Beznádejná situácia

Beznádejná situácia

Už neviem ako ďalej. Sme spolu už viac ako 3 roky a som na priateľku veľmi citovo naviazaný. Milujeme sa už raz tak za 2 mesiace a stále menej. To by som už nejak zvládol ale nechce sa vôbec venovať aj iným sex. aktivitám. Ja jej túžim napríklad urobiť orál. Ani o tom nechce počuť, vadí jej to a nedovolí mi to aj keď vie, že veľmi po tom túžim. Ja od nej to nevyžadujem. A tak je to so všetkým čo nie je klasické milovanie. Takže žiadne iné praktiky nič. Je silná kresťanka, tak neviem či niekde čítala že všetko je zakázané alebo čo. Žiadna predohra nič. Povedala že sa mám rozhodnúť buď si nájsť iné dievča ktoré to bude chcieť alebo sa s tým zmieriť. A ja nedokážem ani jedno. Inak je všetko ideálne až na ten sex. Nedokážem ju opustiť. Ale mám obrovskú úzkosť že už nezažijem nikdy nič čo mám rád. Mne je 30 jej 39.
S náboženskou fanatičkou nikdy spokojný nebudeš. Uvedom si, že tzv. "láska" je len forma nelátkovej závislosti a treba k nej pristupovať ako ku chorobe. Ukonči to, nájdi si inú.
Raz si skusil teraz uz chces, zvlastne, nelubis ju inak by ti stacila jej pussy...
Chodíš k zubárke? Nesmrdí ti z úst?
Sex nechce, ale inac vsetko fajn? Takze platis ty?
Poznáte sa 3 roky,..a ty si až teraz spozoroval ,že máš vedľa seba takéto niečo???,..to si doteraz s ňou skladal puzzle ??.,…mne to pripadá ako aj celý ten tvoj príspevok vyznieva,že by si räd,keby sa nad tebou najaká zľutovala a poskytla útechu ,..v podobe zásunu,..30 ročný chlap a nevie ako ďalej,..hm
Uplne ta chapem. Zamilovanost, tuzba to vsetko prekonat a odsuvat sexualny zivot. Snazit sa uspokojit sa s tym, co ti ponuka. Nerob to, ak su po troch rokoch tvoje tuzby stale silne. Bude to iba horsie. Utekaj prec, inac skoncis frustrovany, alebo ju budes podvadzat. To milovanej osobe nikto nechce robit.
Písal si rovnaký príspevok asi pred tromi mesiacmi, ak sa nič nezmenilo, tak prečo opäť riešiš to isté.
Teraz to trochu pritiahnem za vlasy a nie všetci to tu pochopia - pri vzťahu je sex až niekde na prvom mieste. Ak vieš, že už teraz to nejde, budúcnosti to bude len horšie. A možno potom nebude aj vôbec nič. Ako píšu moji predchodcovia - PREČ. Lebo sa buď utrápiš alebo si začneš niečo bokom (kvôli sexu). Tak potom aký zmysel má zotrvávať v tomto vzťahu.
Absolútny súhlas, vlastná skúsenosť...akurát u mňa zakončená manželstvom s dvoma deťmi a momentálne absolútne bez sexu. Nezlepší sa to, len sa bude zhoršovať. Kdesi som počula, že sex je vo vzťahu len 15%, ale kurva dôležitých 15%.... :)
Je to tak. Na funkčný vzťah je treba 100 percent. A takto máš len 85....
Ako vždy sa nájde niečo čo nefunguje, 100% asi nie je nikdy...len je rozdiel či je to dočasne a podarí sa nájsť riešenie, alebo je to dlhodobé...to sa zvláda veľmi veľmi tazko
Treba nájsť aspoň dočasné riešenie - kým sa nenájde trvalé. Nemrhať časom lebo ten je dosť neúprosný...
Spamätaj sa! Zbaľ kufre a utekaj kade ľahšie! Život máš pred sebou.
nájdi si milenku alebo musíš od nej preč