Na Kamenčáku je fajn. Nějaký nepořádek tam nehrozí. No a počet lidí - jako všude, je-li počasí, lidí dost. Ale místo se vždy najde. A asi i jako jinde - kdo se chce bavit, jistě někoho ke konverzaci najde.
To moc rád slyším :) již jsem navštívil už pár pláží a byl jsem dosti zklamán, jak se tací lidé chovají na té pláži :(
Také tam rádi jezdíme a to jak do kempu tak na nudi.
Rád se k vám na nuda přidám :-)
Nechystá se tam někdo v nejbližších dnech na nuda?
Nebude dnes odpoledne nějaký muž na nuda?
Preferujete Kamenčák nebo i FKK na divoko?
To je co FKK na divoko? Jako mezi hadrákama?
To ne. Myslel jsem neofiko pláže. Nechra, Braňany a pod.
Nechranice zkurvili rybáři, kteří se naserou úplně všude a je tam po nich jen bordel.
V Braňanech jsme ještě nebyli.
V Braňanech jsme ještě nebyli.
Na nechranické nudapláži rybáři nejsou. Akorát naproti sem tam!
Od té přehrazené cesty, kam chodili nudisti jsou rybáři všude.
Chystáte se k vodě o víkendu? Přemýšlím o návštěvě nudapláže někde v okolí.
Jste zřejmě úplně jinde! Jsem tu takřka denně. Naprostej klid a pohoda, naháčů na prstech jedné ruky!
Částečně souhlas.Pro mně jsou rybáří divní lidi. Asi se najdou vyjímky. Braňany. Není tam moc plácků a asi bych to tady nerozmazával, nebo tam bue chodit víc šmíráku než nudistů.
Všude smrad, vyvrhlé ryby, petky od piva a další bordel. Pod vys.vedením byla ta nuda super.
Mohu se tam zastavit v podstatě kdykoli...
Pojedeme tam do kempu a určitě navštívíme i nudapláž

Kamencové jezero - FKK
Zkušenosti, návštěvy
Chtěl bych se zde zeptat, jestli je tu někdo kdo navštěvuje nuda pláž na Kamencovém jezeře. Nějaké zkušenosti ohledně klidu, bordelu(odpadky), návštěvnosti jestli přeplněné nebo ne a tak :) případně jestli je i šance se takhle setkat a popovídat s různými lidmi, né nutně hledat hned nějaké intimnosti.