Prebrzo svršavanje

Uđem u nju i dođe mi svršit nakon 2 minute

Kad je vidim kurac mi se odmah tako utvrdi da na nj mogu okačit kantu s 10 litara vode. Krene mi pušit i drkat, okrene mi leđa i klekne na koljena, uđem u nju držeći je za uske bokove i onda ono najgore, dođe mi svršit za dvi tri minute a tako je želim natezat barem 45 minuta bez kočenja, vađenja ili taktiziranja.
I šta napravit, svršit ko zec i sebe zadovoljit ili izmišljat razne taktike usporavanja, okretanja, lijeganja na leđa, pravljenja pauza...??
Znam, reći ćete svrši i nek ti ga pušenjem opet digne pa nastavi, ali to već nije isto kao onaj osjećaj kad joj ga prvi put staviš i na sedmom si nebu...
Nije to ništa loše..obožavaš ju očito.. a ako misliš da bi joj bilo zanimljivo da ju netko nastavi jebati nakon tebe sa tvrdim kurcem ponudi joj opciju pomoćnika..
Treba vam još jedan potentni dečko..
Kamagru dernes 1/4 (bar je meni dosta) i rođo stoji na max sigurno sat, svrsis normalno al ne spusta se i ako se spusti brzo ozivi
Pijem tablete za masnoću tlak i srce nebi to koristio
Slažem se s tim ja nemam problema sa srcem ali ni ne zelim imati pa izbjegavam probao iz znatizelje
Mislim da je rizično uzimati sredstva za potencijalne ako piješ tablete za tlak I srce
Naravno mislim da je rizično uzimat i ako nemas problema
Kamgra probao ali cim svrsim odmah padne nije da erekcije traje
E pa meni je bilo malo drugacije svrsim ono nije bilo sad prebrzo 15ak min i onda lagano lizanje 5 min i kao nov mozda i jaci samo sto onda nisam mogao svrsit vise tako da je potrajalo...a bilo je slucaja di mi doslovjo treba min pauza popijem vode malo i udri
Tako je i kod mene. Budem gotov odmah
Bilo bi lijepo damu napuniti.. razmislite o još jednom muškarcu..
Nisam nikada probao jebat nakon što ju drugi napuni spermom
Odlicno je,vise nego dobro....jebeno je podmazana onda i osjećaj je odlican, klizi, mljacka
Provao,odlično je ona jos napaljenija
Za vašu gospođu treba mladi potentni pastuh, sve bi došlo na svoje..
Jeste pokušali s trećom osobom? Imam iskustva sa parom poput vas..
Nismo jos pokušali jer nije bas lako naći razumnu i iskrenu osobu.
Hm, našao sam se u ovom tvom textu, slično tako je i kod mene 😊
Toliko te jako pali da ne možeš izdržati dugo?
Uvedite mladog potentnog dečka u igru..
Imam iskustva sa parom poput vas.. nakon što on svrši za minutu..ja bih ju nastavio jebati..i baš smo svi troje uživali u tome.. isto i kad bi bila sama sa mnom,dođe doma izjebana i on minutu ne može izdržati , svrši kao lud..
Lijepo ste ovo napisali i mislim da je to uredu i jako uzbudljivo
Zbog toga vec godina jos jedna osoba u krevetu dodatno, pa se lagano igrate u troje
Slažem se potpuno.. treba uvesti potentnog dečka u igru..
Neka ti ga dobro popusi za pocetak drugi put ces duze trajat ili ako je vjesta moze i odgodit ti svrsavanje po nekoliko puta