Hneď sa urobím

Poradíte?

Ahojte, vždy sa pri sexe hneď urobím… poradíte mi niečo aby som dlhšie vydržal prosím?
Pred stykom sa najskôr 1-2 razy urob sám, alebo trénuj edging. Alebo si vyber menej atraktívneho partnera/ku :D
bud rad ze sa urobis a uzivaj si to, ak je to pre zenu kratko tak ju dorob vybratorom alebo vyliz, ja mam opacny problem neviem sa urobit a to je este len hroza
Zažil som párkrát variáciu na to, čo si napísal - partnerka nemala rada, keď som sa akokoľvek dotýkal svojho penisu, urážalo ju to a tvrdila, že od toho je tam ona.
Vyber si atraktívnejšiu partnerku ;-)
Pouzi rozum a pouzi napr. Gugl a najdi kde robis chybu
Čau Lojzo
Už som riešenie Tvojho problému tu popisoval preto stručne.
Možnosti:
1. Spevniť svaly panvového dna až tak že počas sexu alebo honky dokážeš udržať semeno - oddelíš org. od ejakulácie. A to x krát za sebou. Musíš sval ktorým vieš udržať močenie 1-2 M. posilňovať. Sťahovať, zatínať, držať...
2. To isté ale vôľou po 4-6 M cvičenia, keď tesne pred eja. "Simuluješ kontrakcie eja." Sťahuješ svaly hrádze perinea ako by reflex eja bol... A pritom si užívaš org. Na sucho...
3. Technikou keď toto všetko spojíš a nájdeš správnu polohu vo vagi aby ťa baba nespravila skôr ako ty ju....
4. Ideál naštudujte praktiky multiorgazmus muža.
Čau funguje to, chce to disciplínu vytrvalosť v cvičení a užiiješ si ako nikdy.
Dapoxetin.
Obchodný názov Priligy.
Na Slovensku je ale oficiálne nedostupný.
Výroba ukončená vraj.
Nuž, čo Ti poviem, priateľu...
Oficiálne nedostupný = neoficiálne dostupný. *6*
A ak tak veľmi túži riešiť ten svoj problém, tak si ho zoženie.
Internet očividne používať vie. *6* (bearbeitet)
Je to sice drastickejsie a nie 100%tne, ale mnohym muzom pomohla obriezka.
Ani nie...pravda je že pri veľkom vzrušení do minúty a spravím
2 kondomy.predtym si ho vyhoň.a popripade ak nezaberie pravuj hlavou.da sa to pekne odďialiť ked vieš pracovať s myšlienkami.ak nie tak skus poradňu s lekarom
To bol joke.asi by to ani realne nebolo