Zlaté piesky nuda

Zlaté piesky

Čauko chcela by som sa spýtať že ako to funguje na nuda pláži ? Aky typ ľudí tam je a hlavne na zlatých pieskoch? A či je to v pohode ísť tam sama ?
Chodievame na zlaté s priateľkou a teda luxus to nieje a sú tam aj okukávači. Ale cez deň tam kľudne môžeš ísť aj sama. Netreba nikoho riešiť a len sa opaľovať..
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
dnes bolo brutálne na zlatých v lesíku, prišiel borec na bicykli a chcel šukať, potom ked sme si začali honiť prišiel jeden mladý, trochu pri sebe, vytiahol ho a mal cock ring, stál mu aj tomu druhému perfekte. Ten mladý ma začal chytť za riť, aj toho druhého, chcel nás sukať, ale kondom mal iba ten druhý, tak ho chvílu šukal a potom sa mne vystriekal do ust, ked ho došukal a dal si dole condom
Čauko, bol si pozret ráno? Bol tam niekto? Tiež nám podobný plán. Dakujem
Ja chodievam niekedy aj sama. Vacsina ludi co tam je nastastie vie o com je nudistika. Fakt uchylaka honica som tam zazila raz🤷🏼‍♀️ vacsinou tam tepli chodia horem dolem do lesika
Ja tam chodievam spravidla podvečer po práci zrelaxovať a plávať. Ale ako začne zapadať slnko exponencialne narastie podivínov čo behajú hore dole po plazi aj po ceste s uterakmi aj bez a hľadajú kam by si "prisadli". (bearbeitet)
je to uplne v pohode, chodia tam davy, ked je takto teplo...zeny sice vacsinou s polovickami, ale je ich tam prekvapivo dost
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
su aj same co chodia a dost ich tam ja*21**21**21**21*
Cez deň sú a je to v pohode. Večer po zotmení by som to žiadnej bez doprovodu neodporúčal.