Tipy a triky pro zlatokopky

Je tu žena, které její milenci pořídí vše?

Je tu žena, které její milenci pořídí na co si vzpomene? Jak to dělá? Četl jsem tu o "kapesném" 30000, ale to asi pro zlatokopku moc není. Už vám některý koupil auto, nebo byt? Je to pro některou životní styl?
Mě by spíš zajímalo, co na tom může bavit chlapa...
Nejde o ty peníze, holka co mě baví stejně stojí výlety a dovolenou, nebo tak.

Ale vidím inzerce typu že za xx měsíčně budu tvoje milenka apod. To by mě zajímalo, jestli se s tím divadlem pak trefí do mého vkusu abych nepoznal že to hraje a možná neumí 🤣.

To je jak v práci - když mi zaměstnanec řekne, že bude dělat pořádně, až bude vic peněz.... No to asi nehrozí - takhle to nefunguje. Až bude dělat pořádně, může na mě tlačit že chce víc a asi i dostane. Ale obráceně teda fakt ne🤣 . (bearbeitet)
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
.....kdyby se dala dát na frndu řemenice, tak by v tom SUV nepotřebovala ani motor🤣🤣🤣,....jinak předpokládám že k tomu všemu mají i duchodovy plán až si o ně nikdo neopře ani kolo a budou si všechno cálovat že svého.....
Škoda, to nám v diskuzích zbyde už jen ta moralizující, omezená a sebestředná *12*
Ale držím palce, ať to klape 💪
..... díky 👍....a chválím..... já jdu do důchodu až v padesáti.....musel jsem svůj byznys plán totálně vyměnit a přispusobit dnešní době, ale beru to tak že už je to za chvíli 😄
....no to já ten šroubovák často musím často udržet bez ohledu na okolnosti......jinak jauuuuuu...... takže jak to přijde tak se už zapikám jen v kanclu a terénu se budu vyhýbat 😄
A co nějaká dobře zajištěná zanedbávaná panička by tu nebyla? *3*
Psal mi 21 letý kluk, hezky kluk, že je v šoku, panička hledala nevím zda milence či jen zářez ale řekla, že už je na ní starý, že chce 18-19 letého zajíčka..

Další dělal služby pro paničky a jedna ho po sexu vykopla z postele, že má peníze na stole a ať vypadne..

Možná frustrace díky manželům, že lezou za mladšími ale vždy to asi pohádka nebude 😉
Tak mě to nevadí, jsem poskytovatelka služby to je snad jasné.. vydělám si co potřebuji a pak si půjdu po svém.. 😉
Tvoji kolegové se v tom taky pohybují takže tam čistá ruka taky není..
Jen tak dal 😃

Když kandidují na prezidenta týpci co se netají tím, že někdo navštívil placenou co já budu řešit, zda jsem si někdy v životě pomohla k podnikání orálem (bearbeitet)
Věř tomu, že mě to neurazí..
Chlap 49 let, kouří tu pinďoury a očekává, že ho budu brát vážně..nezlob se ale ne 😉 to ty si selhal jako chlap, ponížil si slovo mužnost a za desítky let ses nedokázal vytrénovat k úrovni ..

Víc nemám co dodat
Viděl jsi někdy bohatou ženu a chudého muže? *4* To my muži se klidně zamilujeme i do holky, co nám v McDonalds prodá kuřecí nugetku *1**1*
Nemyslím že je to až taková blbost. Manžel je podnikatel a řeší pořád práci a baba má na co si vzpomene ale sama se nudí *3*
Pracovně jsem se už nepotkaly, ale taková je jedna moje bývalá kolegyně. Holky říkají, že od jednoho má byt, od dalšiho Volvo. Jestli dostává kapesny, to nevím, dělá normlane v bance, tak nejspíš nepotřebuje. Oba ženatí, ani jeden se kvůli ní nerozvedl.
Měla jsem rozhovor s jedním movitým mladým mužem, sice jim dají nějaké věci ale když nedělají co chtějí tak jim to i zabaví nebo musí platit .. já bych do toho nešla, tohle už je hodně o hubu..
Lepší si to zajistit sama a bude to tvé bez šaškáren..
Očividně v tom umí chodit líp než dotyčné, protože ani s jedním se už nestýká a věci ji zůstaly. Já takový touhy nemám, nepotřebuju se nechat vydržovat.
Nikdy nevíš .. tohle je závazek na celý život, tam jsou jiné peníze a nejsou její..

Nesázej na to, tito muži vědí moc dobře co dělají.. a jestli dělá v bance, bůh ví hele.. nepokládám to za šikovnost ale za riziko, že jí jednou někdo může zaklepat na dveře.. (bearbeitet)
Jak souvisí její práce obyčejné úřednice za přepážkou v bance s tím, že je zapsána v katastru nemovitostí jako vlastník? V tý době, kdy to dostala ani v tý bance nebyla. Řekla bych, že hledáš konspirační teorii někde, kde není. Já třeba nejsem ranarka, ale jak říkala moje babicka, kdo se boji, sere v síni. 😉
Však si jí tak ber, já se s těmi lidmi bavím a jen tak ti to prostě nikdo nedá, vždy tam jsou podmínky .. mě nevadí, že to má jen prostě vím , že když oni budou chtít tak se madam bude smekat..
😃
Jak říkám zlatě sama a na jistotu .. 😉 měj se fajn
Ale je šikovná, sama opět není. 🤣
Spíš bych se chtěl zeptat, jestli je tu žena, která svému milenci pořídí na co si vzpomene :))

Šiklo by se mi pár věcí :)))

Tak holky šup šup :))
Žena ne, ale možná nadržený Helmut jo... Musel bys zatnout zuby... (bearbeitet)
Tip od jedné shemalky. Jestli chceš nalákat muže s pěkným autem, vyfoť se polorozhalená před nějakou škodovkou. Hned se ti začnou ozývat muži s tím: "Ukážu ti lepší auto..." (bearbeitet)
Myslíš, že se ti tu některá přizná, že je zlatokopka?*23*
Proč ne? Některé typy mužů zde takové ženy lákají...
Lákají....hmmm. jen ve fantaziích. V reálu by to nechtěli, nebo jen nějakou dobu, než by jim to došlo, že je má zlatokopka jen jako peněženku.
Nicméně to že to některý chlapy ,,láká,, neznamená, že to tady nějaká přizná. Že by o sobě řekla- já jsem zlatokopka.....*23*
Naopak.hodne můžu zlatokopky vyhledává, protože přesně víte co čekat a jak to bude. Stojí to jen peníze a těch má hodně lidí dost, takže to problém není. Navíc zlatokopky to taky dobře ví a baví je se o sebe starat, tedy jsou reprezentativní a ví, kde je jejich místo.
Nejedna mi říkala, že ty muže má vlastně i skutečně ráda, ale nesmí mít hluboko do kapsy. Někomu to může vyhovovat...