Je teraz niekto na prechádzke?
dnes doobeda honka vonku a pod.
Kto dnes ide a chce sa zoznámiť stači napísať .
Párik ktorý bol minulý týždeň v pondelok podvečer na Beckove tu nie je? Nechystáte sa aj dnes…? Prípadne niekto…?
....myslel som iba na spoločné opaľovanie, pokec, spoločnosť.
Dnes na pohodu 😂😂 pekne počasie malo ľudí 😝😝
NEDEĽA DOOBEDA NUDA PLÁŽ BECKOV ZELENÁ VODA KTO PRÍDE SA POHRAŤ
Zdravim
Hľadám dámsku spoločnosť na kúpanie . Nepridá sa nejaká slečna ?
Hľadám dámsku spoločnosť na kúpanie . Nepridá sa nejaká slečna ?
V zoznamke si nenašiel? Dúfam, že vieš, o čom píšem.......
Dnes som bol na chvílu pozrieť, na starej pláži bol párik velmi sexy milfka, ak chcete napíšte;)
Ahojte neviete ako je to s nudaplážou? Niekde píšu, že je zrušená, že je tam už súkromný pozemok a niekde,že je stále funkčná. Tak ako to teda je? Prosím niekto kto tam bol v blízkej dobe a nie roky dozadu ďakujem za info.
Ja som práve tu na Beckove -Zelenej vode. Príde niekto za mnou?
Ja idem teraz budem tam za nejakých 30 min
Išiel by niekto dnes ? Okolo 19tej ???
Mam v pláne ísť, buď v piatok okolo 19tej alebo v sobotu poobede, budem rád keď sa niekto pridá, môžme sa aj pohrať spolu 😈
Ahojte viete upresnit polohu ? Idem tam aj ja teraz, rad by som keby sa pridal aj nejaky parik
Ahojte...aké máte skúsenosti na tejto nudaplazi ? :) chceme ísť úplne prvýkrát
Je to tak fain …. Skôr v týždni je to prázdnejšie
Ahojte . Pláž je ok . Nemusíte sa ničoho bát .Boli sme celý víkend .
Ahoj, nehladáte spoločnosť? Ja zajko 21r ak by vás to zaujímalo ozvite sa do správy:)
No ja som prišiel do beckova od Nmnv a hneď na prvej možnej odbočke do ľava k druzstvu a od tial pešo cez nadjazd a druhé jazero
A ako to tam vyzera, napis do spravy
Ďakujem ti zato, že konečne niekto otvoril takúto mimoriadne dôležitú tému, aká v celom fóre zatiaľ nie je.
Bola tu tato téma dávnejšie,ale prestali do nej písať. Chodíš tam? Rad by som sa pripojil
Nechodím, bol som tam párkrát, celé o ničom, občas chodím na Zlaté piesky, tam to žije
Ako a kde to funguje na Zlatých?
všade..........................................
Vyčerpávajúca odpoveď hodna autora...
aká otázka, taká odpoveď.......................

nuda pláž Beckov zelená voda
nuda pláž Beckov