Ahoj,
Mám 23 a přál bych si milfku/starší ženskou s kterou budu mít hezkou chemii. Jednou jsem měl sex se 40 letou paní a i když nejsem moc zkušený, tak to byl nejlepší zážitek. Vydrž mám, ale vždy se naučím něco nového. Nebojte se napsat, fotku vám rád pošlu do chatu.. hezký den a snad se brzy vidíme 👀❤️
Mám 23 a přál bych si milfku/starší ženskou s kterou budu mít hezkou chemii. Jednou jsem měl sex se 40 letou paní a i když nejsem moc zkušený, tak to byl nejlepší zážitek. Vydrž mám, ale vždy se naučím něco nového. Nebojte se napsat, fotku vám rád pošlu do chatu.. hezký den a snad se brzy vidíme 👀❤️
ahoj jsem zkušenější zajda hledám nějakou hezkou maminku nebo někoho zralého
Vzrušují mě starší ženy. Moc rád bych tu nějakou našel na milenecký vztah. Nebojte se a pište.
Dnes 19.12.2025 nějaká zralá dáma? Zajíček ✌️mám čas do 19h 🫣✌️
Je tady nějaká zralá dáma,která by měla zájem se poznat 🙏🙏🙏
Čauky, jsem singl zajda 24 let, chtěl bych vyzkoušet nezávazně milfku, strašně mě to láká, našla by se nějaká?
Chlapci, seznamka je jinde
18 letý zajíček by rád zkusil zkušenou milfku😉
(bearbeitet)
Jsem mlady zajicek kdyby nejaka chtela😅, 19 let, trochu vetsi pero
Neni tady naka žena co by stala o 21leteho? Ideálně Praha
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
To uz jsi takovy jemne obstarozni zajda, ale nemyslim to vubec zle🙂
Ne. To je tak -náct až do 25ti max. Možná o dva roky navrch u klukovských typů. Určitě ne muž ve středním věku 35 let🙏 To je směšný.. to ani pro ty ženy 55+. I ty ho budou vnímat jako sice proti nim mladého, ale pořád muže a fakt ne zajdu.
Ta je úplně mimo, nikde není napsané, co přesně zajdu definuje. Např já jsem ve 35 stále mladistveho vzhledu, lidi mi automaticky tykají, v obchodě po me obcas chtějí i občanku, moje vrstevnice vedle mě vypadaj jak stařeny. Pro baby kolem 40 a výš jsem furt zajíček a ty můžeš být klidně taky. Záleží, jak tě vnímá daná žena, a s jejich věkem se samozřejmě mění pohled na to, co je ještě zajda. ;)
Mam kamaradku o 30 starsi a rika mi zajdo i kdyz mi je 45
Řekl bych, že se to posouvá oboustranně. Takže pro čtyřicetiletou ženu asi ne, ale třeba pro šedesátnici zajda pořád budeš.
Nějaká z Ústí na zábavu? 🌹
Milfka z okolí Máchova jezera? Ja 35 let 😋
Nějaká zralá žena Moravskoslezský kraj ? 
Smůla je, že zajdové tady spíše píší-reál moc nezvládají.
Neházej všechny do jednoho pytle 😉😇.
chtel bych te nafotit
Stačí se domluvit a dokážu ti že to není úplně tak pravda
Kdyby jsme nebyli od sebe tak daleko tak bych tě přesvědčil
Ahoj,nejde mi ti napsat zpráva. Rád bych se přihlásil, záleží na tobě kolik je tvá věkova hranice.
36letý zajda 
to stejny ženy taky hafo slov ale skutek nic
Ozvi se já jsem od Hradce Králové a je mi 30 výkonný velký
Ahoj prcino si moc krasna………………….
Tvl pokud nejsi fanda extrémní pravice, tak ti nejspíš pomalu táhne na 40 a píšeš takovýhle s*ačky dámě. Vždyť na tohle nezabere ani zoufalá 18 na vesnický diskotéce...
(bearbeitet)
Tvl jedna fotka, ještě na ni neni nic moc videt a ty píšeš krásná, bože chlapi, přestaňte být tak zoufalý. Běžte ven a potkejte skutečné ženy a seznamuj te se, není to těžký
By ses divila teta 🙂 já bych ti ukázal jízdu 🤫 u nás, no... U mladých je problém výdrže. Střik a konec. Já se naučil nevím ani jak, ale prostě umím ovládnout v mysli, že když to na mě přijde tak se prostě neudělám. A můžu mrdat hodinu při různých polohách a udělám se až si řeknu 👀 dokážu to prostě ovládnout.
Presně - mrdat do bezvedomi - Sex je o něcem jinem ☺☺
Tak to mám ráda když je to celou noc 😊
Mrs. Robinson? Ehm... Považuji za velké štěstí, že jsem tohle zažil. Ale ona si vybrala a ona rozhodla a ona to po několika měsících i ukončila. Ani na okamžik z těch měsíců jsem neměl pocit, že držím otěže. Ale bylo to skutečné, protože to pak bolelo. Naučilo mě to hodně, ale to jsem pochopil až po létech.
Loni v létě jsem měla sko jen o sex bylo to trochu náročnější
Inspirace péčkem? Tak sni dál 👍.
To už je čiré zoufalství starých žen hledat zajíčky. A naopak zajíci berou staré ženy jako trenažér. Takže nasrat
Za mě spokojenost , aspon něco vydrží 2x vždy a neudělá se za 10 minut
Twl tak jsem dělala neco hodně špatně. Ti se udělali za chviličku
Co to meleš za píčoviny...o žádný trenažér opravdu nejde... Ženská zoufalost stoupá úměrně s věkem 😘😉😁 povíme si tak za 10-15let... Když to mají lidé rádi, tak co... každého bere něco jiného... A když tady čtu ty tvoje chytré výplody, hádám, že s tebou to v posteli bude stejně o ničem jako ty tvoje moudra tady 🤔🤔🤔🫣🫣🫣🫣🙄🙄🙄🫢🫢🫢😘😘
Tak ona slečna ( ve svých skoro 50 letech) má o amanty nouzi, nikdo ji nechce, ona nechce taky nikoho , to dá rozum. Problém je v tom, že když ji někdo oloví tak je to exot, který ji vesměs použije a zahodí. tak tu bleje na všechny strany. Její názory jsou většinou irelevantní.
Naštěstí máš pravdu a v posteli je to se mnou o ničem. Lituji toho, co mne pravidelně šuká už nějaký ten pátek 
Naštěstí to není zajíc.
Naštěstí to není zajíc.
Větší blbost jsem dlouho neslyšel.neni pravda ani jedno co pisete
Aha, takže mi tady chceš sdělit, že klidně budeš se starou babou, z velké lásky....a obšťastňovat ji pravidelně 🤣
No a proč ne? Když nás to bude oba bavit, neviděl bych v tom problém 😉.
Vypadá to, že paní je ze svého sexuálního života pěkně frustrovaná, když musí urážet ostatní :(
To není frustrace, to je zkušenost 😂
T\ kráso, ty jedeš, měla bys mít zbroják na své myšlení. :-))
Stačí, že mam zbrojak na sportovní střelbu. Ještě něco tě trápí pane "dokonalý"?
A k té dedukci o mé dokonalosti jsi přišla kde ? :-)) A chápeš, že jsi odpověděla úplně jinak než jsi měla ? :-))

Milfky na Zajdy
Diskuze