Obřízka?

nevím si rady

Myslím si, že obřízku by měl mít každý muž a měla by se dělat malým chlapcům, tak jak to bylo dávno a ještě je u některých národů.
ahoj jsem muz arab a u nas jsou všichni muzi obrezani ma to velke vyhody a vrele doporucuji obrizku vsem muzum
No zkuste zadat do googlu "increasing penis sensitivity" - počet nalezených diskuzí mluví sám za sebe.Takové množství nelze nijak okecat.
Ono je to něco jiného v 25. letech a něco jiného po dalších deseti, nebo víc letech. Navíc pak část mužů svaluje "vinu" na svoji partnerku - že je příliš uvolněná.
Pochopitelně, pokud jde o zdravotní důvody, tak není co diskutovat.
Nikdo nemá problémy se při sexu udělat? Tady už jsem se setkal u obřezaných, že ne a ne se udělat kromě masturbace.
Ahoj,ja mam obrizku od ctyr let, chyt jsem zanet,a lecba hermankem nebyl dobrej napad,tak nakonec obrizka. Dnes je mi o ctyricet vic,a nikdy jsem s tim problemy nemel,ani pri masturbaci,ani pri soulozi. Ze zdravotnich duvodu urcite celou obrizku.
ahoj, urcite necakaj a nevahaj, ja viem preco ti to hovorim mal som taky isty problem ale este horsie zuzenie cakal som do vtedy kym som neskoncil ako 20rocny na pohotovosti dodnes iba lutujem ze som si to uz davno nedal spravit aj ked to uz mam 5 rokov za senbov. nic lepsie ako obriezka neexistuje(to je moj nazor).
Nic proti, ale já mám pocit že stímhle se chodí na kožní, a né urolog, to je specializace na močové cesty, močak, prostata, a tak.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
ja som mal to iste,obriezku mi robil urolog u seba v ambulancii v lokalnej anesteze..
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Ano, taky jednoznačně doporučuju úplnou obřízku, v tom bych vůbec neváhal.
Já jo.
Jinak - poohlédl bych se možná i po plastické chirurgii a nechal si poradit co je s tím možné udělat obvykle stojí konzultace tak 500.
Plně obřezaný penis ztrácí časem citlivost a může to vadit.
Já mám plnou obřízku,a při sportu se žalud odírá a už není tak citlivej jak když byl schovanej pod rolákem. Dnes bych šel nejdříve do částečné,a až pak do celé.
Je to asi individuální. Já jsem se před obřízkou taky bál, jestli s tím pak nebudu mít problémy třeba při běhání nebo na kole, když nosím elasťáky naostro, ale je to úplně v pohodě.
ja mam plno obrezaný a vobec nevadí skor naopak
Zdarec. Kdo ti delal tu tvoji obrizku? Vypada to dobre?
Praktická lékařka -> urologie -> obřízka :-) Pokud máš zúženou předkožku a půjdeš do zařízení, které má smlouvu se zdravotní pojišťovnou, pojišťovna léčbu zaplatí.
není lepší jít rovnou k lékaři než čekat rady tady????