Jak si udržet delší vztah?

Jak si udržet vztah déle, než dva roky?

Komu se to povedlo? Máte nějaké nápady?
Jsme spolu přes čtyři roky a jednoduše jsme prostě nejlepší kamarádi. Nijak to neřešíme a prostě se bavíme jako nejlepší kamarádi, takže po večerech koukáme na filmi často se obímáme a říkáme si hezké věci a sdílíme koníčky abychom měli k sobě blíže a společně se v nich podporujeme. Spíše naopak moc nechápu jak jiní lidé se můžou rozejít když si najdou takhle baječný protějšek. Skoro se nehádáme a spíše diskutujeme. Asi nejdůležitější je se nad sebou pořád zamýšlet co můžeme pro toho druhého udělat a napřed vždy zapracovat na sobě a určitě se to vrátí pokud vás miluje. Určitě je taky důležité přijmout že se mýlíte a umět se za to omluvit. A maličkosti jsou klíčem ke štěstí.
Proč mínusy? Tak hrozné to snad nebylo...
Celkem byli Nikol, Nik a Jana (shemale). U všech se to nedostalo přes dva roky vztahu. Nikol chtěla do zahraničí, Nik se na chvíli zamiloval jinde. Jana, to radši nepsat nic, ta byla čím dál tím zvrhlejší a našla si prasáka... (bearbeitet)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Zkoušel jsem i nasadit obojek a vodítko, ale lidi na nás venku divně koukali. Moc to nefunguje.
A nechávaj po dvou letech ony tebe ,nebo ty je ?
Já si myslím, že klíčem je najít si vhodného partnera, se kterým dokážete sladit své potřeby a očekávání, nemá v sobě nějaká traumata a je psychicky zdráv. A pak neusnout na vavřínech a pracovat na vztahu i na sobě.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
.....nebo zkusit táhnout pár desítek let zlatokopku díky třem zaměstnáním 🤣🤣🤣
No je to často o kompromisu, řešení problémů a samosebou vhodný protějšek. Ovšem první tři čtyři roky bych nic moc neřešil , tam buď vše funguje a nebo né. Ve vztahu jsem už 13 let, tak snad už mám i právo o tom něco říct;)
Potkat kompatibilního partnera v první řadě.
A potom makat a makat a makat.
Ahoj já taky mám jen kamarádku s vyhodama, ale už docela dlouho