Většinou dostanu školení co všechno je špatný ( častý jev) , nebo zjistím že na něčem jede a podobně 🙂
na ryby tě vezmu a blbý řeči taky nemám rád 🖐️
jo ja to zkouším už přes rok a nic,ani tuk.....
mně kamarádství s výhodama funguje.. s jednou zajdu do kina nebo na kafe , druhá je z daleka, tak si jen píšeme a občas si uděláme mejdan ve dvou a sex. Při tom si klidně řekneme, kdo koho potkal , s kým se seznámil a když se jeden z nás zamiluje a vstoupí do vztahu, už spolu spát nebudeme... Ale ani jedna není z amatérů ani ze seznamky. Známe se z reálu.
jo takhle to funguje..mít víc lidí.....já řešila vždy jednoho....asi chyba....taky je to o důvěře,to je základ všeho...nevěříš ani vlastním lidem,natož cizím....od těch svých ale víš,co můžeš čekat...mě prostě jen vadí že každej jen dělá z každýho blbca....
tady fakt platí pravidlo nic neočekávej-nebudeš zklamanej....když ale nic neočekávám,tak taky nemusim nic hledat......
tady fakt platí pravidlo nic neočekávej-nebudeš zklamanej....když ale nic neočekávám,tak taky nemusim nic hledat......
já tady za SEBE hodnotim jen moje setkání a chování lidí...jo,je ze mě už cítit frustrace....tady tohle,je moje první seznamka v celím životě..ti ostřílení,co maj seznamky od mládí a deset seznamek jsou tím chováním už ostřílení,ale mě to muselo napřed hodně vyčistit žaludek,abych se tady dostala do fáze-třeba na mě někdo zbyde....vzdávám to...
ne,.moje vina rozhodně neni,že týpek NEMÁ KOULE říct na sraze,po třetím sraze hele ukončíme to...ale neopak si domluví další sraz a nikdy se už neozve a když ti to udělá víc lidí???...budeš se dál tvářit štastně a dál se budeš scházet????----ne
a c o je na profilu nebo neni
10% lidí z tohoto vebu to ČTE
když napíšeš CO NE,přesně takoví exoti ti píšou
sorry teda,že vim,co hledám a vim co chci,ale hlavně vim,co nechci
člověk si myslel,že jako BABA si najdu někoho rychle a nebude to jen na zásun,ale velký hovno..bohužel nebudu si psat do profilu OHRANÝ BALÍCÍ FRÁZE,kde chlap nabízí dlouhodobej vztah,přátelství a výlety a nevim co všechno,když ve finále hledá jen vymrdat a nevidět...
dneska tady vole chce každej všechno hned..vidí video s análem fistu a už píše v první zprávě.,jestli mu udělám fist....
kde je doprdele to seznamování....fakt nejsu taková zoufalka,abych dávala tomu,kdo si řekne a po jedné větě...tady člověk snad už nemůže být po těch letech ani slušnej
jo,kdyby ti dementi četli ten profil a když napíšu proboha jen Brno a okolí,tak proč mi píše tvl nákej pražák,co už objel -ojel celou čr????
já vim co chci a co hledám,ale nemůžu za to,že každej chce jen mrdat a ve finále když to shrnu,tak akorát semnou každej vymrdal....
chut se tu znovu sejít a být v pohodě,tu musim kurva kurva hledat
kdyby lidi jednali narovinu,nebyla bych tak nasraná a možná psala i trochu víc mile....
ne,.moje vina rozhodně neni,že týpek NEMÁ KOULE říct na sraze,po třetím sraze hele ukončíme to...ale neopak si domluví další sraz a nikdy se už neozve a když ti to udělá víc lidí???...budeš se dál tvářit štastně a dál se budeš scházet????----ne
a c o je na profilu nebo neni
10% lidí z tohoto vebu to ČTE
když napíšeš CO NE,přesně takoví exoti ti píšou
sorry teda,že vim,co hledám a vim co chci,ale hlavně vim,co nechci
člověk si myslel,že jako BABA si najdu někoho rychle a nebude to jen na zásun,ale velký hovno..bohužel nebudu si psat do profilu OHRANÝ BALÍCÍ FRÁZE,kde chlap nabízí dlouhodobej vztah,přátelství a výlety a nevim co všechno,když ve finále hledá jen vymrdat a nevidět...
dneska tady vole chce každej všechno hned..vidí video s análem fistu a už píše v první zprávě.,jestli mu udělám fist....
kde je doprdele to seznamování....fakt nejsu taková zoufalka,abych dávala tomu,kdo si řekne a po jedné větě...tady člověk snad už nemůže být po těch letech ani slušnej
jo,kdyby ti dementi četli ten profil a když napíšu proboha jen Brno a okolí,tak proč mi píše tvl nákej pražák,co už objel -ojel celou čr????
já vim co chci a co hledám,ale nemůžu za to,že každej chce jen mrdat a ve finále když to shrnu,tak akorát semnou každej vymrdal....
chut se tu znovu sejít a být v pohodě,tu musim kurva kurva hledat
kdyby lidi jednali narovinu,nebyla bych tak nasraná a možná psala i trochu víc mile....
Nic si z toho nedělej. Nejsi tady sama, ti troubové tak jednají s každou...protože jim to pořád prochází. Spíš by to chtělo tu jejich taktiku...vymrdat s nima :))))
Dotáhnout je až k tomu kroku, že oni budou zklamaní z odkopnutí... ;)
Dotáhnout je až k tomu kroku, že oni budou zklamaní z odkopnutí... ;)
Souhlasím v plném rozsahu 👍.
aspon někdo.....vono je lepší tady občas kouknout na inzerát a ozvat se tam,než si s někým měsíc vypisovat a pak ti napíše někdo jinej a pak se v tom člověk ztrácí a ve finále utichne vše
na jinou stranu,já už žádnou jinou seznamku nechcu a když,tak to radši v náké skupině na fcb,tam jde aspon o ty koníčky....
hadrem na podlahu už sem byla -to fakt nepotřebuju...to narážim na to,kolik chlapů se tu hantilo,jak milujou udělat ženskou a jak na sebe sere a haha,mě neudělal orgáč ani jeden....BORCI
někteří to ego maj až doprdele a pak se chlapec diví,že už žádnej sex nebude..jak štěnátko se bude tvářit a pohledama zjištovat,jestli ještě jo?---dyt to vyjde na stejno....jestli honim sama,nebo honim když jsem s chlapem,sebe..to FUCK a nejhorší je,že ta osoba se nad tím ani nezamyslí,proč to tak je???...
v dnešní době říkat chlapovi po 40.,že sex neni jen o jeho ocase....zní to jako vtip,ale je to tak....
na jinou stranu,já už žádnou jinou seznamku nechcu a když,tak to radši v náké skupině na fcb,tam jde aspon o ty koníčky....
hadrem na podlahu už sem byla -to fakt nepotřebuju...to narážim na to,kolik chlapů se tu hantilo,jak milujou udělat ženskou a jak na sebe sere a haha,mě neudělal orgáč ani jeden....BORCI
někteří to ego maj až doprdele a pak se chlapec diví,že už žádnej sex nebude..jak štěnátko se bude tvářit a pohledama zjištovat,jestli ještě jo?---dyt to vyjde na stejno....jestli honim sama,nebo honim když jsem s chlapem,sebe..to FUCK a nejhorší je,že ta osoba se nad tím ani nezamyslí,proč to tak je???...
v dnešní době říkat chlapovi po 40.,že sex neni jen o jeho ocase....zní to jako vtip,ale je to tak....
Já mám zkušenosti podobné. Velké huby, velké sliby, velké všechno a ve finále sobečtí ulhaní zmrdi. Vytřepou pytlík a nastane ghosting. Nikdo nemá koule říct opravdu pravdu, jen slibují, aby vůbec zasunuli. Proto jsem to tady už vzdala a vlastně chlapa nechci už v životě žádného.
je to blbí,ale su ráda,že v tom nejsu sama...mě by to ani tak nesralo,kdyby borec prostě normálně řekl ukončíme to..ale takhle....hledala sem změnu,zábavu a pohodu a trochu ten život ještě žít,ale sračky fakt nehledám,ikdyž sem tu byla varována..člověk si to vše musí ochutnat sám,aby zjistil...
jen je škoda,že zmrdi se smějou a tobě to zkazí ne jen náladu......třeba když dáš přednost jemu,než abys jela se známíma někam na akci,a ve finále jsi zas jen u toho pc,zatím co jiní se bavijou....
to už nikdo nevidí...ty další následky....ani se kolikrát nedivim,že tady ženský radši rozjedou byznys s fotkama-aspon něco z toho maj...
jen je škoda,že zmrdi se smějou a tobě to zkazí ne jen náladu......třeba když dáš přednost jemu,než abys jela se známíma někam na akci,a ve finále jsi zas jen u toho pc,zatím co jiní se bavijou....
to už nikdo nevidí...ty další následky....ani se kolikrát nedivim,že tady ženský radši rozjedou byznys s fotkama-aspon něco z toho maj...
Tak já si na to konto vybudovala pověst zapšklé píči a vůbec mne to už nesere.
Jen jaký je rozdíl mezi tím tvým popisovaným reálným světem a tím virtuálním ?
Pro mne je jedinej realnej svět to tvé uvedené metro né nějaký telefon
Pro mne je jedinej realnej svět to tvé uvedené metro né nějaký telefon
Ahoj já moc rád jestli maš zájem nápiš
to stačí i dnes (pokud nezírá zrovna do ajfounu) ale opatrně, u většiny mužů to vyvolá strach.
On by třeba velmi stál o seznámení ale tvého úsměvu se může polekat.
Kromě úsměvu je nutný také dlouhý pohled a i když se vzdalujete tak se otáčet.
On by třeba velmi stál o seznámení ale tvého úsměvu se může polekat.
Kromě úsměvu je nutný také dlouhý pohled a i když se vzdalujete tak se otáčet.
Jsem mladý a jsem naštěstí zadaný a popravdě absolutně nechápu jak jsme se mohli dát do kupi způsobem jakým dali, to je ale mimo myšlenku. Mě osobně v tyhle době strašně děsí jen myšlenka toho že bych přišel k baru a jen pozdravil holku a hned by byla na mě zavolaná policie. Když jsi jen vemu že se občas stane že se na vás holky divně podívají že otevírate dveře. Tak úplně vidím jak bych se s nějakou vyspal a ona chtěla 10k za to že to nenahlásí na policii jako znásil nění. Jsem scela slušný a proto mě tohle děsí.

Reálné seznamování
Jak se seznamujete na živo
A když se seznámíte virtuálně.. Jdete nejdřív na kafe nebo hned na věc? U sebe doma nebo v hotelu?
Už jsem tak dlouho zadaná.. ale získávám dojem že dneska se seznámit jen tak třeba v metru už nelze.. dřív stačilo se na kluka usmát..