Nápady na role-play

Hranie rolí

Ahojte , skúste nám poradiť nejaké zaujímavé situácie/vzťahy pri hraní roly.. ako napríklad učiteľ-žiačka, lekár-pacientka a podobne 😄 poslednú dobu sa nám to začalo páčiť a potrebujeme nové nápady 😄
My sa niekedy na nudapláži hráme, že sa nepoznáme, bay som videl ako ju chlapi balia a aby som sa aj ja pridal do reči.
Ahojte, som 52r 193 100 muž z BA urcite neviem viac ako poloti lietadiel ...to ma fakt pobavilo. Rad sa divam, rad komunikujem a myslim ze som empaticky. Nie som bez vzdelania, aj ked mne obcas uchadza gramatika, zato mam doktorat z fyziky. Milujem nahotu adrenalin s ňou a obcas viem tom vsetkemu ísť oproti. Ak by sme sa vedeli dohodnut popripade date vediet že niekam idete...skusim sa zladit a stretnúť...
Najhoršie je že sa ťažko dajú nájsť partneri na takéto hry.
Radi hráme u Maséra, dokonca sme si kupili masazny stol :) Potom super bolo kontrola batožiny na letisku…gumené rukavice nesmu chybat ;). A este mame radi sekretárka a šéf 👍🏻
Minule sme isli na víkendový pobyt a cele sme to poňali ako roleplay “služobná cesta s asistentkou”
To najlepšie, čo som asi zažil bola trojka ŽŽM v staroegyptskom štýle.
Dúfam, že nikto nebol múmia ☺️
Neboj, BDSM ma nebaví. Navyše nešlo o zabaľovanie, ako skôr o rozbaľovanie. No a vytiahnutý bol nanajvýš jeden "orgán" 😂
Donáška pizze a pani domáca nemá čím zaplatiť. Tak aspon fajkou :)
Neznámi vo verejnom wellnesse sa ocitli dvaja sami v jednej saune
Upratovačka, polepšovňa, hodinový manžel,v obchode si niečo ukradla , načapali ťa a pán vedúci ti urobil prehliadku, prehliadky sú vzrušujúce, na to sa dá skoro všetko nadviazať
Mňa max rajcuje macocha-syn, učiteľa -ziak atď.....Chceeem.....
Napr. ešte policajt a žena ktorá nemá ako zaplatiť pokutu za rýchlu jazdu?
Opravar je super, kludne piste 👍
Ratafak Plachta a Patricia Jariabkova
…možno aj Blaha a baran… alebo opačne
Ktorá žienka potrebuje niečo opraviť či spraviť hodinový manžel
Zlodejka pristihnutá pri krádeži a nasledne prešacovaná v kancli u pána vedúceho .
Napríklad pohovor do prace ale najčastejšie sa u nás opakuje zadaná zákazníčka čo prišla ma tantra masáž.
Co tak skúsiť údržbár-hodinový manžel, v doma no cnosti sa vždy niečo nájde co treba opraviť, vymeniť žiarovku, kvapka učí vodovod, tečúca práčka, nefunkčná elekt. zasuvka, alebo treba vymaľovať-potom pani domacu.
Podomovy predaj a pani domáca a ešte ďalšie
alllx
alllx Inaktiv vor 2 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Žena ktorá chodí po domoch a ponúka "lacnú elektriku" domáci je nadržaný muž a ona musí
alllx
alllx Inaktiv vor 2 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Opravar je super alebo objednany maser aj so stolom, hlaste sa 😏