Nagość w domu i rodzinie

Nagość w domu - wpadki

MartaNow
MartaNow Inaktiv vor 2 Jahren
Kto z was lubi chodzić nago w domu albo wszyscy razem nago rodzinnie i czy mieliście z tym związane jakieś wpadki ?
Niee jeśli wszyscy są juz do tego przyzwyczajeni nie ma wpadek my np od 3 dni nie założyliśmy nic bo sie trafiły luźne dni
Uwielbiam chodzić nago po domu , śpię tylko nago . Czasami bywam na plaży nudystów w Turawie koło Opola
Ja lubię bardzo nago po domu chodzić. Mieszkam sam więc nie grozi mi że ktoś mnie przylapie bez ubrań. Mam obok domu dość spory ogród wiec jak jest lato i ciepło to również zdarza sie chodzić tak po ogrodzie
Latem byliśmy nad morzem w " Grzybowo" i zupełnie nieświadomie trafiliśmy na plażę naturystów. Byliśmy zmieszani bo pierwszy raz widzieliśmy tyle ludzi nago w jednym miejscu i poszliśmy dalej ( nie powiem że nie oglądaliśmy się za nagimi ciałami. Wróciliśmy do hotelu i natychmiast zaczęliśmy się bzykać. Na drugi dzień poszliśmy tam już przygotowani w to samo miejsce. Rozebraliśmy się i pomalutku przełamaliśmy stres. Po ok godzinie szybko do pokoju i ostry seks .....mmmmm polecam
Nie raz i nie dwa byłem z żoną w Grzybowie
A to ciekawe, bo my byliśmy tam dwa razy. W jakim miesiącu tam byliście?
Końcówka lipca początek sierpnia.
My podobnie 😃 Jak macie ochotę pogadać to zapraszamy do kontaktu.
Latem to normalne u nas. Mieszkamy sami we dwoje , jak wrócimy z pracy szczególnie latem zdejmujemy wszystko bierzemy prysznic i po wyjściu z łazienki już nie ubieramy się. Jest to wspaniałe widzieć druga osobę przy codziennych czynnościach całkiem nagom, w różnych pozycjach ciała. Jest to bardzo podniecające dla nas i wzmacnia naszą bliskość.
Ja staram się nago chodzić po domu jak tylko się da, chadzam też po plaży na Zawadach i trochę po lesie
Mnie ostatnio o 5 rano córka przyłapała ale sama była nie lepsza bo była tylko w krótkiej koszulce bez majtek i szła siku także remis
MartaNow
MartaNow Inaktiv vor 1 Jahr
Dieser Beitrag wurde vom Benutzer gelöscht.
Codziennie przed pracą od godziny 5 rano do 6:30 nagusio po domu jest to bardzo miłe nawet sąsiadka mnie nakryła parę razy przez okno
Ja lubię i jak tylko nie ma dzieci to chodzę , czasami również też przemykam się na golasa jeśli są na górze i nie widzą 😉
MartaNow
Ja też lubię chodzić z kutasem na wierzchu 🙂
MOGĘ z TOBĄ😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Zawsze jak jestem sam, od razu się rozbieram i potrafię cały dzień chodzić nago, delikatnie się pieszcząc. Zawsze kończy się to orgazmem. Często wtedy tryskam sobie na brzuch i jajka i dalej tak chodzę nago że spermą
MartaNow
Chciał bym to widzieć. Uwielbiam filmiki na których kobieta wykonuje normalne codzienne rzeczy w domu, sprzątanie itp, ale nago
MartaNow
Szkoda że nie można tego.zobaczyć
MartaNow
Fajnie zmysłowo dla mnie akurat taka swoboda jest fajna i zmysłowa🔥🔥
MartaNow
To musi być piękny widok , chętnie bym do was dołączył
No u nas tylko jak jesyemy z żoną sami
MartaNow
No to powiem ze fajnie moja żona to w majtkach i bluzeczka bez stanika to tak często chodzi przy synu ja też chętnie patrze jeszcze jak się jej gdzieś majteczki podwiną i sutki stoją fajna sprawa
MartaNow
No takie widoki podniecają to prawda u nas to widać odrazu he
U nas nie ma drzwi do sypialni jeszcze nie kupiliśmy więc nasz syn nie raz nas przyłapał na zabawie
MartaNow
Ale to też na swój sposób nakręca 😁ze ktoś patrzy
MartaNow
My zawsze korzystamy jak mamy możliwość żeby nago pobyć nie zasłaniamy okien jak ktoś zobaczy to zobaczy ale samo takie przebywanie ze sobą nago jest mega podniecające zawsze można dotknąć pomasowac nic nie krępuje ruchów
A córka jak to zaakceptowała?Czy nie było z tym problemu?
MartaNow
Aaa rozumiem ale powiem ze fajnie fajnie
MartaNow
Powiem ze nawet wam zazdroszczę też bym tajemnica chciał
MartaNow
A wasi znajomi jak.reaguja czy nie wiedzą?
Moja żona to tylko jak jesteśmy sami i syna nie ma inaczej nie ma szans
MartaNow