Účty co nejsou Real

Udělejme něco s fake lidma mezi námi 🙏👫

Čauko Amatéři
Delší dobu pozoruju že se nám množí podvodníci mezi námi. Co kdybychom si nechali společně záležet na čistotě naší komunity? Přece jen když už vedeme konverzaci s protějškem, vyměníte si pár lechtivých materiálu atd ověřte si že to není někdo jiný než za koho se vydává. Když už není profil ověřen oficiální cestou přes Amatéry, tak nebuďte naivní a chtějte ověření v chatu. Třeba jen napsat váš Nickname na papír a vyfotit to s detailem co si vymyslíte.
Doufám že tenhle příspěvek udělá naší komunitu lepší a bezpečnější pro nás všechny.
Konec hlášení 🤗 Luke
A není lepší jít ven a tam potkat nějakou opravdovou ženu? Taky jsem to tu zkusil a poznal že je to úplně o hovně, většinou chtějí prachy a nebo si chce někdo jen psát, což většinou jsou chlapy
Asi potkáváš špatné ženské nebo oslovuješ kdovíkoho.
Netuším jestli je tohle i problém mužských profilů, možná ano.... Přece jen se může bezzubý ochlasta vydávat za hezkého muže, ale co se týče ženských profilů, tak zde je ten problém razantní, hodně chlapů se vydává za ženy a to je vážně hnus velebnosti. Všeho všudy tu můj obličej viděly dvě ženy a ano souhlasím, že nějaké ověření by mělo být. Jedné nejmenované jsem ho poslal bez rozmyslu, ale věřím že zůstanu anonymní. Nejspíš to budeš číst, tak za diskrétní jednání ti děkuji. A s druhou si píšu už hodně dlouho a jsem si jistý, že problém nenastane. Ano není to zde jednoduché a lidé jsou tu dost často zvláštní, ale ne všichni to rozhodně ne.
Dieser Beitrag wurde gelöscht.
Komunitu lepsi a bezpecnejsi. Nejsi ty nahodou nejaky mlady komunista? Tyhle vzletne kecy. Nebo to uz je americky zpusob uvazovani u mlade generace?
O co vám jako jde ? Když někomu nevěříte, tak si s ním prostě nepište a nic mu neposílejte. Tady nejste v bance nebo na úřadu práce, aby bylo potřeba někoho ověřovat, není důvod. Jste tu kvůli zábavě a ne aby vám byly přiznány sociální dávky.
Zase by se jenom overovalo, prokazovalo, atd. Zlata doba internetu je v hajzlu
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Asi tak, ověření fotografií s nějakým lístkem nebo fotografií OP jde obejít. Stačí Photoshop. Spolehlivé je asi jen ověření osobně nebo videohovorem.
Vynucovat OP odradí i mnoho slušných lidí. Ale videohovor by byl asi OK.
souhlasim overeni resim pud at posle kde je jeji oblicej a v pozadi aktualni cas nebo fotka nebo video hovor
Ja sprechtim uz jen s temi co maji certifikaci
No jo, i když se červený profil odmítá ověřit, tak co? Mě je sice jasný, že to bude chlap, ale co s tím dál? Já nereaguju, ale blacklisty jsou tu zakázaný a on bude stejně oslovovat dál jiný.
Nahlásit na podporu za mě 🙂🙂🙂🙂
Nestane sa viacmenej nic pri nahlaseni. Natahuje ta tyzden na stretnutie a ked dojdes na dohodnute miesto - ticho. Skoda casu, penazi a admini s tym neurobia nic, ani ked posles screeny. Naposledy ucet - Smoulinkov, dohodnute stretnutie, dorazim na miesto a ticho. Nastastie som mal cestu este niekde inde v ramci mesta, takze z toho nerobim kovbojku, ale cloveka to vytaca, pretoze to nieje individualny pripad. A bohvie koho fotky zdiela... ci o tom dotycna vobec vie (su z CR).
A co má co admin řešit,že někdo někam nepřišel?Ještě by se dalo pochopit,že se nějak pokusí vyřešit žalování na urážky zde apod.Ale pokud se dohodnete na setkání v reálu někde venku,tak s tím nemá nic společného.Ani nemáš jak prokázat,že na to místo dotyčný nedorazil.To je jen tvé tvrzení.Když se rozhodnu adminovi napsat,že jsi včera nebyl třeba na náměstí ve Zdicích,byli jsme domluveni a já tam čekal zbytečně,tak by tě měl potrestat?To by si tu takto mohli lidi dělat naschvály.
To su spravy... naviac profil posiela fotky o ktorych dotycna pravdepodobne ani netusi, to je celkom proti zakonom. Fake ucty by som vyhladaval a kopal motykou do prdele.
Nahlásil jsem a jediné co admin udělá, tak smaže galerii, popř. úvodní fotku. Tohle se stalo u červeného nicku Andela99
amateri.com/cs/lide/3172178/Andela99
Tady je stránka kde dotyčný vzal fotky
https://nextdoortease.com/christa-cosmid2/
Za tímhle zřejmě falesnym profilem je Nick( Kol 13).
Těch možností ověření je víc, například hlasovka. A každý si ten protějšek může požádat o ověření nezávisle na ostatních.
Jenže pomocí AI lze udělat z mužského hlasu ženský a jsme zase tam kde to je. A dotyčný z toho má ještě větší zábavu.
NezneLizani
NezneLizani Inaktiv vor 2 Jahren
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Hlasovka je dobrá...nám jak napíše červený nick,tak stačí napsat,že máme špatné zkušenosti a že jestli je možnost poslat hlasovou zprávu.To máš vidět jak rychle zmizne nebo se začne vymlouvat,že vaří,že později atd.Skore bylo tuším v jednu chvíli že 28x neposlala a 1x poslala 🤣
Ahoj, a hlasovku myslíte jako ve zprávách ten mikrofon...? Prostě ho zmáčknout, něco říct a poslat?
Aby se vědělo, že tam jsou třeba oba nebo že je to žena v červeném profilu a ne muž se za ni vydávající....
Díky za odpověď.
Přesně tak. Je to i jednodušší způsob ověření, než se fotit s nějakou cedulkou.
Určite je to výrazné prilepšenie, foto s dohodnutou identifikáciou. Krátke identifikaçné video je asi najbezpečnejšie
Špekulantov tu je velká hromada.
Ale admini by si mali robiť skutočne svojú prácu.
Ja by som to u neovereného profilu nejak výrazne obmedzil ( 1 správa, koment, denne, žiadna možnosť navštevy profilu, ... ).
Taky jsme to využili a super.Jeden pokus z jednoho a vyšlo to.
Co jste napsali je úplně přesné, nebo se začnou hned rozčilovat a hned vás bloknou 🤣🤣🤣
Přesně to jsem myslel 🤭 jsem rád že jsem to dokázal sepsat aspoň takhle