jak poznám že je mi nevěrná

Nevěrná přítelkyně ?

Zdravím všechny,jak poznat nevěrnou ženu ? Díky
Sleduješ tachometr, kolik má najeto :-D
A kdyžtak mrkneš na logy přístupů :-D
Hele -- pokud se na tohle máš potřebu ptát, už je to stejně v pytli. :_)
U některých je opravdu těžké na to přijít, sleduju že tady lidi píšou že jsou tam náznaky jako třeba že si zakrývá telefon, jezdí často za kámoškou, nebo hlavně ODPÍRÁ SEX.. těžko říct, já ve svých 25ti letech měl jen jednu ženskou a všechny tyhle věci dělala celý rok vztahu.
Velmi si hlídá telefon, bere si ho s sebou i do koupelny, nenechá si ho ani podat....
Ano, prakticky ho má přilepeny k sobě
No já to třeba nepoznal. A o to víc mi štve, že já jí byl věrnej🙈
Obvykle to poznas hned kdyz se meni jeji zavedene vzorce chovani. Kdyz neobvykle casto omrkne mobil, kdyz najedno kryje mobil pri psani vzkazu, kdyz se navysuji pocty setkani s kamoskou, kdyz prijde domu pozdeji nez obvykle, kdyz odmita sex s tebou nebo naopak kdyz z niceho nic chce po tobe jine praktiky... nebo kdyz z ni vyteka cizi mrdka nebo kdyz po mrdce chutna bez toho zes ji picku naplnil ty... ale konec koncu to jsou jen indicie nikoli dukazy. Zarlivost je strach ze srovnani a nejvetsi jed pro vztah. Pracuj na sve sebeduvere a bud chlap, to je nejlepsi lek proti podvadeni
Proc si myslis, ze ti je neverna? Nebo se jen tak ze zajímavosti ptas?
Prošel jsem si opakovaně nevěrou a dokonce jsem se stal i tím milencem, takže na tyhle věci mám už čuch a dokáži to poznat. Tak já to zkusím objasnit ze svého úhlu pohledu.

Máš ženu, ta žena má nějaké vlastnosti a taky i nějaké zvyky, režim, biorytmus. Ten běží v nějaké rovině, souvislosti. A najednou ... najednou ... lusknutím prstu je žena úplně jiná.

Třeba o sebe více dbá (více sportuje než je obvyklé, mění radikálně vzhled - oblečení, nový účes) a taky je s tím milencem v kontaktu, takže věčně na mobilu (spolehlivý signál) a je celkově taková od muže jako přítele/manžela odměřená, odtažitá. Jste jako dva sourozenci vedle sebe.

Vlastně spokojená manželka je jako milenka, krásná, svěží, atraktivní a chce šoustat. Takže pokud je pravý opak, je to jasné.

Co s tím? Chlapovi mrdne v hlavě a začne vyvádět jak malé dítě, což je hřebíček do rakve. Nebo se sám začne kurvit taky, což je taky hřebíček do rakve.

Zůstat nad věcí, promluvit si co se děje, protože upřímně vždycky to má nějakou příčinu. Najít řešení.
Dokud není zamilovaná, dá se s tím pracovat. Pokud už je, tak zbývá se jen ... modlit.

Skús ju nahovoriť na sex v trojke a keď bude súhlasiť tak je veľká pravdepodobnosť že ťa podvádza alebo to mala v úmysle. Niečo podobné som urobil aj ja. Moja priateľka sa stretávala s druhými za účelom nájsť chlapa s poriadnou kladov. Povedala mi o tých stretnutiach a aj dôvod a nakoniec som jej navrhol sex v trojke. Musím povedať ze po tom sa náš vzťah tak prehĺbil že sme sa prestali hádať, vytvorila sa medzi naml harpiip8monia. No teraz každý druhý mesiac sa s ňou delim s mužom ktorý ju svojim 24 cm penisom dokonale uspokojuje.
promiň, ale tohle je naprostá blbost.
A dost nebezpečná -- někdo bez zkušeností by tomu mohl uvěřit a je další neštěstí mezi lidmi na světě.
Radši to smaž.
Ahoj.Proč na záclony?Nerozumím.Díky
Jestli si do nich někdo, po šukání neutírá ocas.....
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
*3**3**3*👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Její pussy bude vonět po jablečném koláči. *2*
Poznáš to u takové, která je věrná a změní se to. Ta, která šuká první ligu, to udělá tak, že budeš šťastný, jakou máš vzornou ženu a ona si tě přitom vodí.
Vím to, protože moje milenky jsou vždycky vdané - a nešel bych už do žádné, která v tom chodit neumí. Taková zblbne a je to o průser.
P.S. Kdysi, asi tak před 15 lety, jsem měl cca rok jednu, která mrdala v práci každý den (dělala nemovitosti a vždycky měla nějaké klíče u sebe, ať už od bytu nebo kanceláří). Její byl šťastný - starala se o něj, dělala mu pomyšlení, k 40. narozeninám ho vykouřila v kině...a on vůbec netušil, že s ostatníma toho dělá mnohem víc. Akorát já jsem si musel dávat pozor, aby po mně ještě byla schopná akce doma, ale užívala si to jako žádná jiná. Jsou spolu dodnes a oba spokojení ;)
Vdané milenky jsou nejlepší, stejně jako ženatí milenci. Hlavně v případě, když jim všechno ostatní doma funguje a scházejí se jenom pro ten sex a oba na tom nechtějí nic měnit. Na záletech do toho netahají žádné osobní problémy. Jdou si jednou za týden užít ten adrenalin, na který se celou dobu těší a pak šup zpátky domů k rodině a milujícímu manželovi. Tohle může mít i velmi pozitivní vliv na manželství, protože u milence dostane to co jí doma chybí a díky tomu je mnohem spokojenější a vyrovnanější.
Jo takhle to chodí ale tohle prostě nikdy nepochopím. Já nechci žít se ženou která tohle dělá. Já chci ženu kterou nemusím podvádět a ona nemusí podvádět mě. Je to tak složitý?
Tak jo pánové, a je to venku šukala s bráchou asi 2 roky takže tak
Vzrušuje mě představa že šuká s jiným
Ještě chci říct kluci, že ho mám malýho ale nikdy si nestěžovala...
S palce dolů to fakt nezmění *3* Když v tom umí chodit a nechce, abys na to přišel, nepřijdeš na to.
Jak poznám, že je mi nevěrná ?
Když na ní leží nahatej cizí chlap a hejbe zadkem, tak pojmu jisté podezření. *1*
No a co velikost péra ? Mám ho celkem malýho asi 13cm
ja to poznal na chování komplet zmenila byla protivna vyvolavala porad hadky a snazila se domu vracet jen na spanek nebo brzo zmizet
Máme celkem otevřený vztah, když k nám někdo z amatérů dorazí, tak můžu šukat jak ja, tak i ona. Nevadí mi, když máme trojku s mužem, ale jednou cca 4 roky zpět po 10 letech vztahu, byla někde sama a neřekla to. Večer když jsme šukali, tak jsem to poznal, protože ji to trochu bolelo, měla ji zedřenou trochu. Jsem se ji zeptal zda šukala někde, nebo co, tak nejdříve tajila, ale pak přiznala, že byla ve wellness s někym. Jsme spolu již 14 let a fungujeme dále a milujeme se. 😅♥️ Bože, je to jen sex, zasunutí, nic víc. Tečka. 😇
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Inaktiv vor 2 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Co znamená spitovat svědomí?🤣🤣🤣😂😂😂
To si jen nedělá" starosti " s češtinou 😀😀
Pokud myslíš svoji manželku a nebo přítelkyni, tak určitým vodítkem je, když Ti začne kupovat nové módní trenýrky. Znám 4 chlapíky, ktetým žena "zanášela" a já jsem to zažil také.
Když otevřeš dveře ložnice a na manželce leží cizí chlap, tak je ti na 100 % nevěrná.....
To nemusí. Třeba si jenom chtěla zasukat. Jinak. Nebo byla zvědavá na cizí pero.
Nevěra je něco jineho
Změny v chování, hlavně v intimní oblasti. Ty změny mohou být že začne zanedbávat péči o domácnost i manžela, ale může to být i tak, že bude přehánět péči o rodinu, protože bude mít pocit viny. Ale to asi není tak časté. Každopádně změny v chování obecně.
Často si s někým píše a dává si pozor, abys neviděl s kým.
Často někam chodí, nebo jezdí. Ale to tak nemusí být vždy, protože někdo má volnou pracovní dobu a ty nevíš jestli je v práci.
Pokud spolu normálně spíte, poznáš že v ní před pár hodinami byl někdo jiný.
Jestli se ti tvoje obavy potvrdí, než dělat scény, zkus raději zjistit proč to dělá. Možná že jí něco chybí a bojí se to vykomunikovat.
Je to tak poznat se to dá. Chová se jinak . Dává si víc pozor na telefon. Furt něco datluje. Teď jsem něco podobného doma řešil. Udeřil jsem na ni ...dělala blbou a zapírala...nakonec se přiznala...k nevěře nestačilo dojít ale kdybych to ignoroval patrně by k ní došlo....ženským pořád něco chybí a když to nemá začne to hledat jinde....jo nuda je zabiják vztahu. Přitom má vše na co si vzpomene....ale i tak je jim to málo. Bacha na to člověk musí bejt pořád ve střehu.
Šílené jak je ten svět nespravedlivý. Ženské, které mají vše jsou schopny podvést. Já mám chlapa blba co mě nevezme na žádnou dovolenou, každý den chlastá a sere na mě a já blbá jsem mu věrná jako pes. I když se ke mě chová jako prase měla bych problém mu zahnout. Asi je to o charakteru. 🤔
vidíš a u nás přesně naopak to si nevybereš
To už se jeden spíš ptá, jestli vztah je opravdu vztahem.
To už není vztah. To je peklo na zemi. Ale jak se v dnešní době zbavit narcise bez toho, aby ho člověk nezabil...