....

....čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar....kde bude svěřená do Vaší péče + slečna v glory + DOMINA + další žena-ženy-pár-páry....

....těšíme se
Ahoj , dorazíme na čtvrteční akci. Doufáme, že to bude minimálně tak super jako minule :-)
Možná hloupý dotaz... ale, když bych došel sám, jako muž, je velká šance, že si tam zašukám s více ženami a páry? Vůbec nevím, jak to chodí, abych nikoho neobtěžoval
My také dnes po dlouhé době ;)
My také dnes po dlouhé době 😉
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Ladi jste nejlepší,ale bohužel nejde Vám dát paleček nahoru
Ahoj. Nezvazovali jste možnost, že dáte návštěvníkům nálepku, na kterou můžou napsat svůj Nick na amaterech? Čisté dobrovolně samozřejmě. Jen úplně nevíme, kde by mohla být nalepená 😀
Ahoj. Včera jsme si to moc užili. Díky Vašku 😉. K+J
nee..ja moc dekuju..bylo to fantaastiš :) V.
přesně---klobouček dolů,sobota luxus swingovačka,nás vždy zajímaj hlavně muži,tentokrát se počet žen nedal přehlídnout.Výborná šuken párty
Za včerejšek i my děkujeme,moc dobrá sobota
Musím se přidat k pochvale. Za mě luxusní sestava. Bolí mě snad každý sval v těle, ale už se těším na další. Erik
Kurňa Ladiku tohle bylo největší a nejlepší na čem jsme doposud byli
......a zároveň připomínáme,že na odpolední úterní a dopolední čtvrteční akce se hlásit NEMUSÍ....stačí jen dojet....

....
Ahoj,dneska jedu z Lipníka nad Bečvou,chce někdo svézt???Pište do vzkazů
nechci 2 posty, tak to dam do jednoho:
1. Vim neboj na zene se pracuje pracuje se na tom aby byla i Sobota i Nedele.
2. Lada ma v rukavu vzdy nejaky trumf, jednou tam potkam znamou, jednou se tam naucim nebo zkusim muj davny sen, jednou cestou tam potkam slecnu ktera me jako maleho mela na tabore, jen se desim, kdy se tam objevi ma nevlastni dcera.
A jak se rika, Lada ma skolu ve ktere clovek alespon doufamm, museli by posoudit zeny furt zlepsuje sve dovednosti.
1. Vim neboj na zene se pracuje pracuje se na tom aby byla i Sobota i Nedele.
2. Lada ma v rukavu vzdy nejaky trumf, jednou tam potkam znamou, jednou se tam naucim nebo zkusim muj davny sen, jednou cestou tam potkam slecnu ktera me jako maleho mela na tabore, jen se desim, kdy se tam objevi ma nevlastni dcera.
A jak se rika, Lada ma skolu ve ktere clovek alespon doufamm, museli by posoudit zeny furt zlepsuje sve dovednosti.
Ladičku jsi-jste STAR-takový nářez jaký byl teď v sobotu jsme nezažili-prostě jste nejlepší
v úterý zatím jedeme ve dvou,chtěl jsi abych tady napsal,že vše platí
Ahoj, I my musíme pochválit sobotu...byla super
sobota byla jedná velká fantazie
jj super, rad bych podekoval tehulce mazleni s tebou bylo moc krasne! Taktez GB ale bohuzel jak ja mam smulu sem prisel pozde, tak snad jindy.
Jinak tuhle Sobotu se chystam, tak kdyby nejaka chtela mimojine i namasirovat?
Jinak tuhle Sobotu se chystam, tak kdyby nejaka chtela mimojine i namasirovat?
Tato sobota 26. je pro páry a ženy,tak leda v páru a nebo až na rychlo neděli 27.To jen aby si případně nejel zbytečně.😉
Teď v sobotu jsem byl v mém oblíbeném relaxačním centru, holky byly úžasné 🥰❤️👌👌👌,rád na ně vzpomínám ☺️☺️☺️ ,myslel jsem si že to vydržím asi tak 2 až 3 měsíce a pak se za vámi stavím ,ale to nejde, vidím to tak že zhruba za 3 týdny se zase zastavím na sobotní akci ❤️🥰🥰🥰
ahoj bička,čtvrtek dorazíme,na odvoz se už nedomlouvám
Dnešný štvrtok sa vydaril-dchádzali sme spokojní a tak to má byť. Tešíme sa nabudúce
v neděli přijedeme,těšíme se.
Obavam se, ze z Brna si asi budes muset poridit ponorku na raftu by si tu vzdalenost nedala, neb vodni lyze, ale to je taky narocne, mozna wintserf ten by mohl ficet!.
chtelo by to nejake kouzlo mavnout hulkou a veskera voda by byla fuc!
Ladi my přijedeme na 100 péro

jste normál borci
.....

......tento čtvrtek akce nebude.....ale v sobotu na 100% otvíráme....

hm na 99% prijedu.
Slecny podporit nejak, Ladu dusevne a snad i financne:D.
Kdyby nahodou byla soucasti slecna, co s sebou neustale nosi piti, tak jedu na 300% a ani pocasi by mi v tom nezabranilo!
Slecny podporit nejak, Ladu dusevne a snad i financne:D.
Kdyby nahodou byla soucasti slecna, co s sebou neustale nosi piti, tak jedu na 300% a ani pocasi by mi v tom nezabranilo!
sobotu jsme měli v plánů a je super,že Bravky dále jedou svou super lajnu
Hledám mladšího kluka který byl minuly týden na BI ctvrtku a přišel kolem 11 už v plném proudu. Jednou jsme meli tu cest. Já 30 let hubený. Kdyžtak SZ
hm tak asi zasahla vyssi moc a kdovi jeslti se do mesice uvidime, nicmene si to na 99% uzijte i za me.
kámo v sobotu s mladou přijedeme
Hojky,Laďo fakt jste borci,my si toho ceníme a v sobotu přijedeme také
my dnes přijedeme zasexovat,prostě zablbnou
sobota opět našlapaná snad do posledního místa,hodně párů,šikovní kluci,my spokojeni až na půdu
perfekt sobota,Laďo co jste stihli je neskutečné

konečně se nám spustili bi akce,zítra na odpolední s kámošem jedeme,ale domluvu na odvoz už neberu
v úterý si jedu užívat,já s připinákem,můžeme si udělat vzájemně dobře já vám a vy mně
ano mohu potvrdit,dnes bude má maličkost na akci kde si tě zkrotím
Děkujeme za parádní sobotu,fakt se šukalo všude-nádhera
že bychom dnes nakoukli na
úterý bylo skvělé,jedna báseň,pěkně se úterky chytly a chodí i dost párů
se teda zeptám já-bude ve čtvrtek na akci subinka?
A ty přijdeš na akci? Rád se seznámím.
(bearbeitet)
ahoj,my také v sobotu hlásíme účast
My přijedeme v neděli,těšíme se na pořádný grupáč.
my si dáme sobotní párovku s pozdravem do Břeclavi-už budete vědět
Snad zítra už konečně vše klapne a dorazíme na 
my si střihneme neděli,ty rychlovky také mají něco do sebe
dnes nabídku využijeme a přijedeme
Děkujeme za úžasný párový večer.Ladi jste neskuteční,jak jste vše zvládli
s kámošem nebudeme dnes chybět
ve čtvrtek Bravky-jedu si užívat,já s připinákem,můžeme si udělat vzájemně dobře já vám a vy mně
.....dále......na čtvrteční akce již nebudeme rozesílat pravidelně sms,jak tomu bylo do teď.....tzn,že i bez sms se akce koná pravidelně každý týden......

....
(bearbeitet)
Super, kdo chce tak si cestu najde.
Laďo-tvé rozhodnutí,ale za mě ty SMS jsou lepší,vždy se připomene,že se něco a kdy koná
Co začít používat whatsapp
Pro Laďu to bude levnější a zároveň si může dát lidi do skupin. Tím si usnadní práci
Pro Laďu to bude levnější a zároveň si může dát lidi do skupin. Tím si usnadní práci
moc děkujeme,ale my máme smsky zdarma......jde nám jen o čtvrtek,a smsky na čtvrtek se budou rozesílat jen v případě,že na akci dojete subina nebo pár,který chce abychom jejich příjezd avizovali
Hojda do Bravek,v sobotu na to vlítneme,Ladičku doufáme,že klučíky si vybral dobře-čteme,že samotní muži již STOP
Ahoj do Bravek,také se večer zastavíme
Ahoj, najdi zde lidičky kteří jezdí k Láďovi z Jihu Moravy? SZ prosim
Kámo chyběls,jinak sobota našlapaná,lux sešlost
Děkujeme za sobotní nášup sexu-bezva akce
.....pak je tady malé upozornění.......od pátku 11.10 do středy 16.10 budeme v rámci celozávodní dovolené...MIMO PROVOZ.....

.....
No jo slyšel sem,co se chystá. 😃😃 Moc gratuluju Cufo🙂🙂
od pátku 11.10 do středy 16.10 zavřeno. To bude ve čtvrtek nával.
27.10. Na rychlo nedeli pojedu, pojedu z Vychodnich cech, kdyby chtel nekdo nabrat po ceste, Vysoke Myto, Litomysl, Mohelnice, Olomouc, klidne mi napiste. Budu mit 4 mista.
Pripadne mohu i kousek zajet...
Dnešní akce byla poc super, obzvláště slečna co byla dnes poprvé, děkuji slečno. Jste moc šikovná. Škoda že, rychlá neděle nebude.
........a ano v úterý na odpo akci bude i subinka před barem....

....
Sobota,další splněný sen,po delší době jsem potkal mou princeznu princezen-jsi nádherná a já poděkuji Laďovému království,že díky jemu jsem tě poznal
zvažujeme úterní podvečer,a teda čteme dobře,že bude domina i subina?
sobotní návštěvou přijedeme podpořit Ladika a pořádně si

Království zvrhlohsi je pod vodou, tak vyzývám všechny zvrhliky. Pomoct Laďovi s opětovným sprovozněnim prostor.
Věřím že nikoho neubude.
Děkuji
Věřím že nikoho neubude.
Děkuji
Ladi pristi vikend v Sobotu mi tam rezervuj misto pokavad se neprizabiju pri seskoku ci tak podobne tak sem u vas i kdybych mel chodit po 4.
v neděli jedeme k Ladikovi,2 týdny zpět byla neděle super
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
nechápu co je na tom špatného,že tady vloží defakto zakladatel tohoto Bravantického fóra program a je z toho bonzácký poprask-a musí se smazat
nechápu
spíše na to admin dlabe,někdo-závistivec-konkurence klikne na nahlásit napíše kravinu a admin mu to vlastně z pohodlnosti,aby něco kontroloval smaže,ale tohle se neděje jen tady-proto se amateri začínají ztrácet a upadat,už to není o svobodě,ale o příkazech-omezování a dalších špizunk praktik
(bearbeitet)
tak sobota se teda hodně vyvedla-dobrý sex nával i dobří hřebečci
dnes úterý další gut-výborná akce-mnoho žen-jako chlapi jsme měli na mále
Zítra zajdu na kávu za 700. A trošku se odreguju
My po delší době dorazíme v neděli,těšíme se na pořádný grupáč
Celkem lákáte určitě to bude zajímavé
v sobotu se ukážeme na párovce
párovky jsou perfekt,škoda,že né častěji,ale díky aspoň za to
tak teda v sobotu
taky zvažujeme v sobotu páry,ale mladá asi bude chtít neděli-uvidíme
a co ti brani sobota i nedele?
Ja nemuzu rodicovske povinnosti, ale snad pristi tyden by to mohlo vyjit, kdo si da se mnou panaka?
Ja nemuzu rodicovske povinnosti, ale snad pristi tyden by to mohlo vyjit, kdo si da se mnou panaka?
měsíc uběhl a my se chystáme na večerní páry
úžasná párová sobota,další až za měsíc,ale rádi si počkáme
dnes to byl nedělní grupáč,hodně mužu,hodně dobrá akce
sakra to me mrzi ze sem se neprijel podivat. Tak snad priste. Jinak Lado v Sobotu prificim!
ano ve čtvrtek se stavím,a nebudu psát,že se netěším
dnes jsem se nečekaně a bez ohlášení stavila na čtvrtek,děkuji všem za krásné prožitky

Škoda že jsem se nemohl zúčastnit.
Ahojte. Tento štvrtok nám to vyjde, tak sa na všetkých veľmi tešíme
Ahoj, dnes dorazím a moc se na vás těším 🙂
čtvrtek dobrý,dokonce i jiná domina a také zkušená,ve tmě další velká spokojenost
ahoj do Bravek,ten čas letí jako blázen,měsíc a půl pryč,ani jsme to nepostřehli.Zítra sraz u Ladika
dnes se ukážu a pokud se zadaří tak i s kočkou
Sobota super,my měli do 23 hodin splněno a spokojeni tradá domů,Ladi to gastro na jídlo výborné
Včerejšek úžasný po dlouhé době jsem zavítal a spokojený odjížděl
Taky si nestezuju, i kdyz kec se mi nevydarl jak bych si pral za to se one dae omlouvam. Skoda ze zenskych co se nchalo polit sampanskym bylo malo, ale tem obzvlaste dekuji!
Sobota byla plná příjemných překvapení 👍. Takže se těším na repete tuto neděli😊
Gazanie ☺️🙂😉👌👌👌☺️☺️☺️, teď v sobotu jsem byl v Bravanticích, skvěle jsem se bavil 🥰❤️ , holky byly jste užasné❤️
Kdo se chystá zítra na úterní odpolední? Nějaké páry? Ženy?
V sobotu bych jel, jen nemám s kým.
Vím, že je v sobotu párovka. Kdybych měl babu, která by do toho šla, tak bych tu nefňukal.
Páry jsou i pro mě o ničem,ale aspoň spočnu...jen by páry pak nemusely jezdit i na další akce .berou místo...můj názor
nekdo kdo by me nabral bud v Brne ci ove? Samozrejme damskemu doprovodu se branit nebudu.
ahoj,po delší odmlce se dnes vrátíme na místo činu
tož my teda dneska taky dorazíme
Sobota neměla chybu, všude se sexovalo, dámy byly uspokojene, obsluha za barem jako vždy super, těšíme se na další návštěvu u Ladika
Bravky prostě TOP
Bravky prostě TOP
Sobota byla super...fajn lidičky ...my moc spokojeni ...těšíme se na další akci ...💁♂️
Přijela jsem později a opravdu neměla kam dát auto. A těší mě,že i přes spoustu žen mladších, štíhlejších, krásnějších, se i mé maličkosti dostalo pozornosti a užila jsem si celý večer ke spokojenosti.Děkuju Ladi , fakt tohle nemůže být jinde ...tolik prostor a všeho a lidí všichni supr.Děkuji a těším se zase někdy
Ale notak nerikej i ty ma svou krasu takze se neda rici kdo je krasnejsi, kazdy ma svou krasu pro nekoho!
Může tady někdo napsat, jak probíhá čtvrteční akce gang-tma-bi-glory? Jak se přihlásit, v kolik přijít, kolik bývá lidí, jestli se dá zapichat s nějakou ženou...?
myslím,že tady ti nikdo psát zdlouhavé odpovědi nebude,není nic lehčího než zavolat Laďovi
.............pokud máte jaké dotazy stačí volat na mobil v popisku....rádi na všechny odpovíme.....
.....
.....na tento týden jsme pro vás připravili..

........čtvrtek....dopo........gang-domina-tma-bi-glory
........sobota....večer.......klasická swingers pro páry,ženy a muže
........čtvrtek....dopo........gang-domina-tma-bi-glory
........sobota....večer.......klasická swingers pro páry,ženy a muže
Ahoj do Bravek,v sobotu se dostavíme na dávku sexu,jinak nové vlákno super
Ahoj,píšu už teď,čtvrtek jedeme,ale měl jsem dát vědět-mi jen napiš na nick,jestli vše platí jako minule
potkáme se v Bravkách?ve čtvrtek si jedu užívat,já s připinákem,můžeme si udělat vzájemně dobře já vám a vy mně
Ahoj, moc rád vás zítra poznám osobně
vypadá že čtvrteční akce bude velká
(bearbeitet)
Dneska jedna velká paráda, mladá černovláska v tmavých naprostý luxus. Ve všech směrech skvělá!
Rad bych poděkoval, já byl ten první co tě udělal rukou a pak hned i ošukal.
Kdyby jste se chtěli někdy na něčem domluvit budu rad když se ozvete.
Rad bych poděkoval, já byl ten první co tě udělal rukou a pak hned i ošukal.
Kdyby jste se chtěli někdy na něčem domluvit budu rad když se ozvete.
Dnešný štvrtok sa vydaril. Odchádzali sme spokojní a tak to má byť. Tešíme sa nabudúce:-):-)
Hurá! Už se načítání hodně sekalo… Tak brzy zase naviděnou v Bravkách Laďo a ostatní
Zítra se těším .Snad bude 🌞Kdyby jel někdo, kdo mě má po cestě a přibral mě, budu ráda.🙂Jinak dorazím sama svým 🚗
neděle dnes hodně akční-děkujeme,dnes běželo téma,že by se zrušily klasické neděle a zůstaly jen ty rychlé.Ladi za nás je současné nastavení skvělé-jsme pro nechat neděle jedna rychlá-jedna normál
(bearbeitet)
Já to dnes říkala Na rychlou bych nešla Dnes za mě a pro mě nej akce .
Děkuji všem pánům u bazénu ,kde jsem se fakt hodně dobře bavila a pak děkuji ostatním,kde jste mi splnilo co mám ráda a závěr odvoz domů ,děkuji moc .Na krátkou neděli a párové akce nemám důvod jit,na ostatní ano
.......jinak akce.....rychlá neděla a nedělní swingers zatím necháme při starém systému.....
Dík.. byli jsme dnes poprvé .. byla to zajímavá zkušenost :-)
včera čtvrtek moc dobré,i přes hodně žen,tak na bi to nemělo žádný dopad-domina jako vždy jednička
parádička-hned využiji
čtvrtek se opět stavím ojet pár zadečků
kluci nebojte si říct,vy mně já vás
nová fórovka-super-pokud vše klapne dojedeme dnes 1+1,jinak sám-
Dorazíme dnes s baculkou tak snad bude zábava
Asi by to chtelo zalozit nove vlakno 😉
nové je 2 měsíce,ale díváme se,že i další vlákna jsou vzhůru nohama
co to zase je za mišmaš,nové komenty jsou u nejstarší odpovědí
Asi zase nějaké změny k lepšímu či co
.Ach jo.
Ahoj, nevim mne to zatim funguje nebo to uz nejaky chytrejsi admin opravil. Ale asi spatna funkce v Databazi, to je tak, kdyz jde jen o zisk a ne funkcnost.
ve čtvrtek Bravky-jedu si užívat,já s připinákem,můžeme si udělat vzájemně dobře já vám a vy mně
Ahoj, v neděli se chceme poprvé zastavit s ženou na rychlo neděli... kolik tam cca bývá páru na akci rychlo neděle? Díky
pokud se ptáte na páry,tak využijte sobotu kde jsou jen páry
Strašně se na neděli těším, už aby byla :-) Kdyby chtěl někdo na trase Pardubice-Mohelnice-Olomouc-Bravantice nabrat, mám ještě 2-3 místa v autě, kdyžtak napište :-) Těším se a doufám, že to bude jízda.
Taky se chystám a doufám, že bude .
měsíc utekl a my si dnes dáme dostaveníčko v Bravkách
Nezapominejte, ze se dnes suka o hodinu dele kdo bude sukat ve 3 tak musi este sukat hodinu, aby se mu to zapocitalo :D.
Dnes jsem kousek, tak se konečně stavím. Jen budu asi nervozní, když jdu poprvé a neví kde co jak.
Tak třeba se najde někdo, kdo mě případně popostrčí tam kam bude třeba:-)
Uz se nemohu odpoledne dockat. Porad plati, vyrazim z vychodu cech jedu trasu V. Myto,Litomysl, Svitavy,M. Třebová, Mohelnice,Olomouc, kdyby nekdo chtel muzu nabrat, mam 2 volna mista.
ja bych chtel podekovat 2. damam v tmavem byly ste vynikajici. Slecne ktere sem nasel gumicku "mrzi me, ze sem te neochutnal, snad to priste budu moci napravit."
sobota páry-jedna velikánská nádhera.Ladi další paráda ve vašem provedení
(bearbeitet)
Sobota výborná wou wou,děkujeme za fantastický večer
Děkujeme,ano sobota byla skvělá,sladké mušličky
ne to mi nemuzete kuva delat :-( asi se bude muset z kamarada stat Petruska neda se nic delat!
Jinak nedele asi diky prodlouzenemu vikendu nebo unave byla slapsi bylo malo lidi, ale rad bych timhle pozdravil slecnu co se ji stratila gumicka do vlasu a ja ji jako Jirik nasel, ze bych ji to rad oplatil priste pusinkou.
Jinak nedele asi diky prodlouzenemu vikendu nebo unave byla slapsi bylo malo lidi, ale rad bych timhle pozdravil slecnu co se ji stratila gumicka do vlasu a ja ji jako Jirik nasel, ze bych ji to rad oplatil priste pusinkou.
....jen připomínáme,že úterní akce tento týden není z důvodů opravy silnice....

.....
v neděli jsem chtěl taky dojet,ale vzdal jsem to,provoz odpoledne nebo se dostat do Bravek je fakt na palu
my taky neděli vzdali,ale zajedeme v sobotu
.....čtvrteční akce začne příchodem štíhlé subinky před bar,kde bude svěřena do vaších rukou a penisů + DOMINA + avizovaný pár Tibija + další žena-ženy......

Jen skromný dotaz?
Bude úterní odpolední akce?
Vzhledem k nepředvídatelné dopravní situaci na dálnici u Bravantic.
Děkuji zavodpověd
Bude úterní odpolední akce?
Vzhledem k nepředvídatelné dopravní situaci na dálnici u Bravantic.
Děkuji zavodpověd
nabídka pestrá,zítra to vidím na spešl akci
zítra určo jedu subince vystříkat pusinku a pokud budu mít štěstí a její pán mě vybere ji rád ošukám
tento čtvrtek se hodně povedl,pokud jsem dobře počítal 7 žen?👍👍👍👍👍👍👍
My určitě dorazíme a věříme, že to bude zase skvělé
ahoj do místečka neřesti.V sobotu přijedeme uspokojit naše choutky,miláčkovi chci opět splnit po čem vždy touží-koukat na svou kočičku mezi muži
V sobotu Praha a směr Bravky
Dnešný štvrtok sa vydaril-odchádzali sme spokojní a tak to má byť. Tešíme sa nabudúce😘
Ahoj ve spolek,dnes dovalíme ve složení 2+2
my poděkujeme 2x jak za minulé skvělé páry,tak za včerejší sobotní nášup sexu.Ladi jinak velmi chválíme změny jak se sedí
super sobota ve 23 jsme měli hotovo,mám pozdravit kluky,tak spokojenou jsem ji už dlouho neviděl
Ahoj,další díky za sobotu,děkujeme krásnému párečku za asistenci v mučce,rádi jsme vás poznali a né jen to😘
Děkujeme,že jsme se mohli v sobotu stavit a zažít další pekelnou jízdu v Bravantickém sexlandu
kluci nebojte si říct,vy mně já vás
ptej se u paní dominy,klidně si tě vezmeme do parády obě najednou
Máme nějaké informace k zitrku? Kolik bude žen a páru?
my jdeme na neděli,čtvrtky jsou nepředvídatelné,tam ti nikdo nic nemůže slíbit ani říct dopředu a i kdyby se nahlásilo 10 žen a10 párů-jde jen o iluzi,která se buď naplní nebo né.Čtvrtky jsou cenově lákavé,ale zase nemáš jistotu a ani si nejde nárokovat příslib žen nebo páru na akci,které je vedena v bisexuálním duchu
My se také těšíme na nedělní akci.Laďo ber pořádné chlapy!
výborně napsané-ano přesně-čtvrtky jsou nepředvídatelné
Ahoj,má maličkost se zítra na čtvrtku objeví jako domina
😘děkuji za sexuální péči,ráda si jí za týden zopáknu
v neděli se s kámoškou zastavíme-klasická už celkem dlouho nebyla
čtu,že příští týden najíždí už úterky-super👍
Ahoj, i my přijedeme se podívat jaké jsou úterky ...ještě jsme nebyli...
podle vašich fotek se vám úterý bude líbit-fota nádhera
Ahoj,na úterek se stavíme,máme rádi akce kde se jde hned na věc
Děkovačka za minulou sobotu-dobrý nářez
my děkujeme za super neděli,Hanka dostala co proto!
Ahoj…tak my bohužel musíme dnešní akci odpiskat…ženu zkolila chřipka …mrzí nás to a snad příští úterý nám to vyjde…
ve čtvrtek budu na akci jako domina,kdo zlobil a přizná se?
na to,že bylo hodně žen-super bičko👍👍👍👍👍👍👍👍
Další nezabudnuteľný zážitok za nami. Bolo super. Ďakujeme všetkým, čo boli:-):-)
my se rádi přidáme a v sobotu přijedeme,pozdravujeme Opavu-dejte vědět jestli jedete
Bože jak ten čas letí,dnes-sobota rádi doženeme časovou ztrátu
přijedeme-sobotní večírek může začít,nějakou dobu strávíme v mučce
Všude dobře v Bravanticích nejlíp.Děkujeme za sobotní nášup sexu
Výborné jako vždy,jelo se všude,náramné kočičky předvedly neskutečnou show před krbem,ve víru vášně byli úplně všichni.Díky
........dále bychom chtěli upozornit na úterní odpolední akce,které se přes zimní období posune o hodinku dříve a bude konat v čase od 16 do 18 hodin......(do teď byl čas 17-19 hod)....
sobotu jsme fest probendili a prosexovali,nevynechali jsme náš oblíbený bdsm koutek.Zvažujeme i variantu úterní návštěvy
......a jako vždy připomínáme,že na úterní,čtvrteční a rychlé neděle není nutná rezervace.....

.....
díky dnes ok,kdyby jste měli zájem napište,pár kde ona měla neskutečné kozičky a kouřila jsi vždy 2 najednou
.....lidičky pokud máte dotaz k cenám na našich akcích,musíte buď na naše stránky nebo si zavolat....dle admina se nesmí v popisku uvádět....za nás celkem nelogické,když v inzerci cena být může,nehledě na to či je nebo není inzerát topovaný.Popisek má sloužit k podávání informací a myslíme,že uvádění ceny ničemu nevaní,nikoho neuráží a nikomu nedělá reklamu......NA NÁŠ DOTAZ PROČ-ADMIN ODPOVĚĎ NEMÁ
....tak odpověď admin poslal v tomhle znění....
Cena za služby může být v osobním popisku uváděna pouze ve formě kreditů
Cena za služby může být v osobním popisku uváděna pouze ve formě kreditů
Jaké kredity,amateri se asi zbláznili-větší kravinu už vymyslet nemohli.Prostě chci jít na akci,tak chci vědět cenu.Děs jak za totáče
Na webových stránkách Bravantic ceny snad uvedené jsou.
Jo tak nejsou, člověk se pravděpodobně musí přihlásit ohledně zjištění co kolik stojí.
To je trochu kontraproduktivní, na webu se musím přihlásit a zde budou k vidění bez přihlášení?
Jo tak nejsou, člověk se pravděpodobně musí přihlásit ohledně zjištění co kolik stojí.
To je trochu kontraproduktivní, na webu se musím přihlásit a zde budou k vidění bez přihlášení?
meleš blbosti-přihlášený-nepřihlášený,když se přihlásíš na webovky Bravantic,tak ceny vidíš,tady můžeš být přihlášený a vidíš velké kulové, rozumbrado
Prej meleš blbosti😀
Napsal si to správně, po přihlášení vidíš ceny.
Pokud to je zde zakázáno, tak proč by to mělo být v popisku?
Dělá ti problém přihlásit se na webovky?
Drahocenný čas, myslíš 2 minuty ohledně přihlášení, proč
mám pocit že vám jde o něco jiného😀 (bearbeitet)
Napsal si to správně, po přihlášení vidíš ceny.
Pokud to je zde zakázáno, tak proč by to mělo být v popisku?
Dělá ti problém přihlásit se na webovky?
Drahocenný čas, myslíš 2 minuty ohledně přihlášení, proč
mám pocit že vám jde o něco jiného😀 (bearbeitet)
ano a to je ten dotaz,je cena v popisku něco urážlivého,nebo pohoršujícího,každý swingers klub,který je na amatérech má pro zájemce informace,co nabízí,kdy se co koná a za kolik-co je na tom tak strašného mít v popisku cenu.My se na webovky Bravantic díváme,ale zatím je dost těch co o nich neví a čerpají info zde,které je jaké je-nesmyslně omezováno
Mají proto své důvody, zeptej se.
Nechci se s tebou hádat, debatou nebo hádkou my nic nevyřešíme.
Nechci se s tebou hádat, debatou nebo hádkou my nic nevyřešíme.
jasně pohoda klídek tabáček,oni to vlastně taky neví,ale maj na to nějaký paragraf,asi nařízení EU
jj, asi v tom bude nějaký paragraf, obchodní
zákoník.
zákoník.
i my si myslíme,že tohle omezování je ze strany amatéru kravina
hlavně nám tím všem ubíráte drahocený čas,tak jsme se mohli podívat a věděli bychom info hned,tak si musíme dopisovat nebo telefonovat,ale proč to dělat jednoduše,když to jde složitě
(bearbeitet)
No protoze jim to nerejzuje kdyby ste platili jako holky co tu nabizej sluzby jako na agame a jim by to sypalo, tak mozna by vam povolili. Admini sou tu tupi ignoranti a majitel je holt zlatokop.
čtvrtek s kámošem přijedeme,chce zkusit ponížení paní dominy
ano dnes čtvrtek budu já jako domina-kdo zlobil ať se poslušně nahlásí
čtvrtky jsou dobré,úterý také,ale my se chystáme v neděli
Ahoj,taky se dnes rádí ukážeme na párovce.Pár kde je žena bi vítáme
Ahoj do Bravek,minule jsme páry nestihli,ale dnes určo jedeme
my snad v neděli,pokud bude ok počasí
čekám,kdy se objeví komentář Haničky z Brna,že v neděli bude a stále nic
(bearbeitet)
Minulá sobota skvělá,ale včera párovka asi překonala vše
Sobota výýýýýýbornááá,párovky mají teď šmrnc a velkou úroveň.Ladi děkujeme za nás i nadšené známé
děkujeme,v sobotu se nám to luxusně sešlo,spokojenost na maximum
kuchařil a vytvořil výbornou sekanou,dalčí tekuté dary byly součástí......sobota ve velkém párovém duchu.....v neděli opakovaně vyhrály ženy.....tam se ani vyhrát nedá....
Děkujeme také,bylo nádherně,páry nádhera,atmosféra,sex nádhera
Jedeme s kámošem jen ve dvou,tady domluvy zoufalost
ano dnes úterý budu jako domina-kdo ví,že zlobil a musí se mu naplácat,ať se přihlásí-polohu ve které budeš trestán si můžeš vybrat sám
V sobotu si přijedeme zablbnout,věříme,že bude super jako vždy
úterý se vyvedlo,ale čtvrtek jedeme
Pepíček se v sobotu staví,snad nezklamu jako minule
Vyrážíme v sobotu,zážitky-atmosféra-šukací kouzlo Bravantic
Olomouc se hlásí,udělali jsme si volno i plán-sex-sex-sex
Srazík v Bravkách sobota,kdo se přidá na SM sub-subina
Ahoj, rád se přidám....Jezdím celkem pravidelně ale v mučírně se ne vždy něco zajímavého děje....
tak ono néé vždy je tam umožněn přístup všem,např my si tam plníme své představy,ale jen s vybranýma a vždy se zamykáme a zítra tomu nebude jinak
😞není nám přáno,chřipka překazila naše plány,snad jindy
My bohužel se také museli omluvit,snad za 2 týdny
jo omluvenky byly znát,ale i v menším počtu než jsme zvyklí bylo dobře
většinou mám čas jen čtvrtek,ale zítra odpo úterý ráda přijedu😘
V týdnu to časově nedám, ale na nedělní "randíčko" se těším.
My v neděli taky přijedeme.Laďo ber chlapy,jede s námi ještě jeden pár.
Děkuji za dotazy i odpovědi,máte příležitost osobního setkání mne poznat,dnes jsme jako domina na akci gang-bi-tma
Díky,za super gang,zejména štíhlé kudrnaté kočičce-jsi sexy
čtvrtek s kámošem přijedeme,chtěl by plnit příkazy paní dominy s bi zaměřením
Ahoj zítra by sem chtěl jít poprvé celkově. Vadí když se budu jen dívat... Pak podle ostychu ? Děkuji
😘😘😘😘😘dnes jedu také jako subinka
Ladiku na neděli ber pořádné kaňoury,přijedeme se mrknout
se sněhem počítáme,v neděli se chceme stavit
Ahoj,v neděli pokud mi necukne tak s kámoškou
nějak se mi nedaří najít ten správný čas,v který bych mohla přes týden,chtěla bych v neděli,ale je tam opět ale
my v neděli chvilku po 14,ale přijedeme
Ladi dorazíme na kuřátka-sexík,jak jsme psali na vašem fóru,nahřej bazének
Dnes opět super akce,ale ta bývá téměř vždy.Za nás velká spokojenost.
Musím souhlasit.Dnešek byl naprosto super.
Včera neděle výborná,ženy vášnivky,pěkné krasotinky.Děkuji
Opět dnes úterý budu jako domina,a znovu pokud jsi zlobil budeš trestán,trest si můžeš vybrat sám-ojet zlobivý zadeček připinákem,klasicky výprask,odměna pro napravené?vyhonění mou ručkou a vystříkání na mně
V sobotu si přijedeme s kámoškou zasexovat a nebráníme se ničemu
Čtvrtek bych ráda ojela pánský zadeček připinákem,můžeme si udělat vzájemně dobře já vám a vy mně
Kluci a dámy děkuji,dnes jsem si hodně užívala
Dnes čtvrtek kolem 10 žen,spíše swingers než gang,ale suprovka,jeden z nej čtvrtků
Ahoj do Bravek-v sobotu máme dostaveníčko sexu-kdo se přidá na pořádnou akci?
Také zdravíme a po moc dlouhé době se v sobotu vrátíme na místo činu
Dnes bude veselo a my bychom neradi chyběli
Ladi víš,že na úvod počet pánů stačí,ale pak????raději nám je neblokuj😍
Děkujeme za přenádherný večírek,Bravky praskaly ve švech,zaplněno snad do posledního místečka
Další extrémně výborná sobotěnka-jedna z těch,kterou hned tak něco nepřekoná.Zažil jsem v Bravkách už hodně a doufám,že ještě zažiji,tenhle koncept šlape jako hodinky.Děkuji i za nadšenou a spokojenou kámošku
velmi dobré rozhodnutí,jen škoda,že mezi svátky se žádná akce nevlezla
úterý skvělé,moc pěkné páry,čtvrtek čtu,že bude Dáša z Brna,k tomu subinka a domina,co více si přát,v žádném případě nemohu chybět
Tento čtvrtek přijedeme. Dáša má ráda, když se k ní chlapi chovají jako k děvce. Nechá se mrdat do kundy i do zadku, nejradši má sandwich, jeden vocas v kundě a druhý v zadku. Kouří do konce, můžeš se jí vystříkat do pusy, ráda to polyká. Její fotky a videa v naší galerii.
tak to se musím stavit,snad se někdo ujme i mé drahé polovičky
Také se zítra chystám a rád se přidám k opíchání vašich poloviček. Snad se pak najde někdo, kdo se ujme i moji dírky. Ideálně já bych kouřil a nebo lízal kundičku a zároveň by mě někdo píchal. Moc mě láká Glory hole
ok jako by se stalo,až obděláš drahé polovičky,zavítej do tmavých
Určitě si tmavé místnosti enechám ujít, snad tě tam najdu
Ladi tak jsme tě podcenili,sobota jela na plno v plném počtu-velké díky
KLuci už se trošku osmělujete a vyslovujete své přání,ale stále se hodně stadíte-není čeho se bát-pokud nezkusíte nebudete vědět
Čtvrtek byl super, hezky jste pánové Dášu vymrdali. Komu se to s ní líbilo, ať se nám klidně ozve a můžeme se příště zase domluvit
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍kdo dnes byl musel čumět jako já,musím brutálně napsat,že se mrdalo ve velkém
Když se ti to s Dášou líbilo, tak jí můžeš příště zase pořádně vymrdat. Když budete chlapi trochu sehraní, tak nejradši má sandwich, jeden vocas v kundě a druhý v zadku. A když se jí potom vystříkáte do pusy, tak to nemá chybu
i já byl a vím o čem píšeš,dnešní čtvrtek nejlepší z nejlepších,v glory opíchala domina snad 10 chlapů,má můj obdiv,ve tmě bezva mačkanice
minulou sobotou jsme se namlsali a mysleli,že 2 týdny vydržíme,hmmm a nevydržíme,zítra teda na párovce
my zde píšeme už pravidelně a i tentokrát sobotní párovku nevynecháme
Na párovku jsem bohužel nesehnal ženský doprovod, tak snad rychloneděle vyjde a bude veselo.
😜my si v neděli uděláme dostaveníčko v Bravkách
změna plánů a vzpomínka na minulou sobotní nádheru prosexované noci nás pohltila touha navštívit i dnešní párovku

Ahoj,Ladi dnes přijedeme na trochu-hodně sexu a srandy-možná né sami
Ladi děkujeme za další skvělou párovku,před půlnoci jsme měli splněno,dík milé blondýnce,která se věnovala mně i příteli,byla jsi slaďoučká
Děkujeme,za příjemně strávený večírek pro páry,které zcela zaplnily Bravantický sexland.Ladi jste úžasní,při loučení jsi nám někde zmizel.Přejeme Vám šťastné a veselé vánoce,klid,který potřebujeme všichni.Do nového roku popřejeme v sobotu osobně.L+P
...

....ač neradi,ale musíme již dnes napsat......bohužel na tuto SOBOTU máme pro samotné muže OBSAZENO!!!!......ale sobota je celkem daleko....a ještě se toho může hodně změnit.....proto klidně volejte na mobil v popisku....kdyby někdo zrušil rezervaci.....šance není velká,ale vždy je....

.....
děkujeme za sobotu,už aby byla další podobná
Krásné a pohodové Vánoční svátky celemu týmu Bravantic a všem amíkum přejeme🌲🌲🌲🌲
Děkujeme celému kolektivu Bravantického ráje za péči a celoroční starost o naši sexuální spokojenost.O+T
(bearbeitet)
Ahoj,pěkné svátky a nový rok.Mám jen malý dotaz,vím,že se mám dívat na seznam akcí,ale náhodou po novém roce 2.ledna čtvrtek neplánujete?Děkuji
Ahoj,my s přáteli natěšeni,vzorně nahlášení,jen na to vlítnout
....nesmírně si vážíme vašeho zájmu o sobotní akci,ale naše kapacita je zcela vyčerpaná na maximum....

....může se někdo omluvit-to ano....ale raději zkuste další pěkné kluby Brno,Tišnov,Přerov,v Polsku kousek od nás Gravitacja atd......

....
Večer se uvidíme,přejeme všem šťastný nový rok,Laďovi hodně vytrvalosti a elánu jako doposud
my jedeme a s kým si píšeme ten jede dnes do Bravek
to bude hukot
Mega akce,k sobotě není co dodat-očekávaní velkého grupáče se zcela naplnilo neboli ještě nad očekávání přeplnilo.Chlapcům chvilkama docházel dech,ale vzhledem k počtu dam pro tentokrát odpuštěno.Laďovi a jeho personálu obrovské poděkování
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍díky za extra výbornou sobotu,vzkaz pro Evču-pokud budeš chtít napiš mi
Nádherně povedené sobotní dostaveníčko v Bravantickém sex-landu
z většiny hostů se stali nebo stávají kamarádí........
Tak jme všichni zdraví a šťastní v novém roce.
A co podnikneme dal? První akce je v úterý odpoledne, a druhá ve čtvrtek.
Věřím že účast bude hojná, dejte vědět kdo se kdy zúčastní, ať se všichni můžeme těšit ještě více.
A co podnikneme dal? První akce je v úterý odpoledne, a druhá ve čtvrtek.
Věřím že účast bude hojná, dejte vědět kdo se kdy zúčastní, ať se všichni můžeme těšit ještě více.
první je nedělní swingers,taky jdu-jinak vše nejlepší do nového roku
Děkujeme-zakončení sezóny bylo velkolepé,co třeba velkolepost zopakovat při zahojování sezóny?
dát palec dolů někomu kdo přeje všem hodně štěstí může udělat jen vymaštěný imbecil
Ty palce dolů se tu už řešily, bohužel je to blbě nastavené webem a při surfovani na mobilu nevědomky položíš palec do pole scrollování a označíš palec a následně již to nejde vzít zpět, řešilo se to mnohokrát ale webmajstři dělají mrtvé brouky a nikdo to neřeší.
Jinak Všem co navštěvují Bravky a Ladikovi a jeho týmu vše nej v Novém roce hodně sexovani a příjemných zážitků
Děkujeme za swingers unikát,sobota byla výtečná.Do nového roku Vám přejeme jen to nejlepší
Pokud vše klapne v neděli se ukážeme 1+1,jinak vše nej v novém roce a úspěšného pokračování swingers Bravonovely.J+V
Posílám poděkování a hodně pusinek za celoroční péči o naše sexuální blaho,aby jste byli skvělou komunitou jako doposud
na první nedělní nebudeme chybět-sezóna může začít
minulá sobota úžasná akce,úžasná atmosféra,úžasné bylo vše.Děkujeme
Tak včerejší Nedělní zahájení SUPER 👍Diky VŠEM 🙂 Speciální hlášení od komfort polštářek Vašek dotyčná už bude vědět moc rád tě zase uvidím ozvi se 😘
🍷🍷🍷......děkujeme za nedělní návštěvu.....pro nás milé překvapení,že i v tom nečase vás přijelo tolik...
......malé info....na úterní a čtvrteční akce není nutná rezervace.......

.....za vše děkuje a těší se na vás celý team Bravanti
v neděli parádní zahajovačka sezóny
vídím od paní dominy smazaný komentář,jde o omyl nebo,že dnes nebudete?
alo ano jdu,jen admin bezhlavě maže kde co,bez toho aby se podíval o co jde,a hlupáci díky ním mají bonzácké žniva.Možná by admini mohli dělat svou práci malinko zodpovědněji
naprosto souhlasím,i mistr tesař se utne,ale tohle je čistě nedbalost a lenost adminů dělat to-pro co tady vlastně jsou
dnešní úterý-jako hodně dobrý👍
(bearbeitet)
neděle byla super,čtvrtek si subinku nemohu nechat ujít
dnes čtvrtek se těším na vaši péči-ráda ojedu i pár zadečku
vy mně já vás
bezva čtvrtek-subinka nádherně sténala,musela mít tak 30 orgáčů
Pokud někdo z nahlášených pojede přes Ostravu ,ráda se svezu Jinak pojedu sama
Odvoz tam mám zajištěn ,tak se těším po dlouhé době a snad nebudu na ocet .
Zatím máme plán dojet,snad nám nenafujá moc sněhu
fakt výkony adminů jsou žalostné,po smazání komentu jsem žádali o vysvětlení a bylo nám řečeno počkejte si 72 hodin na odpověď.Amateri jak se nám zdá asi patří státu
jen ve státním se na pracovní morálku dlabe a trvá vše věčnost
(bearbeitet)
podobná zkušenost,ale těch 72 hodin napíši jen,když neví jak vlastní chybu řešit,a ani po 72 hodinách jsem odpověď nedostal-jde to tady do kytek v lepším případě
jen mohu doporučit přímo webovky Bravantic a máte klid,mají tam i seznamku,kde každý nechá kontakt,tady jen holé nicky bez ničeho
Stránky klubu jsou v pohodě,aspoň za mě
tady jsme dávali jen echo pro známe,že jedeme.napsali jsme Ahoj v sobotu v Bravkách-sraz v mučce-a za tohle nám příspěvek smazali-děs
Dnes budu chybět,počasí mi nepřeje,mohu jen tiše závidět

Swingers Bravantice...č.5
Bravantice