Otázka ohledně SW klubů

SW Kluby

Zažili jste, chlapi, někdy trik ze strany swingers klubů (třeba konkrétně Bunkru v Praze 4), že vám nějaká žena tady přes Amatéry napíše, že tam v nějakou konkrétní dobu bude a chce tam s váma píchat - a přitom se jednalo jen o trik ze strany toho klubu, jak vás tam nalákat, rozuměj: zaplatit vstupné (konkrétně 1000 korun)???
Tak větší pitomost jsem ještě neslyšel, než by tam někoho takového skrz psaní a tady přes amatéry nalákali, tak by tím strávili spoustu času, to by pak vycházelo čistý zisk za čas tím strávený asi 10 haléřů na hodinu a to se přece vyplatí *3*
Tohle se ti fakt nepovedlo.
Vůbec nechápu, co tě vede k tomu šířit tady takové bludy.
no uz jen protoze komentar byl smazan nevim jestli adminama ci jestli se da mazat komentar i uzivatelem,
ale taky mi to prijde jako chujovina.
A co se tyce veku nevim jak sou vekove zeny, je tam prijde mi docela mlada docela sexi, ale asi puritanka, je tam s kamoskou obcas no.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
... A ako znela otázka?
O ktorej babe je reč?
O žádné.Tazatel podezírá Bunkr,že mu zde píše jako žena aby ho nalákal přijít na setkání do klubu a oni tak vydělali na vstupném.
Pár holek tam známe, samy si dělají srandu, že některé jsou prcací a některé kecací - a ty fakt musíš ukecat *24*
Věkem všehochuť, některé si vybírají víc, některé méně, taky nejdeš s každým *4*
kurna tak to mi ty prcaci musis ukazat.
:D
Ja od jedne sem dostal aspon takovou hezkou pamatku, kdyz uz nic
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ano,mají od tebe 1000,-Kč za vstup.Ale to není čistý zisk.Mají tam v provozu saunu,bazének,vzduchotechniku,svítí,muzika,libovolně k použití sprcha,občerstvení atd.A to vše máš v ceně vstupu.Oni přece nevědí,jestli to využiješ či ne,aby byl vstup vypočítán podle spotřeby.
Jak víš že se jednalo o trik ze strany toho klubu ?
Nijak by mě nepřekvapilo, kdyby to někdo udělal. Spíš ale to byl nějaký kecal/pán, který tam třeba přišel taky (bearbeitet)