Za to ze ji reknes UZ DLOUHO VAM CHCI RICT ZE JSTE MOC PRITAZLIVA ZENA ti hlavu neutrhne
Zkus některou ze svých bývalých spolužaček...
Mě mladší oslovují v sauně, na nuda, u pokladny v obchodě. Zrovna lidem v baráku bych se vyhýbala a ani to nezkoušela.
Pořád jí potkáváš bez poTprdy
a bez kalhotek jen v noční košili? A kde chodí???
A jak víš, že je manžel nefunkční??
Radu jak to řešit? Co chceš vlastně řešit?
A jak víš, že je manžel nefunkční??
Radu jak to řešit? Co chceš vlastně řešit?
Jsme ve virtuálním světě, takže nevíš jestli to "sdělení faktu" není jen fantazie pisatele. Mne okamžitě napadlo, že bych takovou ženu snad ani nechtěl :)
To si právě myslím, že to JE jen pisatelova nadrženecká fantazie, u které si vyhonil a to mu stačí. Proto to ,,se ženskýma,, v reálu neumí a ani nebude.
Takze 25 letou sex nebavi a 50 letou bude sex bavit ☺☺☺
Musim se smat tomu, jak manzelky sex nechteji, ale u cizich zen se predpoklada, jak budou v sexu uzasne a pri chuti ☺☺☺
Musim se smat tomu, jak manzelky sex nechteji, ale u cizich zen se predpoklada, jak budou v sexu uzasne a pri chuti ☺☺☺
..... věk bych neřešil, spíš to chce začít řešit příčiny místo následků....aneb když sú žňa má sa kosit😜
Přesně tak. Napíši to samé, ale drsně natvrdo. Když se muži nedaří najít vysněná samička, tak začne slevovat ze svých požadavků a snaží se hledat ženy, o kterých si chybně myslí, že jsou zoufalé a budou snadnou kořistí, tzn. slintá zde nad ženami, které jsou třeba obézní nebo výrazně starší než je on sám.
A netusi, ze starsi, zkusenou zenu neohromi jen vypracovanym telem, ale musi mit i urcitou dusevni zralost. ☺
A velmi se divi, ze jeho - mladeho a ztepileho borce si dovoli odmitnout " stara vetev" po 50.
☺☺
Ta by mela byt nadsena. ☺☺
A velmi se divi, ze jeho - mladeho a ztepileho borce si dovoli odmitnout " stara vetev" po 50.
☺☺
Ta by mela byt nadsena. ☺☺
Je mi 40 a porad tady mám nabídky od kluků 19-25, kteří si mysli, ze mi jen poslou fotky pera a já hned pribehnu. Takhle to ale nefunguje. Člověk musí nabídnout něco víc a musí mít něco v hlavě, aby mě trochu zaujal. I kdyz jde jen o sex nebo jednorázové povyražení :) Bavime se tu sice o ženách kolem 50, ale myslím, ze je to podobný. Tyhle ženský, pokud na to jsou, už vi, co chtějí. :)
.... vědí....a mnohem líp 😜..........
Zajeď na měsíc někam do lázní a tam najdeš pokud teda nejseš vyloženě trdlo.
Najdeš ženu kterou hledáš, co jí chceš nabídnout, když jsi ženatý? Nemůžeš se s ní objevit nikde veřejně a jí třeba jenom sex s tebou nebude stačit.
Jak a kde najít starší ženu? Říkáš, že jednu máš v baráku, ale bojíš se jí oslovit. S jinou to bude lepší? Není problém v tom strachu 🤔?
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Tak nejdřív se s takovou ženou musíš seznámit a pak lehce naťuknout lehkým flirtem a hned uvidíš, jak zareaguje. Ale držel bych se hesla, co je v domě, není pro mě, zvláště když jsi ženatý. Obecně teda nejsem fanda nevěry.
Zkus zajít v pondělí nebo ve čtvrtek do Penny marketu.
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Milion stejných či podobných témat "Staršíženy": amateri.com/cs/forum/search?search=staršíženy
(bez úpravy diakritiky, aby odkaz byl funkční:
amateri.com/cs/forum/search?search=star%C5%A1%C3%AD+%C5%BEeny)
(bearbeitet)
(bez úpravy diakritiky, aby odkaz byl funkční:
amateri.com/cs/forum/search?search=star%C5%A1%C3%AD+%C5%BEeny)
(bearbeitet)
https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/spolecnost/mam-stale-horkou-krev-rika-seniorka-take-duchodci-maji-sexualni-touhy-domovy-se_2408171708_job
Podle toho, jak starou. Je Ti 35 nebo jsi 35let ženatý???
Ta věta je nějak nejasná.
Někdo říká 40lete kočce milfka, jiný chce ve 20 sukat 70letou.
Ta věta je nějak nejasná.
Někdo říká 40lete kočce milfka, jiný chce ve 20 sukat 70letou.
V profilu má napsáno že je mu 35 let.

Jak a kde najít starší ženu
Prosím poraďte jak a kde najít starší ženu.