Orální sex mezi muži

Jak poprvé

Otázka je jaký to je pocit když vám ho po prvé dá muž do pusy. Snažím se odhodlat a z někým to zkusit a vykouřit ho. A druhá otázka pro ty aktivní jaký máte pocit když vás kouří muž
Taky jsem měl tu čest ukosit obě strany jak pasivne tak aktivně.. Pasivne mě příjemně překvapilo že není problém pro chlapa si ho tam strčit až po koule tímhle u žen mám problém kvuly mě délce a postrádám to proto jednou za čas půjčím pero kamarádovi a ten mi to dopřeje až po koule.... Na druhou stranu aktivně jsem to zažil jen jednou a to při 3jce kdy mi ho tam strčil bez optání a byl jsem mile překvapen nebylo to tak hrozný a dal jsem to až do výstřižků a polknuti takže sevsim všudy.... Jsem bi zenac
Těžko říct ." Bi" se muselo zkusit🤷🙃
Souhlasím, vše se má zkusit. S párem jsem to již zkusil a poprvé výčitky a podruhé jsem se na oba těšil. Akorát se špatně hledá.
Je to hezký a vzrušující pocit když si ho vezmu do pusy.Pěkně žalud přejedu jazykem.
poprvé jsem vzal milence mojí ženy při tojce.velké vzrušení a krásné kouření a pak i lízání z plné manželky.
Nádhera,jaký ho měl?A bylo dost nálože?
Mě ho kouřil kamarád ,a to bylo úplně jiné ,než od ženské ,většina těch trumpet buď to neumí a neno nechtějí .Drží ptáka v ruce jak odjištěný granát !!!
Já jsem svůj zájem o stejné pohlaví objevil cca. před 15 lety. Považuji se spíše za bisexuála a přesto mě velice dlouho trvalo, nežli jsem našel odvahu vzít péro do pusy. Ale jakmile se to poprvé stalo, tak jsem již ztratil poslední zábrany a kouření péra si náležitě vychutnávám. Když to bylo poprvé, tak jsem z toho měl smíšené pocity, ale i přesto se mi líbilo cumlat cizí penis v puse. Velice mě překvapilo, jak bylo péro poprvé v puse příjemně, teplé, heboučké a přesto tuhé a pevné způsobené jeho vzrušením. Nejraději ocucávám veliké, baňaté a pěkně lesklé žaludy.
Ahoj může to bejt super pocit ale najít protějšek je těžké 😏
Najit asi tak ne, to najdes i tady, ale najit nekoho kdo nekouri vsechno hned a na pockani, to muze byt tezsi. * Jinak k otazce - oboji je minimalne zajimavy pocit, pokud jsi hetero (jak to maji poprve homo nevim), ale neni spatny.
Souhlasím s tebou ale i tady je problém sehnat