Udělá se jen leštěním poštěváčku. Tak 7-8min. Možná že by byla i při mrdání,ale já tak dlouho nevydržím
Když jsem nadržená tak za 2 minuty a přítel aji za minutu
Manzelka to ma jinak...udela sexjen vibrousem jinak ne...nevim proc. Ale alespon takto. Ma to hotove cca. Do 10 min
Ještě takový dotaz. A opravdu to je orgasmus nebo jen proběhlý styk
Minimálně u nás fakt orgasmus, a to tak silnej, že žena nechce chvíli pokračovat a když pokračuju, je to pro ni horší než POT u chlapa :D (Takže jasně, že ji dál střídvaě dráždím, stačí jeden další pohyb a kroutí se a syčí, a takovou srandu jako hned po jejím orgasmu si v posteli jen tak neužijem!)
A já mám velkou výdrž (občas až moc), takže má docela často i č.2!
A já mám velkou výdrž (občas až moc), takže má docela často i č.2!
Když je správná nálada a konstelace, tak i odhadem 3-4 minuty (na hodinky při tom fakt nekoukám).
Ono se s dětmi člověk naučí, že ať už je manželský sex jakýkoli, je každopádně rychlý :D
Ono se s dětmi člověk naučí, že ať už je manželský sex jakýkoli, je každopádně rychlý :D
Většinou tak za 15-20 minut a vždy si ten čas perfektně užiju.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Správně, ten první přijde během pár vteřin lízání a ten poslední je nekonečně daleko 😂
Určitě od prvního do posledního měl na mysli
Moji manzelce staci 5 minut -)
U nás platí spíše co 5 minut :-)
U nás taky každých 3-5 minut a co je nad 20, tak se žena věnuje už jen mě, protože ji má pak už přecitlivělou
Jo není to sranda...jen tak něco nebo někdo jí neuspokojí...ale buďme rádi,takových je jako šafránu 🤣
Uh oh...
Zajímavá otázka :)) Muži zpravidla říkají, že čím déle u nich (masturbace i sex), tím intenzivnější.
Při mém sebeuspokojení pokud není dosaženo cíle kolem +- 8 minut, nemá cenu pokračovat. Samozřejmě jsou i výjimečné stavy a nálady .
Při mém sebeuspokojení pokud není dosaženo cíle kolem +- 8 minut, nemá cenu pokračovat. Samozřejmě jsou i výjimečné stavy a nálady .
Jak kdy. Někdy makám půl hodiny, včera stačilo cca 5min.

Rychlost orgasmu
Jak rychlý je nástup orgasmu?