Asi jako většina párů, kteří mají nudismus v oblibě jsme mu na chuť přišli společně.
Všechny moje předešlé a i současná partnerka, neměly s nahotou problém a to jsem nehledal cíleně nudistky. Vždy uměly min. odhodit vršek, ať už na vodě nebo na plavkové pláži. S ex a se současnou jsem již cíleně chodil/chodím na nudapláž a přemlouvat jsem je nemusel a dokonce se ani nestydí mi tam podržet nebo se nechat vylízat... Za mě si tedy myslím, že každá žena v sobě má exhibicionistku, rády se ukazují před cizími pokud jsou sebevědomé a nestydí se za své tělo
nepletu si to a nudapláží a resortů jsem poznal hodně, umím se chovat tak abych nikoho neomezoval...a že zrovna tady mě bude někdo poučovat jsem nečekal 😊
Je vidět,že jsi na žádný nuda pláži nikdy nebyl .
Ale di ty brepto. Nudismus/naturismus je zpusob zivota a ne sexualni cinnost. Ale uz jsem si zvykl, ze v CR a hlavne na amaterech se na to lepi hlavne uchylove, exhibicionisti a zoufali tahaci zizal, protoze to je pro ne jednoduchy zpusob jak najit nahe zenske/chlapy.
Nezavid,drndo.
Zase dalsi, kdo si plete fkk se swingers
Manzelku (tenkrat pritelkyni) jsem poprve privedl na nudaplaz az ja. Predtim by ji to ani nenapadlo. Seznamili jsme se uplne normalne v civilu, v nasem pripade pri sportu.
(bearbeitet)
Ještě je jedna možnost - seznámili se a teprve potom oba poprvé zkusili nudapláž. To je i náš případ.
Přesně tak to bylo i u nás. Chce to zkusit. Ta pohodová atmosféra, kdy si popovídáte napříč ročníky a generacemi je fajn a stejně tak ohleduplnost.
To je asi ta nejlepší možnost. Máte štěstí, že jste oba stejně naladění a v nahotě a sexu otevření. To je vzácné. (Já bohužel mimo nudapláž ještě nepotkal ženu, která by nahotu a nudismus neodsuzovala a předem nezavrhovala.)
Taky tak. Tipuju, že asi nejběžnější způsob

Seznámení nudistických párů
Jak se seznámily nudistické páry?