Mastrubace po výtoku - semene

Mastrubuji po výstřiku semen

Mastrubujete když při tom vystříknete,
pokračujete dál v mastrubaci i když penis povolí nebo zůstane stát z zpříma a znovu vystříknete semeno a znovu provádíte mastrubaci nebo honičku.
Nebo vám to provádí někdo jiný, je to veliká slást hezký pocit.
To je pravda, že od někoho jiného to jde víckrát, s kamarádem jsme si užili a já se poznal co je vše hezkého
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Jo taky jsem to zažil že mi ho honil někdo cizí po výstřiku pokračoval v honění a já jsem se udělal podruhé,pak už ale změknul.
sem sa snažím premôcť a masturbujem delej aj po orgasme ale najviac sa mi podarili 3 org bez prestávky. ale chcel by som byť zviazaný a nejaká žienka by mi to robila aj ked by som ju prosil aby prestala
Já když se udělám, tak už to moc nejde. Mám po tom citlivej žalud.
Jo to máš pravdu je to citlivé , mě se to povedlo jednou zopakovat, po druhé už ne musí to být zajimavé, kor když ti to dělá někdo jiný aby si to mohl vydržet.
Někdy se mě povede jenom vytéct, tzv. bez stahů. Vyteču a masturbuju dál. Oto ti asi jde. Dělám to pomocí hlubokého výdechu při orgasmu a bez stimulace penisu. Jinak po normálním orgasmu žalud "bolí".
ted jsem si prohlížel tvoje rajcovní fotky , jsou nádherné a máš peknej penis a zadek docela bych ti ho vykouřil.a udělali by jsme si medovou masáž .
už jsi to dělal s klukem třeba kouření penisu, mastrubování?