Nevím, jak na to

nedaří se mi vyfotit při sexu

Nedaří se mi vyfotit při sexu, nebo při masturbaci - jakmile se začnu soustředit na focení, zvadne... Je na to nějaký postup, nebo fígl?
Zkoušel jsi intervalový focení? Nastavit focení po několika vteřinách, zapnout snímání a přstat myslet na focení?
Za mě doporučuji být hodně nadržený. Takže pár dní vynechat sex i masturbaci....Nicméně netuším, zda ti tato rada pomůže, každý to má v hlavě jinak...A taky bych doporučil si to focení promyslet / připravit předem, abys pak nemusel na nic myslet a v ideálním případě jen mačkal spoušť....A nebrat to tak vážně,.když zvadne, tak holt zvadne, zadaří se třeba jindy, o nic nejde.
Masturbace vyzaduje uvolneni mozku na prijem vzrusujici stimulaci. Foceni vyzaduje presny opak, soustredeni se na detail. Ja to tak pri sexu delam, ze mam po ruce mobil nebo malou gopro kamerku s kterou natacim s alespon 50fps, to pak jednotlive zabery jsou pouzitelne i jako fotky. Nebo dalsi tip by byl hodit kameru/mobil/fotaka nekam na stativ pro celkovy zaber, z ktereho si pak potrebne vyrezes. Treba jsou i drzaky na pasek pres hrudnik nebo jako celenka, ale to asi neni primo eroticky pohled pro milenku, ale treba i jo. Nevzdavej to a experimentuj. Treba najdes jeste lepsi figl...
Já to dříve nevěděl, ale pravdou je, že mě samo odhalování před a při focení vzrušuje. Tedy i před tím nevinným na nudapláži a nebo v soukromí. Takže mám opačný problém. Ideální je, abys focení nechal někomu druhému a soustředil se na sebe. Najdi si někoho a je to. Dohodněte pravidla aby nebvznikl problém a neváhej.*4*
U nás je to naopak. Když se fotíme často nás to oba ještě víc bere. Figl asi v tom, aby jsi na to nemyslel když ti přitom vadne. Co třeba selfie tyc s Bluetooth ovládáním? Postavíš telefon na tyčku a do ruky si vezmeš jen to ovládání a při sexu prostě jen občas zmacknes. Předpokládám že pak nebudes ten foťák tolik vnímat.