Každa ste iná tak ako my. Určite neexistuje ta správna rada. Poznám pripad aj tvoj a poznám pripad uplne opačný kde žena prežíva pri milovani jeden orgazmus za druhým. Myslím že sa to neda naučit asi je to dane človeku a je len na ňom či to vie zo seba vydolovať.
Keď sa žena pri milovaní trápi ako mať pri styku orgazmus asi nie je pravé orechové. Čakať na niečo čo aj tak nepríde. Toto som vždy riešil spoločnou masturbáciou. Niekedy stačilo trochu spoločného usila a bolo to.
Ten druhý pripad je niečo úplne iné, z môjho pohľadu úžasné. Pocit keď človeku ktorého milujete spôsobujete že jeho zmysli vybičujete na samý koniec sexualneho poznania. Uživam si ten pohľad na skrivenú tvár vzdychy a všetko s tým spojené. Niekedy sa nažím to aj spočítať ale ako zrátať čosi čo sa jedno z druhým prekríva.
Nuž takto to máte podelené a či je to spravodlivé?
Za chyby sa ospravedlňujem.
Keď sa žena pri milovaní trápi ako mať pri styku orgazmus asi nie je pravé orechové. Čakať na niečo čo aj tak nepríde. Toto som vždy riešil spoločnou masturbáciou. Niekedy stačilo trochu spoločného usila a bolo to.
Ten druhý pripad je niečo úplne iné, z môjho pohľadu úžasné. Pocit keď človeku ktorého milujete spôsobujete že jeho zmysli vybičujete na samý koniec sexualneho poznania. Uživam si ten pohľad na skrivenú tvár vzdychy a všetko s tým spojené. Niekedy sa nažím to aj spočítať ale ako zrátať čosi čo sa jedno z druhým prekríva.
Nuž takto to máte podelené a či je to spravodlivé?
Za chyby sa ospravedlňujem.
No áno, nie je to spravodlivé. Hlavne keď mojím cielom v milovaní je nie moje, ale partnerovo uspokojenie. A keď viem, že jeho uspokojenie suvisí s mojim, tak je to jeden začarovaný kruh, z ktorého sa neviem dostať. Velmi by som chcela dopriať partnerovi to, čo prežívaš ty. Ja chcem byť proste najlepšia :-)))
Podle mě chlap nedává pozor... Možná ho trošku nenápadně naviguj, někdy jsme trochu natvrdlí.
Znám holky co to prostě mají taky tak, povrchově dráždit je jediná cesta. Ale poznat to je těžký, zvláště pokud při hlubokém stříkáš.
Občas se doporučuje taková ta hra, partneři si to dělají sami a dívají se na sebe. Je to vzrušující a zároveň ledacos docvakne😉
Znám holky co to prostě mají taky tak, povrchově dráždit je jediná cesta. Ale poznat to je těžký, zvláště pokud při hlubokém stříkáš.
Občas se doporučuje taková ta hra, partneři si to dělají sami a dívají se na sebe. Je to vzrušující a zároveň ledacos docvakne😉
K zadavatelce.
Nedávno jsem slyšela, že existuje pouze jeden orgasmus, protože klitoris je poměrně velký a tudíž dráždění jinde než vyloženě na povrchu je stejné a vyvolává stejné účinky. Blbost, co.
Četla jsem tady všemožné diskuze. Zjistila, že když si neumím o orgasmus říct, že si ho nezasloužím. Že musím partnerovi polopaticky vysvětlit co kde kdy jak má zmáčknout, aby to fungovalo.
Je fakt, že asi nejen moje sexualita byla neblaze poznamenána různými vlivy okolí. Dobře míněnými, leč nevyžádaný mi radami, jak se má správná žena chovat a co dělat i v posteli.
Z mého pohledu jsou oba tvé orgasmy v pohodě. Asi bych byla ráda za oba.
Mě se vždycky líbilo, když se chlap zeptal a udělala ses? Žila jsem v domnění, že chlap přece ví co chci, že co proběhlo je to správne. Jen jsem teda nevěděla, co jsem měla podle něj udělat 🙂
Dnes jsem ráda, že docela dobře dosahují vyvrcholení sama a nikoho k tomu nepotrebuju
Mimochodem, když jsem se osmělila říct, co by se mi líbilo, zjistila jsem, že jen jeden kamarád to dokázal. Jiní sice také praktikovali to samé, ale bylo to spíš nepříjemné.
Nedávno jsem slyšela, že existuje pouze jeden orgasmus, protože klitoris je poměrně velký a tudíž dráždění jinde než vyloženě na povrchu je stejné a vyvolává stejné účinky. Blbost, co.
Četla jsem tady všemožné diskuze. Zjistila, že když si neumím o orgasmus říct, že si ho nezasloužím. Že musím partnerovi polopaticky vysvětlit co kde kdy jak má zmáčknout, aby to fungovalo.
Je fakt, že asi nejen moje sexualita byla neblaze poznamenána různými vlivy okolí. Dobře míněnými, leč nevyžádaný mi radami, jak se má správná žena chovat a co dělat i v posteli.
Z mého pohledu jsou oba tvé orgasmy v pohodě. Asi bych byla ráda za oba.
Mě se vždycky líbilo, když se chlap zeptal a udělala ses? Žila jsem v domnění, že chlap přece ví co chci, že co proběhlo je to správne. Jen jsem teda nevěděla, co jsem měla podle něj udělat 🙂
Dnes jsem ráda, že docela dobře dosahují vyvrcholení sama a nikoho k tomu nepotrebuju
Mimochodem, když jsem se osmělila říct, co by se mi líbilo, zjistila jsem, že jen jeden kamarád to dokázal. Jiní sice také praktikovali to samé, ale bylo to spíš nepříjemné.
A když ti partner dráždí klitoris tak se uděláš? nebo taky ne?
Právě že ne, jinak bych to vůbec neřešila.
jen tenhle partner, nebo jsi to řešila už s předchozími?
I s posledními třemi. Potřebuji vypnout hlavu a uvolnit se, to vím. Ale jde to těžko.
Ideálně začít orálním sexem a po tom prvním už tam padá jeden za druhým. Má žena jich má pak po sobě hned několik. Vyzkoušejte a uvidíte.
Zapomněla jsem uvést, že orální sex samozřejmě probíhá taky. Ale to mi bohužel nic nedělá. Ani rukou. Sama se k vrcholu drážděním klitorisu přivedu.
Nechci podcenova partnera, ale mě se ještě nestalo, že by se mnou ženy nedocilli. Možná vyzkoušet i třeba před tím něžnou olejovou masáž. Zakončený něžnym oralkem a pak rychlý sex. U mě to vždy zabralo a ženy byly spokojene.
Jako mladý kluk jsem se seznámil s paní o 20 let starší. Tedy asi spíše se ona seznámila se mnou. Mohl jsem si s ní dělat co jsem chtěl ale měla jedinou podmínku. Mastit ji frajtra a následně ho cumlat jak lízátko až do orgasmu. Byl to jediný způsob jak se udělala. Nakládat ji na jakýkoliv způsob jakkoli dlouho nepomohlo.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ano, nezvládám se uvolnit a není to partnerem. Poslední tři fungovali skvěle, byla tam chemie a přitažlivost a všechno...doufám, že se to zlomí časem. Ale když moc chci, hlavně kvůli druhé straně, tak to prostě nejde. Alkohol mi vypnul hlavu, a ne, nebylo ho nijak moc, stačí mi dvojka vína.
Možná to bude tím, že v podstatě do 40tky byl sex mizerný, chlapům šlo jen o sebe a já je ani do klína nepustila (vlastně ani moc nenaléhali). Je to také mojí povahou, mám pocit, že nejsem dost přitažlivá, voňavá a tak...
Pomalu se to mění, mám co dohánět a nejde to tak, jak jsem doufala.
Možná to bude tím, že v podstatě do 40tky byl sex mizerný, chlapům šlo jen o sebe a já je ani do klína nepustila (vlastně ani moc nenaléhali). Je to také mojí povahou, mám pocit, že nejsem dost přitažlivá, voňavá a tak...
Pomalu se to mění, mám co dohánět a nejde to tak, jak jsem doufala.
Ano, to už jsem pochopila. Mám za sebou nešťastné manželství a rozvod. Pomalu nacházím to sebevědomí, které dlouho nebylo.
Přesně tak. Postarej se nejdřív o sebe ať jsi spokojená sama se sebou, když je ženská spokojená a věří si, je to daleko víc sexy než nějaká pipka, která sice vypadá a je vymóděná jako modelka, ale je jak psí čumák a je z ní cítit mindrák. Sebevědomá, uvolněná a spokojená ženská může vypadat skoro jakkoliv, ale když to z ní vyzařuje, je prostě přitažlivá. Začni u sebe, chlapi to pak vycítí a nebudeš mít nouzi.
Máš to zaseklé v hlavě, když si to děláš sama, tak se dokážeš uvolnit, s partnerem ne. Zajdi si na antistresovou masáž, nech si udělat harmonizaci čaker. Příjemná ero nebo tantra masáž ti ukáže, zda se to zlepšilo.
Díky za tip, vyzkouším. Taky si myslím, že je to o hlavě.

Opět ženský orgasmus
Co s tím?
Intenzivním přiráženim až do mírné bolesti dosáhnu squirtu. Možná ne výstřik, ale rozhodně teču. To ale pro mne není orgasmus. Víc ze mne muž nevydoluje. Ani s různými pomůckami.
Když jsem sama, pustím si péčko, vezmu hračku a do 3 minut se udělám. To je orgasmus. Bez penetrace, stačí dráždit klitoris. Někdy ani to ne.
Jen 2x se mi stalo, že jsem s mužem dosáhla orgasmus. Ale kromě vibrátoru jsem se musela uvolnit i alkoholem.
Co s tím? Mě osobně to nevadí, sex mám ráda, užívám si intimitu, ale chci muži dopřát potěšení z mého orgasmu. Chtěla bych být vzrušivá a dosáhnout vrcholu bez alkoholu a pomůcek. Dá se to naučit? Co pro to udělat? V partnerech problém nebude.