Umět to s bimbasem

Co znamená umět to s bimbasem?

Ahoj,

často jsem se tu dočetl že je potřeba to s bimbasem umět, Chtěl bych jsem se zeptat co to znamená? Je to např že sex je vášnivý, spontání ...? nebo lepší úhel vniknutí? Mohl by mi to prosím někdo vysvětlit?

Děkuji!
Nauč se to radši s bambitkou a pak tu půjde samo
Ženy by rády při sexu prožívaly orgasmus. Když se řekne, že to uměl s bimbasem, tak to většinou znamená, že se ta ženská udělala, při šukání.
Ta žena to ale říkat nemusí, dá se to poznat i jinak, třeba že tě nekopne do prdele a má s tebou poměr a nebo vztah.
Ty někoho máš a nebo jsi sám ?
Jsem už víc jak 12 let s partnerkou. Sex máme skvělý a častý. Pouze se mi ji nikdy nepodařilo udělat jinak než drážděním klitorisu. Zkoušel jsem i vibrátor ale prostě uvnitř nic. Vím, že ne všechny ženy nejsou citlivé uvnitř ale údajně by to mohlo jít "naučit" - nemá s tím někdo nějakou zkušenost? Partnerka je se sexem velmi spokojená a říká že nikdy neměla lepší ale mě baví zkoušet něco nového a objevovat možnosti jakými ji můžu udělat orgasmus..
To zní jako stranický úkol pro další pětiletku... Jen doufám, že urputným snažením neztratí chuť i na ten svůj....
Nám to trvalo tři pětiletky a teď jsem na to expert.
Tak to mi prijde podobne temer nemozne natrenovat :-D jak se to da udelat?
Nejprve musíš najít experta, který vyzkouší, jestli je tvá partnerka, vůbec schopna toho mokrého orgasmu dosáhnout, no a ten to pak vysvětlí tobě.*114*
Hmm aby se mi v zene hrabal nekdo jiny bych asi nesnesl a ani ona ne ( myslim :-D) nejaky navod pro samouky by prosim nebyl? pripadne rada jak zacit?
On to myslel dobře.
Abys tak dlouho nevymyslel kraviny a mezitím ta tvoje se neudělá ani po svým ...
😄😄😄
Expertů je všude mraky....
Aha. To je ale úplně něco jiného, než jsi psal v úvodu.
Ženy mají několik druhů orgasmu, mezi ty základní patří vaginální a klitoriální, umět to s bimbasem ti nepomůže, vždycky si bude muset trochu poštolovat poštěváček. Hlavně že o tom komunikujete a jsem přesvědčen, že tohle se zrovna naučit nedá. Pokud se chceš, nebo chcete něco učit, tak zkuste mokrý orgasmus. Ten je o objevování.
Ja take manzelku neudelam jinak nez ty...na klitoris polozime vibrouse a pak druhy do ni a nebo prstovat. A udela se za chvili.
Co to znamená? Že si holka řekne "wau, tak takhle může vypadat sex? Díky!!!!". A není to o divokosti, rozměrech, speciální technice... Musí se mi dostat do hlavy, vnímat co chci ještě dřív, než to vím já... Pak je to jízda!!!
Pánové, to, co jsem napsala, fakt neznamená, že mi to budete všichni předvádět. Když potřebuju, mám komu říct a i když jsou pánové zadaní, tak jsou to v první řadě gentlemani - a k tomu to svoje vždy odvedou na jedničku. Tak proč bych měla chtít někoho, kdo mi tady napíše, jak je skvělý? ;)
P.S. Dámy mi rozumí ;)
Vzhledem k galerii co mám, pánové píší. Zpravidla, že fajn inspirace a tak. Chápu, v pořádku.
Ovšem pak je tu druhá skupina, která ujišťuje jak skvěle by mi to udělala a pod. Už jsem začala unaveně odpovídat, že jasne brouku, na tebe čekám...
Je úžasné jak antieroticky, asexuálně a odpudivě to působí. Což má něco do sebe 🙂 kdyby náhodou jeden dostal chuť na sex, stačí si vzpomenout...
To je fakt takové peklo s těma vzkazama? :-D Mě by asi ani nenapadlo, že by se tady dala nějaká nalákat na kecy ve vzkazech nebo tak. Zase tak blbé ženské tady podle mě nejsou :-D A navíc ženská když chce sex tak má daleko bohatější možnosti než zoufalce z amatérů :-D Chlapi to mají horší, ale zase doufat, že něco uloví zrovna tady... to mi přijde stupidní :-D
Já se tu jednou zeptala, kde se dá vykoupat, přičemž z toho dotazu jasně vyplývalo, že hledámE místo ke koupání, čili už jsme minimálně dva.
Už bych tu podobnej dotaz nepoložila. :⁠-⁠))))))))) Rozhodně ne s nezablokovaným vzkazníkem
Svatá pravda...člověk aby měl strach cokoliv napsat,protože pak zprávy zaplaví zdejší buranska banda 😆
Hlavně nad tím moc nepřemýšlet *3*