Potěšení přítelkyně POMOC

😋

Zdravím.
Má současná partnerka ne spíše sub a ráda si tuto roli užívá. Při posledním rozhovoru o tom, co by jí lákalo mi napsala následující:

Chtěla bych klecet na koberecku a ty bys mě různě vzrušoval a dráždil a já bych nesměla nic dělat, pouze pokud mi dovolis, za každé porušení by byl trest, že bys mi jo vrazil do pusy a počítal (ty si určíš do kolika a reknes, že počítáš do 20)

Potřeboval bych poradit něco, co po ní chtít, jak jí vzrušovat, "ubližovat" a tak. Nejsem moc na BDSM, tak ocením každou radu.

Díky
Koukni na nějaká videa kink#com
Zdar, tu ti vela ludí nepomôže.
Skús si nájsť pár, ktorý sa s touto verziou BDSM zaoberá.
Ja by som hladal podla galérii, prípadne by som si zašiel do nejakého sw klubu a prebral to tam s možnostou to po diskusii hneď aplikovať.
Asi ho chce, az do krku bych hadal...
Myslím, že touží dostat výprask....
Jestli na to nejseš, tak moc nevymyslíš... Mám to podobně. Kup kožená pouta s obojkem, to bude mít asi ráda a chvili s tím vystačíš. Případně popruh k posteli nebo tak... A pro tebe se to zjednoduší a jde to.
Takže o to vlastně nejde. Jde spíš o ty praktiky jako takové. Svázat ji ruce za záda, trochu "naplácat" a plodně je jasné, ale tim se neuspokojí si myslím.
Připoutat ke dveřím, je na to takový křížový popruh k těm poutům. A trochu ji zlobit, občas podráždit...možná že bych ještě dál šátek na oči.
Plácání atd. moc neřeším, nejvýš o Velikonocích 🤣🤣
To všechno máme :D Vybavený jsme slušně.