Je mi 72, žil jsem 20 let s ženou o 30 let mladší, se kterou mám báječného syna. Potkal jsem zde několik gerontofilních subinek, kterým moje výdrž více než dvě hodiny velice vyhovovala a vyhovuje a několik stejně gerontofilních manželek/družek kandaulistů. Mám s nimi stálý kontakt. Nejmladší z nich ještě není 30.
moje nejstarsi z trutnova bylo ji 40 a byla nenasitna
Syn,syty,syr,syrovy,usychat....
Já 19 jí 62, udržovaná blondýna, já byl v té době opilý a ona asi taky, stalo se to ve Znojmě na Vinobraní, pak mě pozvala k sobě do bytu a bylo. :D sex ale nic moc…
Milá Vivi 8989. Samozřejmě že může existovat i varianta jakou popisujes. Ale věř že ve většině případů je to o té kraditce. Všem kterých jsem se dotkl se omlouvám. A ano mám jistou zkušenost
Co 16ku přitahovalo k 51 letemu senioru???
Takze ty taky v 51 uz se budes povazovat za seniora? 
Proc já??? Ptám se, co sestnactku přitahuje na 51letem???
Tak si to po sobe jeste jednou precti.
Je skoda, ze nepochopis srandu 🤷♀️
Je skoda, ze nepochopis srandu 🤷♀️
No za mě když je holce třeba 35 a chlapovi 55tak je to opravdická láska. Ale k jeho kraditce . Ona je piča vychcana a on debil
Muzustaleahned: Aha… mám partnera s rozdílem podobným jako ty popisuješ. Jsme spolu 11 let, máme děti, kreditka zrovna naditá není a nikdy nebyla, prostě normální život a žádné dovolené xkrát ročně a drahé dárky. Ale děkuji ti za vysvětlení, že jsem ho vlastně nikdy nemilovala ;-)
(bearbeitet)
Asi ma spatnou zkusenost.
Nebo si holku tak rozmazlil, ze uz ji potom nic jineho, nez penize nezajimalo 🤷♀️.
Nebo si holku tak rozmazlil, ze uz ji potom nic jineho, nez penize nezajimalo 🤷♀️.
Což není naše chyba, ale už je z toho pro něj standard společnosti :-)
No myslim, ze otazka byla na nejstarsiho partnera v posteli..cili na sex.. a ne partner pro zivot 🤷♀️..
A propo i zena muze byt uspesnejsi, nez chlap. Nejak bych to nehrotila. (bearbeitet)
A propo i zena muze byt uspesnejsi, nez chlap. Nejak bych to nehrotila. (bearbeitet)
Kdyz mi bylo cerstve 18, tak sme k sobe do trojky (ted uz s mym ex) prizvali 57leteho chlapa. Takze vekovy rozdil 39let 🙈🤷♀️.

Sex s nejstarším partnerem
zena